Ben oldukça başarılı buldum. Kendi ekimimimle ve bana yakın zamanda yaptıranlarla kıyasladığımda...
Çıkım oranınız da baya iyi bence 1 ay ya da 1,5 ay sonra baya dolgun olacaktır.
Ekim olduğu çok belli olmuyor bence de önceden biliyor olabilirler sizi.ilerleyen zamanlarda daha da doğallık artacaktır bence
hacım selam senin konuna girdim baktım planlaman ve ekimin çok güzel olmuş bence ama saçların çıkış süresi uzun sürücek sanki. Ama olur sıkma canını psikolojik süreçleri yönetmek epey zor az daha sabır.
Saçların çoğu tutmuş gibi görünüyor.doğallık saç kapasitene de baglı saç çizgini biraz daha geriden alabilseydi daha doğal olabilir di ama bu saç kapasitenle ilgili..iyi bir sonuç alman için 1-2 ekimlik rutuşlar yaptırman gerekiyor. Bu kadar açıklık için sonuç başarılı.3500 adetlik miktarda isabetli olmuş toplamda 2000 adetlik iki ekim olarak 1000 er 1000 er olacak şekilde planlarsan istediğin sonucu elde edersin diye düşünüyorum.
Tecrübe ettik işte. Geride derken az minimetrik önde tutup ovalleştirsek bitmişti bu iş. Doğallık için bekleyeceğim aynen. Zaten saçların yani ekilenlerin asla bir yönü yok
Her gün tarıyorum yeni yuvalarına alışsınlar diye:)
E baya çıkmış abi daha da iyiye gider 6 aydan sonra oturmaya başlıyor hlc ekimleri
Aynen çıkışlar güzel sanki biraz daha var ama. Apzın bal yesin can hadi inşallah