Gönderen Konu: Gaziantep saç ekimi 3500 gref  (Okunma sayısı 4502 defa)

Kel123

• Hero Member
Ynt: Ejem hair clinic 3500 gref
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2020, 13:40:27 »
Öncelikle hayırlı olsun. Ön çizgi tasarımını beğenmedim. Arkaya seyrek ekmişler pek sonuç bekleme. Şimdi asıl konuya geliyim. Dünyanın en iyi ekimcisi bile olsa, asmed gibi kliniği olup, muttalip hoca gibi herşeyi kendi yapsa bile ismi eJem hair olan bir yere ekim yaptırmazdım

Byk27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2020, 13:56:01 »
Haklısınız bende bakındım biraz ama bulunduğum ilin en iyisi burası diye tavsiye edildi.Corona olayı için de iş yerinden izin almışken yaptırmak istedim tabi sizin gibi deneyim li de degilim :-\ :(

Byk27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2020, 14:04:28 »
Şuan ki yorum lardan anladığım kadarıyla operasyon başarısız olmuş ön çizgi ve tepe bölgesi için yeniden bir operasyon gerekli ama biraz bekleyip sonuçları yine fotoğraf atacam size inşallah tepe bölgesine ekilen ler yeterli olur sa ön çizgiyi de idare ermeye çalışırım ama tepe bölgesi yetersiz kalırsa bilmiyorum ne yapacagımı 😔😔😔

mkatoz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Mayıs 2020, 16:10:44 »
Teşekkürler ederim ilaç demişsiniz hangi ilacı tavsiye eder siniz ve ne yemeliyim nasıl beslenmeliyim?

İlaç konusunda pek fikrim yok açıkcası ben xpecia kullanmıştım " F " ile başlayan bir sprey gibi birşey öneriyorlar bu forumda tam ismini hatırlayamadım ama baş harfi F eminim onu forumda bir araştırın siz dengeli beslenmekten kastım bol bol su içmeniz meyve yemeniz sarımsak yiyebilirsiniz her gün bir diş veya suyunu sıkarak saçınızın seyrek olan yerlerine sürüp 1-2 saat bekletip yıkayabilirsiniz bebek şampuanı kullanabilirsiniz ilk şampuan bitiminden sonra yağlı abur cuburları yememeniz iyi olur kabak çekirdeği yiyebilirsiniz keza fındık badem vs tabi bu süre zarfı içinde 1-2 kere PRP tedavisi iyi olur ayrıca en önemlilerinden alkolden kesin uzak durun sigarayı azaltabildiğiniz kadar azaltın cinsel ve spor hayatınıza 1 ay ara verin bu söylediklerime 5-6 ay yani saçların tamamının çıkmış olacağını zamana kadar dikkat ederseniz var olan saçlarınızda bu sebeple daha kuvvetlenecektir ve ekim olan yer sağlıklı büyüyecektir F ile başlayan sprey vertex bölgesinde işe yarayacaktır ayrıce o bölgeye yaptırmışken ekim olan bölgeye prp tedavisi işe yarayacaktır...

Byk27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 10 Mayıs 2020, 16:48:49 »
İlaç konusunda pek fikrim yok açıkcası ben xpecia kullanmıştım " F " ile başlayan bir sprey gibi birşey öneriyorlar bu forumda tam ismini hatırlayamadım ama baş harfi F eminim onu forumda bir araştırın siz dengeli beslenmekten kastım bol bol su içmeniz meyve yemeniz sarımsak yiyebilirsiniz her gün bir diş veya suyunu sıkarak saçınızın seyrek olan yerlerine sürüp 1-2 saat bekletip yıkayabilirsiniz bebek şampuanı kullanabilirsiniz ilk şampuan bitiminden sonra yağlı abur cuburları yememeniz iyi olur kabak çekirdeği yiyebilirsiniz keza fındık badem vs tabi bu süre zarfı içinde 1-2 kere PRP tedavisi iyi olur ayrıca en önemlilerinden alkolden kesin uzak durun sigarayı azaltabildiğiniz kadar azaltın cinsel ve spor hayatınıza 1 ay ara verin bu söylediklerime 5-6 ay yani saçların tamamının çıkmış olacağını zamana kadar dikkat ederseniz var olan saçlarınızda bu sebeple daha kuvvetlenecektir ve ekim olan yer sağlıklı büyüyecektir F ile başlayan sprey vertex bölgesinde işe yarayacaktır ayrıce o bölgeye yaptırmışken ekim olan bölgeye prp tedavisi işe yarayacaktır...
Teşekkür ederim uygulamaya çalışacagım.

Byk27

• Yeni üye
  • *
Ynt: Gaziantep saç ekimi 3500 gref
« Yanıtla #20 : 11 Mayıs 2020, 00:58:45 »
Arkadaşlar bana ekim merkezinde 2500 adet gref ön tarafa 1000 adet gref de arka tarafa toplamda 3500 gref oldu dediler sizce burada 3500 gref varmı yarın ilk yıkama için merkeze gidecegim en azından itiraz edebileyim şimdiden teşekkürler yorumlarınız için

Alonsocan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 11 Mayıs 2020, 01:10:23 »
Arkada 1000 yok 500 filandır ön aşağı yukarı 2500 olabilir zaten vertexin normal kanal açılırken kendi saçlarına zarar verilemdiyse ufaktan kapanır ben beğendim ön çizgini filan ilk 10 gün çok dikkat et xpecia veys kerozan kullan bence b12 önemli ilk zamanlar kerozan tercih edebilirsin xpeciada yok b12 kan oluşumu ve hücre yenilenmesinde etkisi büyük

Byk27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2020, 01:16:05 »
Arkada 1000 yok 500 filandır ön aşağı yukarı 2500 olabilir zaten vertexin normal kanal açılırken kendi saçlarına zarar verilemdiyse ufaktan kapanır ben beğendim ön çizgini filan ilk 10 gün çok dikkat et xpecia veys kerozan kullan bence b12 önemli ilk zamanlar kerozan tercih edebilirsin xpeciada yok b12 kan oluşumu ve hücre yenilenmesinde etkisi büyük
Çok teşekkür ederim yorumların için inan sayende biraz rahat ladım çünkü hiç iyi yorum gelmiyor du ve huzursuzum sonuç iyi olacak inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Mayıs 2020, 01:37:16 »
Ustam arkadaşın yaşı 37 :) Bu zamana kadar vertex bu denli az seyreldiyse bu saatden sonra döküleceğini sanmıyorum ben.

umarım ama bazı dökülmeler sınsı ılerlıyor yavas ama devam edıyor umarım güzel bir sevıyeye gelır hayırlısı dıyelım
Global Moderator

Byk27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 11 Mayıs 2020, 01:40:45 »
umarım ama bazı dökülmeler sınsı ılerlıyor yavas ama devam edıyor umarım güzel bir sevıyeye gelır hayırlısı dıyelım
inşallah dediginiz gibi iyi bir seviyeye gelir PRP veya herhangi bir ilaç destegi almalımıyım sizce???

Byk27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 11 Mayıs 2020, 01:47:34 »
Ustam arkadaşın yaşı 37 :) Bu zamana kadar vertex bu denli az seyreldiyse bu saatden sonra döküleceğini sanmıyorum ben.
Çok teşekkür ederim aslında Ekim merkezi de sizin gibi düşündü oradaki mevcut kökleri ekim sırasında riske atmak istemediler ve 37 yaş oldugu mu da göz önünde bulundurarak aralara ekim yaptılar aslında daha az yapacak lardı ben biraz fazla ekin tepe bölgesine dedim halkıma hayırlısı olur inşallah bekleyip göreceğiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 11 Mayıs 2020, 01:57:03 »
inşallah dediginiz gibi iyi bir seviyeye gelir PRP veya herhangi bir ilaç destegi almalımıyım sizce???

prp gerek yok ılacları da ılgılı bolumlerden araştır fınasterıd kullananlar var xpecia ya da kerazon

en etkilisi bu süreçte finasterıd onuda araştır bakarsın duruma

rica ederim.
Global Moderator

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Mayıs 2020, 02:01:17 »
ejem clinik i çok gördüm reklamlarda,ekimi yapan bayan da artist gibi pozlar verip duruyor,bi keresinde dayanamayıp yazacaktım,siz ekim merkezi misiniz yoksa mankenlik ajansı mısınız diye... kendini beğenmiş birine benziyor...
Gaziantep te medical park güzel ekimler yapıyor,ben de oraya ektim ,tepe sıkıntılı yer,benim de tepeye ekilen saçlarım tutmadı maalesef

Byk27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 11 Mayıs 2020, 02:11:54 »
prp gerek yok ılacları da ılgılı bolumlerden araştır fınasterıd kullananlar var xpecia ya da kerazon

en etkilisi bu süreçte finasterıd onuda araştır bakarsın duruma

rica ederim.
Keşke ekimden önce bu siteye üye olsaydım herşey daha farklı olacak tı belki ama kısmet dediginiz ilaçlara bakacam teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Mayıs 2020, 02:14:35 »
Keşke ekimden önce bu siteye üye olsaydım herşey daha farklı olacak tı belki ama kısmet dediginiz ilaçlara bakacam teşekkür ederim

çok mutlu olacağın bır sonuç neden almayasın ? böyle olsuz düşünme problem yok ortada
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram