Daha önce forumda ektiren bir arkadaşın başarısız ekimi olmuştu ve Dr.Sibel hanımın kliniği ekimin arkasında durmamıştı . Hatta arkadaş youtubea falan konu açmıştı . Sonra ne yaptılar bilmiyorum .belki telafi etmişlerdir ama hasta ciddi şikayette bulunmuştu ...Forumu araştırırsan bulursun . Diğer tarafta Asmed var . Asmed başarısız ekim yapmıyor mu yapıyor ama gittiğin zaman ekimlerin arkasında duruyorlar . Bunlar benim şahsi fikrim ve görüşümdür. Benim görüşüme göre bazı merkezler bazıları ile farklı kulvardalar ...
Mesela Muttalip keser en üst kulvar , Zekeriya Kul bir altı kulvar , Asmed , ilhan serdaroğlu , serdar gökrem bir alt kulvar , Hakan doğanay ayrı bir kulvar .Bunun dışında ben doktor olmayan merkezler hakkında zaten yorum yapmıyorum onlar ayrı bir kulvarda benim için . Saç ekimi olabilmesi için bence her ekimde doktorun ya tüm işi kendi yapması ( Muttalip ve zekeriya gibi ) yada en az alım veya kanal işini yapmalı... Doktorun odaya girip kalemle saç çizgisi çizip iyi günler dilediği merkezler hakkında zaten yazmıyorum soru sorulmadıkça ... Yeterince açmışımdır umarım konuyu .
Bunlar benim şahsi görüşlerimdir . Bir diğeri saç ekiminin doktor işi olmadığını düşünür , diğeri asmedi en iyi görür , Diğeri sibel hanım en iyi der bilemem ... Özetle " herkesin hayatına kimse karışamaz "
Arkadaş 2 isim yazmış ben asmed derim aralarında . Dr. sibel ulusan ve doktor olmayan biri arasında sorsaydı Dr. sibel ulusan derdim ...