Merhaba abiler ben Karamazov namı diger evham reyis
Ablam cok uzun zamandir saçlarından dokayı mutsuz bu forumda daha önceden konu açmıştım 7 ay xpecia tablet kadin kullandi. Ilk 2 ay sabah akşam sonra günde bir adet. Yaninda 2 kutu solgar biotin 1000 mcg kullandi. Saçları bence gayet güzel ama önceki boşluk yüzünden takınyı durumundan çıkamadı ve hayatini ciddi etkiliyor saçlarina şekıl vermiyor üzülüyor devamlı telefonun ön kamerası açık şekilde saçlarini çekiyor.
Artık bu iş böyle olmayacak ya yardim edersin yada kendim bir iki yeri arayip ektireceğim mecbur dedi. Ben kadınlarda bu işlemin daha zor olduğunu düşünüyorum. Kendim saç ekmiş biri olarak o süreci yaşasın istemedim ablam için. Ama hepimiz bikiyoruz insan kafaya takınca bütün tabloyu görmek yerine o küçük karanlık bölgeye odaklanıyor. Ben asmed Koray erdoğan hocaya ekim yaptirmasini istiyorum açikcasi ablam oldugu icin bir kiz oldugu icin sutecin minumum düzeyde zorlukla geçmesi kendimden daha önemli. Dökülmesi yok yaklasik 6 yildir syni boşluk var. Görüşleriniz var mıdır? Hintell abi bu konu erkeklere nazaran biraz daha farkli senin önerin nedir?