Çıkacak olan saç zaten çıkar, bunun için Minoxidil'e gerek yok..Forumda, hiçbir şey kullanmayıp 4-5 ayda saçları çıkan arkadaşlarımız var
Minoxidil kullanmak, ekim merkezinin işine gelir..Ekilen saçtan ziyade, ekilmeyen alanlarda tekrar yeni saç çıkışları gerçekleştirebilir..Hem minoxidil ile saç çıkardığını hem de ekilenlerin bir kısmının çıktığını düşünürsen görüntü güzel olur..Bundan hem ekim merkezi gururlanır, hem de müşterisini tatmin etmiş olurlar..Ama Minoxidil kullanmayı bırakıp tekrar saçlarda seyrelme olduğu zamanda bir kılıf bulunur..Sana şöyle örnek vereyim, eğer ben Minoxidil ve yan desteklerden oluşan bir tedaviyi ekim yaptırdıktan itibaren başlayıp kullansaydım, şuan %80 ihtimalle herkes benim konumdaki efsane saçı konuşuyor olurdu..Ekilmeyen minyatürleşmiş saçları, mevcut saçları ve bazı bölgelerdeki ölmemiş köklerden tekrar saç çıkışı sağlayarak ve kalınlaştırarak güzel bir görüntü elde edebilirdim..Ancak bu hem kendimi hem de takip edenleri yanıltırdı..Çünkü kullanmayı bıraktığımda saçlar uçup gidecekti..Bu yüzden ekim sonucu çıplak görme anlamında bir şey kullanmadım..Yani kalıcı saçları bekliyorum..Bu aralar destek verip vermeme arasındayım, belki lokal bir losyon yaparak destek verebilirim..Ama bu Minoxidil olmayacak.