Saç Ekimi Sonuçları
Konunuzu inceledim aslında görüntü itibariyle %50nin üzerinde bi iyileşme var fakat 6000 küsür greft çıkmamış 2500 greft dağıtılmış gibi duruyor. Bilgehan aydın ukala ukala üst perdeden konuşup youtubeda siyaset yapıp triplere gireceğine kendi işine biraz odaklansa iyi olur zira 10 ekiminin 3-4 tanesi patlıyor. Fabrikasyona dönmüş hiç bir aşamada kendisinin ekime katılmasını bırakın kliniğinde bile durmuyor
Arkadaşlar tekrardan merhaba,Ekim merkezi ile görüşme yaptım. Kendileri de seyrek bir ekim olduğunu kabul ettiler. Revize ekim önerdiler, ben ise ücret iadesi talep ettim. Talebimi Bilgehan Bey ile görüşüp bana dönüş sağlayacaklarını ifade ettiler. Kendilerinden dönüş beklemekteyim.Sonucunu yine burdan bildiririm.NOT: Arkadaşlar her ekim merkezinde başarılı, başarısız ekimler olabilir. Bana göre burada önemli olan; başarısız ekimlerin oranı, ekim sonrası muhatap bulup bulamadığımız, ekimin başarısız olma durumunda ekim merkezinin bunu ne kadar sahiplendiğidir. Elbette sürece ve giden greftlere insan çok üzülüyor ama mevcut durumda da süreci mantıklı bir şekilde ilerletmek gerekiyor.Sürecimi sizlerle paylaşma sebebim, yaşadığım tecrübeyi sizlere olabildiğince objektif bir şekilde aktarmak ve kendinizce en doğru kararı vermenize yardımcı olmaktır.
Ekimden önce donör bölgeniz çok sağlammış. Bu muhteşem donör ile böyle bir sonuç olmamalıydı
Geçmiş olsun olumsuz sonuçlar artmaya başladı merkezin umarım sonunuzu çözersiniz. Ve gayet mantıklı yaklaşmışsınız duruma olması gereken bu dur.
Öncelikle geçmiş olsun hocam lütfen sonucu paylaşın ki ekim yaptıracak arkadaşlar merkezin yapılan işin arkasın da durup durmadığı konusun da bilgi sahibi olsun ...
parayı vermezler sakin orda bidaha ekim yaptırma komple kel kalırsın sonra
Size gercekten 6135 graft ekildimi?
İkinci revize için yerinizde olsam orda tekrar ekim yaptırmam. Dhı sebebiyle serkan aygın kanalları kendi açması sebebiyle asuman hanımı düşünebilirsiniz veya ekonomik bi kaygınız yoksa koray hoca veya muttalip keser
Kardeşim dönüş yapıldımı
Dr Bilgehan aydın pişmanlık başka bişey değil