Dostum ben ekimini beğendim. Sıra dışı bir planlama olmuş ama güzel neticelenmiş. Yalnız sana sormak istediğim birkaç soru var...
HLC de ekim işlemini kimler yapıyor plastik cerrahların kendileri mi? Anladığım kadarıyla iğne ekim tekniğini kullanıyor onlarda... Neden HLC yi seçtiğini öğrenebilir miyim? Birde saç ekimi yapan kaç ekip var bu HLC de ekipten ekine fiyat fark ediyor mu? Hangi ekipleri önerirsin?
Hocam teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah. Bazı sorularının yanıtları beni aşıyor o kadar bilmiyorum içeriyi yanıltıcı veya yanlış cevaplar vermek istemem.
Sıradışı demen ilgimi çekti ama nasıl yani diyerek açmanı umuyorum:)
Hlc yi bu forum sayesinde keşfettim. Herkesin bir iyi ve estetik anlayışı vardır ya hani, bazı saç ekim sonuçlarına bakıyordum ve baktıklarımın hemen hepsinde ekim başarılı olsa dahi anlaşıldığını düşünüyordum. Binbir tuhaf huyum vardır naçizane ve o zamanlar ki takriben 2014 2015 civarları bu sonuçlar arasında gezerken biri bana yanaşıp pardon saçlarınız ekim mi diye sorsa çok bozulurum diyordum. Derken bir ekimiyle karşılaştım hlc nin sarışın bir arkadaştı ve çok etkilendim. Dedim bu ne müthiş olmuş! Sonra bi kaç başka işlerine baktım ve bi standartları olduğunu farkettim. Sonra ne zaman birinden iyi bir ekimci diye bahsetseler foruma girip işerine baktım ve hep aynı bakış açısıyla yani "belli oluyor" bakış açısıyla eledim. Bi serkan hocanın işleri fena değil gibi geliyordu bütçesel olarakta uygun düşüyordu en son nokta artık kellik canıma tak etse ona gider yaptırırdım. Ama imkanım olduğu müddetçe hlc hep favorimdi. Hoş gene imkanım çok yoktu da sağolsunlar ben o fiyatlara çıkamadan onlar benim rakamlarıma onay verdiler. Pandeminin bana yegane faydası bu sanırım.
Operatörlerin aü tıp mezunu olduklarını biliyorum (bu tümü için geçerli mi onuda bilmiyorum tabi) tus a girip plastik cerrahlığa ayrıldılar mı onu da bilemiyorum.
İğne tekniği, safir veya kalem kullanıp kullanmadıklarınıda bilmiyorum ama ekim esnasında çektiğim bir video var onu aşşağıya bırakıcam.
Kaç ekip olduğunuda net olarak söyleyemem. Benim ekimimi yapan cengiz hoca var, gökhan hoca var, elif hocanın namını işittim bir de özgür hoca var ama özgür hoca ortaklardan biri olduğu için ne kadar aktif olarak ekim yapıyor bilmiyorum. Başka birileri var mı onuda bilmiyorum.
Evvelden pandemiden önce özellikle, sıkı bir fiyat politikası vardı. Greft başına 1.5 avroydu ben ilk sorduğum zamanlar sonra 3 avro oldu fotoğraf ve video çekimine müsade edersen o zamanlar için 0.5 avro kadar indirim yapılıyordu greft başına. Ama ben hlc ye gidipte özellikle şu kişiye ekim yaptırmak istiyorum diyen birilerine şahit olmadım. Kişilerden çok kurum üzerinde duran bir klinik. Ama belkide vardır. Ben şahit olmadım şahsen. O yüzden fiyat politikası her ekip için aynı sanıyorum. Ya da şöyle Özge hanım hiç bana şu ekibe yaptırısan şu kadar bu ekibe yaptırmak isterseniz bu kadara olur diye konuşmadı. Greft x greft başına düşen avro üzerinden geçti pazarlıklar.
Öneri kısmına gelince inanın a, b, c diyecek yetkinliğe sahip değilim. Cengiz hocaya ekim yaptırdım ben konumun başına giderseniz aramızdaki diyaloglardan az çok bahsettim. Biraz soğukluk oldu aramızda yanlış anlaşılmalardan ötürü. 2.seanstan sonra 6 ay sonra beni daha çok seveceksin demişti gerçi:) haklı çıktı. Diğer ekiplerinde hemen hepsi aynı kalifikasyondadır diye düşünüyorum.
Söyleyebileceklerim bu kadar. Gene cevaplayabileceğim sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışayım.