Çok güzel bi çıkış oranı yakalamışsınız. Bence hlc de baya iyi yerlerde Türkiyede
Hazır lafı açılmışken bir konuya açıklık getirmek istiyorum; ben paylaşımlarım da hiç bir zaman kurumu hedef alan kötü söylemlerde bulunmadım. Dönüp dönüp okuyorum neler yazdığımı gayet şeffaf olarak yaşadıklarımı, süreçlerimi dile getirmişim hep. Mutlaka ve altını çizerek kurumun ehilliğinin su götürmez bir gerçek olduğunu, 3 senelik bir süreçte karşılaştığım ekimleri hep onlarla kıyasladığımı ve onların ekimlerini beğendiğimi dile getirmişim. Halen de kuruma dair düşüncelerim böyledir. Benim şikayetlerim veya hayıflanmalarım kendi ekim sürecimle alakalı kurumun ehilliği ile uzaktan yakından ilgisi yok! Ekimimim 15. günü "ben" memnun olmadım demişim kötü ekim yaptılar dememişim. "Süreç daha iyi yönetilebilirdi" demişim, ne biçim kurum bu dememişim. Zaten aklı fikri sağduyusu olan herkes kurumun ne kadar başarılı veya başarısız olduğunu yaptığı işleri takip ederek görebilir. Koskoca HLC binlerce ekim yapmış, uluslararası seminerlere katılan hocaları doğru ekimin nasıl yapılması gerektiğine dair sunumlar yapmış, bünyesindeki operatörlerin hepsi tıp ihtisası olan köklü bir kurum. Mutlaka iyi gitmeyen ekimleri olmuştur. Sonuçta bir sürü değişkene bağlı olan cerrahi bir operasyon. Benim kendi operasyonuma yönelttiğim eleştiriler ile tahrip olacak değiller.
Velhasıl maksadımı aşan cümlelerim olduysa, dolaylı veya direk olarak kurum hakkında yanlış kanılara sebebiyet verdiysem forum nezdinde kendilerinden özür dilerim. Memnuniyetim veya memnuniyetsizliğim kendi ruh halimle ve sabırsız kişilik yapımla alakalıdır.
Gene de söylemekten geri durmayacağım: ekilen greftlerin tutma oranındaki yüksekliğin dışında ekimden gönül rahatlığı ile %100 memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Karşılıklı olarak bütün bu sürecin daha iyi yönetilebileceğini ancak olayların o şekilde gelişmediğini üzülerek kabul ediyorum. Bende olayların bu şekilde gelişmesini istemezdim. Fakat kuruma karşı herhangi bir anti düşüncem olsa yaptıkları iş kendini gösteriyorken böyle fotoğraflar paylaşmazdım. Konuyu sildirmek için moderatörlerle de görüştüm, baştan açmak istedim konuyu. Onlarda bu konuda sağolsunlar bana özgürlük tanıdılar ve istediğimi yapabileceğimi ilettiler. Ben ise bunu tercih etmedim. Çünkü benim gibi saç ekiminden sonra kafası karışabilecek yapılan ekimden şüphe duyabilecek ve duyduğu bu şüpheyi içinde tutamayarak dışarı taşıracak başka insanlarında olabileceğini düşündüm. Ayrıca bir noktada riyakarca buldum öyle bir eylemi. Varolan konu üstünden ilerlememin ve bir ayıbım var ise bunu saklamadan sergilemeyi daha erdemli buldum. Böylece başka insanlara da belki yardımcı olabilirdim. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Bu konuyu açtığın için sanada teşekkür ederim Quandoria