Merhaba arkadaşlar, bir süredir forumu takip ediyorum. 05.05.2020 tarihinde Serkan Aydın Arenamed'de saç ekimim gerçekleşti. Gidişatı belirli aralıklarla sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım herkesin dilediği gibi güzel bir süreçleri olur benim ki de dahil. Yorumlarınızı ve tavsiyerlerinizi bekliyorum.
Şuan 3. Günüm ve ilaç olarak kliniğin verdiği, antibiyotik,ödem giderici,kan sulandıcı kullanıyorum. Şampuan olarak yine kliniğin verdiği ekim yapılan bölgeye Panthenol Sprey'i ve donör bölgesi için kendi aldığım bepanthol losyon kullanıyorum. Herşey yolunda giderse 10.Gün sonrasında bakım set için Arenamed'in şuan önerdiği Booster marka bakım seti var kullanan var mı veya önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.
Saç ekimi ile ilgili detay vermem gerekirse yaklaşık tüm operasyon 7.5 saat sürdü, genel bilgilendirmeler,form sonrasında kan alımı gerçekleşti. Ön çizgi aşamasında Serkan Aydın ile birlikte karar verdik. Dönor toplamasını Nurullah bey ve ekimi gerçekleştirdi. Serkan bey kanal açma işlemini gerçekleştirdi. Saç ekimi sonrasında yine bilgilendirme ve ilaçlarımı alarak ayrıldım. Ertesi gün ilk yıkama için kliniğe gittim ve yıkama yapıldı. 2 gündür evde kendim uygulama yapıyorum. Şu an sıkıntım diyebileceğim tek şey ödem var bunun geçmesini bekliyorum sanırım 2-3 gün içerisinde biter.
Hintell 'e de saç ekimi öncesinde verdiği desteklerden ötürü ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Ekim öncesi fotograflar: