Arkadaşlar Merhaba,
En son yaptığım paylaşımda revizyon ekim için gün konuştuğumuzu belirtmiştim. Hangi gün olabilir diye konuşurken benimle ilgilenen kişi şirkete haciz uygulandığını söyleyerek (bu iddia daha sonra Bilgehan Aydın tarafından yalanlandı) ekimleri bir süreliğine durdurdukları bilgisini verdi. Sonrasında benimle ilgilenen cerrahi ekipten arkadaş tüm ekibin ayrıldığını, muhattabımın bundan sonra çağrı merkezi olduğunu söyledi. Çağrı merkezi ile yaptığım ilk görüşmede Bilgehan Bey, yapılan ekimi çok beğendiğini söylese de ben bunu kabul etmediğimi kendisine ilettim. ikinci görüşmemde bizzat Bilgehan Bey'in eşi Duygu Hanım, yeni bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını bu yüzden 1 ay kadar müsade istediklerini eğer ekimden memnun değilsem Temmuz sonunda tekrar görüşüp mağduriyetimin giderilerek iade veya revizyon ekim üzerine konuşabileceğimizi ifade etti. Zor durumda oldukları için anlayış gösterdim. Temmuz ayının sonunda tekrar görüşeceğiz. Eğer verdikleri sözü tutmazlarsa yada farklı bir sebep öne sürerlerse hukuki süreci başlatacağım.
Her zaman olduğu gibi bundan sonra da tüm süreci doğru bir şekilde buradan paylaşmaya devam edeceğim. İnsanların saygı duyup fazla ödeme yapıp ismine güvendiği ekim merkezlerinin, isimlerine yakışır şekilde davranmaları gerekir.