Gönderen Konu: Yaz aylarında sac ekimi hk.  (Okunma sayısı 4251 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaz aylarında sac ekimi hk.
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2020, 14:34:56 »
yaz kış fark etmez plaja gıdıp güneşlenmıyeceksen ilk 10 gün
Global Moderator

Tabteosk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2020, 15:28:47 »
yaz kış fark etmez plaja gıdıp güneşlenmıyeceksen ilk 10 gün

Ilk 10 gün mü en önemli zaman dilimi
Sürekli terlemek sorun yaratırmı sac kökleri için 45 derece sicakda adım atsan ter dökülüyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2020, 15:58:36 »
Ilk 10 gün mü en önemli zaman dilimi
Sürekli terlemek sorun yaratırmı sac kökleri için 45 derece sicakda adım atsan ter dökülüyor

Kabuk dökene kadar güneşe çıkmayacaksın daha sonra da 1 ay kadar güneş altında fazla durmayacaksın kısaca dikkat ediceksin
Global Moderator

Tabteosk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2020, 19:32:33 »
Kabuk dökene kadar güneşe çıkmayacaksın daha sonra da 1 ay kadar güneş altında fazla durmayacaksın kısaca dikkat ediceksin

Tamam dikkat edicem orası ok zaten dikkat etmeyecek olsan bu işe kalkışmazsın içimizin gittiği kafamıza taktığımız önemli bir durum güneş kısmında tamam 30 gün güneş yok öğrenmeye çalıştığım şey kafa bölgesi cabuk terleyen bir bölge terlemenin yeni ekilmiş sac köklerine zararı olurmu bilen varsa onu öğrenmeye çalışıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2020, 19:48:41 »
ilk 10 gun terleme zarar verır terlemıceksın ev de bısı olmaz Asmed zaten sana gereklı bılgılerı ne yapıcağını söyler
Global Moderator

Baldemort

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2020, 15:24:53 »
Tamam dikkat edicem orası ok zaten dikkat etmeyecek olsan bu işe kalkışmazsın içimizin gittiği kafamıza taktığımız önemli bir durum güneş kısmında tamam 30 gün güneş yok öğrenmeye çalıştığım şey kafa bölgesi cabuk terleyen bir bölge terlemenin yeni ekilmiş sac köklerine zararı olurmu bilen varsa onu öğrenmeye çalışıyorum

Yanınıza bir pet şişe alıp terlediğinizde başınıza dökmeniz bile yeterli. Her gün yıkama yapmanız lazım zaten. Çıplak kafayla güneşin altında durmayacaksınız, safari şapkası takabilirsiniz. Terli tuzlu bırakmayın başınızı yeter.
  • Ekim Tarihi: 12.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED - Koray Erdoğan
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi Proscar - 1 mg (1 kutu kullanıp bıraktım.)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2020, 15:30:19 »
Yanınıza bir pet şişe alıp terlediğinizde başınıza dökmeniz bile yeterli. Her gün yıkama yapmanız lazım zaten. Çıplak kafayla güneşin altında durmayacaksınız, safari şapkası takabilirsiniz. Terli tuzlu bırakmayın başınızı yeter.

Asmed veriyor galiba şapka diye biliyorum
Global Moderator

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2020, 18:30:50 »
güneşten kaçınabildiğiniz sürece yaz mevsiminde saç ekimi yaptırmak kış aylarına göre kesinlikle daha avantajlıdır bu konuda genel bir yanılgı var malesef.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2020, 21:00:39 »
farketmez dostum yaş kış ekım yapılır dıkkat edıcen sadece kışında dikkat ediyorsun zaten

tekegemen

• Jr. Member
  • **
  • hermest saç ekimi
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2020, 19:34:54 »
dikkat etmelisin ter zarar verir
  • Ekim Merkezi ismi hermest saç ekimi merkezi

Tabteosk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2020, 11:44:17 »
Teşekkür ederim yorumlar için 15 haziranda koray beyde ekim yapılacak insallah süreci çok detaylı olmasa da ara ara paylaşırım

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Eylül 2021, 21:06:47 »
ilk 10 gun terleme zarar verır terlemıceksın ev de bısı olmaz Asmed zaten sana gereklı bılgılerı ne yapıcağını söyler

Tam olarak nasıl zarar verir? Oturduğumuz yerde boncuk boncuk terlemeden bahsediyorum sadece, eforla gelen terleme değil.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Eylül 2021, 23:20:32 »
Tam olarak nasıl zarar verir? Oturduğumuz yerde boncuk boncuk terlemeden bahsediyorum sadece, eforla gelen terleme değil.

O doğal bir durum ondan sorun olmaz efor sarfedip güneş altında gezerek terlememek gerekir sadece önlem amaçlı
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram