Gönderen Konu: 27 Ağustos 2015 İlhan Serdaroğlu 3300 greft saç ekimim  (Okunma sayısı 61441 defa)

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 27 Ağustos 2015 İlhan Serdaroğlu 3300 greft saç ekimim
« Yanıtla #15 : 30 Ağustos 2015, 23:45:54 »
kardeş adam saç ektirmiş.olmuş bitmiş.gelip neden moral bozuyorsun. ekmeyenler varsa onları uyar..ve seni bu duruma sokan dediğin kişiyse hukuki yollara başvur gereken neyse yap..daha yeni ekim yapan adama gelmiş katletmiş kardeşimi diyorsun.bu söylem kişiyi düşünür bir tavır değil..dediğim gibi eğer orada yaptığını kanıtlarsan ve gerekli şekilde raporlarsan hukuki yollara başvurup mağduriyetini bir nebze olsa  da hafifletirsin.

xavierto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Ağustos 2015, 01:05:03 »
kardeş adam saç ektirmiş.olmuş bitmiş.gelip neden moral bozuyorsun. ekmeyenler varsa onları uyar..ve seni bu duruma sokan dediğin kişiyse hukuki yollara başvur gereken neyse yap..daha yeni ekim yapan adama gelmiş katletmiş kardeşimi diyorsun.bu söylem kişiyi düşünür bir tavır değil..dediğim gibi eğer orada yaptığını kanıtlarsan ve gerekli şekilde raporlarsan hukuki yollara başvurup mağduriyetini bir nebze olsa  da hafifletirsin.

moral vermeye çalışıyorum tam aksine , uğraşacak vaktim olsa zaten gider adam gibi bir yerde operasyon olurdum , enayi gibi mekan yakın diye orada olmuştum , arkadaşımızın süreci iyi atlatır ve benim gibi sac kaybına uğramaz inşallah. herşey gönlünüzce olsun.

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 31 Ağustos 2015, 02:44:52 »
kardeş senin olduğun yere yakın bi kaç yer daha var..sürekli oranın yakınlığından dem vurup duruyorsun.diğerlerine gidip bu durumdan dolayı mağduriyetini vs söyleyip tasdikleseydin durumunu ve burada yazarken de o tasdiklerle yazsaydın.tamam dediğin doğrudur  buna bişey demiyorum ancak sürekli bu durumdan bu şekilde dem vurup durman taciz boyutuna vardı..kimseye moral vermeye çalıştığın yok..tek yaptığın ağzından alevler çıkarmak.o adamın ,varsa, sana yaptığı yanlışa karşılık sen burada sözde giderme peşine düşüyorsun..bi mesajında iyi bir doktor buldum diyorsun.öte yandan neredeyse aynı zamanda yazmış olduğun bir mesajda online bir doktor varsa mağduriyetimi giderebilir mi diyorsun..

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 31 Ağustos 2015, 19:49:32 »
4. gün ( gün ışığında çekilmiş)

xavierto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Eylül 2015, 21:21:06 »
kardeş senin olduğun yere yakın bi kaç yer daha var..sürekli oranın yakınlığından dem vurup duruyorsun.diğerlerine gidip bu durumdan dolayı mağduriyetini vs söyleyip tasdikleseydin durumunu ve burada yazarken de o tasdiklerle yazsaydın.tamam dediğin doğrudur  buna bişey demiyorum ancak sürekli bu durumdan bu şekilde dem vurup durman taciz boyutuna vardı..kimseye moral vermeye çalıştığın yok..tek yaptığın ağzından alevler çıkarmak.o adamın ,varsa, sana yaptığı yanlışa karşılık sen burada sözde giderme peşine düşüyorsun..bi mesajında iyi bir doktor buldum diyorsun.öte yandan neredeyse aynı zamanda yazmış olduğun bir mesajda online bir doktor varsa mağduriyetimi giderebilir mi diyorsun..

Evet doktoru buldum fakat kliniğine gitmedim daha , karşı tarafta, düzeltebilieceğini belirtti , ama diğer doktorlarla da görüşmek istiyorum tavsiyen varsa uyarım lütfen.

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Eylül 2015, 21:36:52 »
kardeş ben bugün ilhan hocaya saç ektirdim..onun dışında pek kimseyi araştırmadım..bak sen en iyisi git ilhan hocayla yüz yüze bir konuş..ya da dediğim gibi hukuki yollara başvur ki muallakta kalmasın olaylar..bu şekilde bi yere varamazsın..bunun dışında bişey yapmazsan, gider birisine parayı verir revizyonunu yaparsın konu kapanır..onun dışında burda yaptıkların muallak ve moral bozucu olmak dışına çıkmaz.

Mustafa.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Eylül 2015, 21:50:02 »
İki gün sonra yani cumartesi İlhan hoca da ilk saç yıkamam yapılacak.. daha sonraki sürecte beler kullanmam gerekli dikkat edilmesi gerekenler neler tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim ? Bazıı arkadaşlar ekimden sonra biotin hatta finas kullanan var ? biotin tamam ama finastride ekimden sonra niçin gerekli mi sizce ? ilk yıkamadan sonra donor bölgenin fotoğrafınıfa burada paylaşacağım. İnşallah sonunda mutlu bir son  olyr herkez için saçlarımıza kavusuruz . Şimdi sabırla gerekenleri yapmak

Ekiminiz hayırlı olsun Hilmi bey ön çizgi sıklığı fena değil arkalar biraz seyrek olacak ama kısa kestirdiğinde pek göze batmaz bence.Ekimden sonra antibiyotik kullanıyorsunuzdur zaten, bundan başka ben finasterid (proscar 1/4), solgar biotin (5000mcg), coraspin kullanabilirsin.Sabahları kahvaltıdan sonra da öğütülmüş siyah üzüm çekirdeği (eczanelerde var) ve tarçını tadı iyi olsun diye yoğurtla birlikte alabilirsin ki bu da metobolizmanı %3-5 hızlandırır, kan dolaşımına fayda eder.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 22:19:38 Gönderen: Mustafa. »

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Eylül 2015, 22:05:40 »
5 gün resmi

Mustafa.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 01 Eylül 2015, 22:29:00 »
Saçları koruduğunun yanında yeni saç oluşumunu da sağladığı söyleniyor ve saçları güçlendiriyor.Verteks bölgene 10.günden itibaren minoxili kullanabilirsin.Ben öyle yapacağım.

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Eylül 2015, 03:11:01 »
Kabukları döktüm 10. günde daha önceden de bahsettiğim gibi kabuklar dökülürken bazı kabukların içinde saçlar vardı yine .. bu saçlarla gelen kabuk durumu umarım süreç dahilinde normal bir durumdur ???
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2015, 03:18:29 Gönderen: hilmi »

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 13 Kasım 2015, 14:17:46 »
kardeş son durumun fotoğrafını koyar mısın. bayağı bir zaman geçmiş, merak ediyorum senin gelişimini.

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 13 Kasım 2015, 21:00:06 »
Son durum bu şekilde gectiğimiz günlerde 61.-67. gün arası gibi ikinci kez şok dökülme benzeri orta bölgede kızarıklıkların olduğu bölgede sivilcelenme ve pullanma ile birlikte bir dökülme durumu oldu o bölgede (fotoğrafdada görebilirsiniz dökülenlkerin yerlerinde  kırmızı renkde  benek benek izler var)  şokdan kurtulmuş olan saçlar ikinci kez döküldü.. Budurum beni biraz korkutmuştu dökülen saçların köklerinde hafif kabuk gibi yağ dokusuna benzer sarımtırak parçalar gördüm.. Anlam veremedim acaba bu dökülme şuan nerden çıktı şok dökülmemin bittiğini düşünüyordum.. İlhan hocaya bu durumla ilgili mesaj attım korktuğum ve anlam veremediğim için  ama o hala zaman zaman şok dökülme görülebileceğinden bahsetti.. Durumumun iyi ve normal olduğunu söyledi inşallah 3- 6. aylarda saç çıkışlarımın tekrar o bölgede olacağından bahsetti şuan 3. aya doğru yaklaşmatayım 3. ay olmadan tedirgin olmamam gerektiğinden bahsetti. Bu arada minoxidil kullanıyordum sivilcelenme minoxidil kaynaklıda olabilirmiş onuda bir süreliğine bırakmamı ara vermemi söyledi İlhan hoca. Oradaki sivilcelenmeyi kabuklanmayı prozincle yıkayarak durdurdum şuan çok şükür bu sayede o bölgedeki kısa süreli saç dökülmeside durdu. Ama bu ikinci kez şok dökülmesi durumu canım biraz sıkdı şu aralar.. İnşallah saç çıkışları olucak o bölgede şuan beklemedeyim..

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 13 Kasım 2015, 21:02:23 »
Şuan 76. gündeyim

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 13 Kasım 2015, 21:43:00 »
kafaya takma hocam bu arada saç çizgin çok güzel olmuş... aşağı yukarı aynı zamanlarda ekim yaptırmışız benim ekimimde eylül 7 seninkinden 10 11 gün sonra... saç çıkışların nasıl şu anda ? ikinci şok dökülme hariç...

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 14 Kasım 2015, 14:08:32 »
Acele etme en az 6 ay geçsin çok güzel olacak. Bana da haziran gibi super olur saçların dedi ilhan bey

Facebook Twitter Instagram