Saç Ekimi Sonuçları
Neden bulsunlar bir çözüm bu sektörde deli paralar dönüyor
5 7 sene için değermi ağrı çekmek zaman kaybı para bir çok açıdan sıkıntılı durum sadece bu yüzden 4 5 senedir düşünüyorum araştıyorum cidden hala Team içime sinmedi açıkça saç ekim yapmak ha bide şu var saç ekim yaptım saçlar çıktı öyle bişey yok çıkmiya bilirde hata kötü bir yere deng gelirseniz saç ekim mağdur olursunuz en iyi yerlerde bile bazen ektikleri saç çıkmıyor
7 yıl öncesine tekrar dönseydim yine ektirirdim. Düşünsene hocam 20li yaşlarını kurtarıyorsun. Bir daha gelmeyecek olan zamanlar bunlar. Bu yüzden kesinlikle değer.
Tam olarak kaç yaşında ekim yaptırmıştın, 20 li yaşlar demişsin ama başı mı sonları mı sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
Ekilen.Saçlar ömrü 5 7 senedir iyi bakarsan 10 sene ömür boyu dökülmez diyenler bir bilgisi yok
Kafalarına göre tahmin sanırım, böyle birşey yaşayanlar varsa net anlatsın,erken yaşlarda ekilenler dökükebilir mi, genetik midir yorumlamak lazım.
Konuyu ben açtım. Dermatologlara durumu sordum. Arkadaki saçların androjen reseptörü farklı olduğu için dht den etkilenmez bu yüzden ön tarafa ekildiğinde yaşamaya devam eder. Ekim sırasında köklerin travmatize edilmemesi, çok beklememesi önemli dedi