Wouv,çok sert girmişsin sebep? 4. ayda keser hocanın elinden çıkan işten memnun olmayan arkadaşı bende okudum.ve aceleci davrandığını düşündüm. Herkes bilinçli ve sabırlı olmak zorunda değil. ayrıca ben yapılan ekimin totalinden şikayetçi değilim geçişin güzel olmadığını ve ön çizginin çok içeride kaldığını söylüyorum. verdiğim ücret karşılığında mutlu olmayı beklemem anormal değil sanırım. fotoğraflara baktın mı sen girintinin derinliği doğal mı sence? Ekim alanından kendi saçıma olan geçiş iyi mi? hlc ye yaptırıyorum abi ben bu saçı x bi kuruma değil tabiki beklentim yüksek olacak. donöre gelince 14. günde toparlayan donörlere örnekte çok 1 ayda toparlayanlara da. senin konunuda okudum 2 kere ekim yaptırmışsın sanırım. eğer o beşiktaş sensen. forumda başka beşiktaş var mı bilmiyorum.ekim merkezlerinde benim gibi insanları rededecek bir birim arzulamanın sebebini ise hiç çözemedim. doktorsun ve başın mı ağrıdı benim psikolojime sahip hastalar yüzünden ya da klinik sahibi misin? saç ekimi mi satıyorsun insanlara? eğer sadece bir hastaysan ve tecrübeli bir hastaysan endişe içinde olan başka bir dertdaşını bu şekilde incitebilecek ithamlarda bulunmaya çalışman yakışıksız arkadaşım
Oncelikle kirici olduysam ozur dilerim.
Ama gecen sefer de paylastiginda tecrubeli butun arkadaslar ekimini yorumladi ve herkes cok iyi oldugunu, planlamanin dogru oldugunu yazdi. Bende dahil ama birkac gun gecmeden tekrar ayni seyleri yaziyorsun.
Burda sana yorum yazan her arkadas 1,2, bazisi 3 ekim yapan insanalar. Beni bu arada biri ile karistiriyorsun ben tek ekim yaptim ve memnunum.
Yani herkesin senden kat kat fazla tecrubesi var bu iste. Hepimizi gec ekim yaptirdigin yer birak Iyi bir kurum.
Tekrar yaziyorum, bence ve bircok arkadas acisindan Dogru olan yapilmis, acik alaniniz fazla ve iki ekim planlanmis. On cizginiz dar tutulmus ki donoru verimli kullanmak amac burda. Donorunuz de cok saglikli.
Beklentiniz farkli olabilir, ama ekim yapan yerde bir hata yok, yani onlari suclamaniz bence dogru degil.