Gönderen Konu: HLC 3587 GREFT YAŞ 34 05.05.2020  (Okunma sayısı 27945 defa)

Bogeda

• Sr. Member
Ynt: HLC 3587 GREFT YAŞ 34 05.05.2020
« Yanıtla #31 : 19 Mayıs 2020, 20:31:27 »
Bence donörün gayet iyi 14 güne göre.hiç canını sıkma

Valla bilmiyorum dostum ya. İnşallah

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 19 Mayıs 2020, 20:43:37 »
Dejavu oldum. Muttalip Kesere ekim yaptirim 4. Ayda daha memnun olmayan arkadasi gordum sanki biran.

Hocam oncelikle acikliginizi gormuyorsunuz sanirim, tabiri caiz ise ucak iner. Tek ekim ile kapatilacak bir aciklik degil. Dolayisi ile cok iyi bir planlama ile iki ekimde bile zor kapanacak bir acikligi nasil kapatmalarini istiyorsunuz?
On alanin dar tutulma sebebi de bu zaten, eldeki doneyi verimli kullanmak amac.
Yoksa kocaman alana donorunuz yetersiz zaten.
Ayrica 14 gunde donorun toparladigi nerede gorulmus? Benim 5. Ayda toparladi.

Kesinlikle ekim yaptirmamasi gereken hasta profilindesiniz.
Bence bu isinin uzmani ekim firmalarinin bunyesinde bir depatman olmali, sizin gibileri bulup elemeleri, ekim yapmanalari gerekiyor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 19 Mayıs 2020, 21:04:58 »
arkadaşı anlıyorum bazı merkezler veya piyasada saç ekimini öyle bir anlatıyorlarki sanki 16 yaşındaki haline döneceğini sanıyor, ayrıca hiç ağrı sızı olmaz ensede hiç iz kalmaz belli olmaz gibi şeyleri aşılıyorlar ama mikromotorla hayvan gibi dalıyoırlar..  insan saç ekimi yaptırmadan böyle sanıyor sonra ektirince neyin ne olduğunu anlıyor..   

bence hocam iyi bir merkezde ektirmişsiniz önler çıkınca uzun haliyle arkalarda kapatıcılık sağlar sizi 2 sene falan götürür sonra arkaya bütçeyi toplayıp 1 ekim daha yaptırısınız.

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 19 Mayıs 2020, 21:06:48 »
Dejavu oldum. Muttalip Kesere ekim yaptirim 4. Ayda daha memnun olmayan arkadasi gordum sanki biran.

Hocam oncelikle acikliginizi gormuyorsunuz sanirim, tabiri caiz ise ucak iner. Tek ekim ile kapatilacak bir aciklik degil. Dolayisi ile cok iyi bir planlama ile iki ekimde bile zor kapanacak bir acikligi nasil kapatmalarini istiyorsunuz?
On alanin dar tutulma sebebi de bu zaten, eldeki doneyi verimli kullanmak amac.
Yoksa kocaman alana donorunuz yetersiz zaten.
Ayrica 14 gunde donorun toparladigi nerede gorulmus? Benim 5. Ayda toparladi.

Kesinlikle ekim yaptirmamasi gereken hasta profilindesiniz.
Bence bu isinin uzmani ekim firmalarinin bunyesinde bir depatman olmali, sizin gibileri bulup elemeleri, ekim yapmanalari gerekiyor

Wouv,çok sert girmişsin sebep? 4. ayda keser hocanın elinden çıkan işten memnun olmayan arkadaşı bende okudum.ve aceleci davrandığını düşündüm. Herkes bilinçli ve sabırlı olmak zorunda değil. ayrıca ben yapılan ekimin totalinden şikayetçi değilim geçişin güzel olmadığını ve ön çizginin çok içeride kaldığını söylüyorum. verdiğim ücret karşılığında mutlu olmayı beklemem anormal değil sanırım. fotoğraflara baktın mı sen girintinin derinliği doğal mı sence? Ekim alanından kendi saçıma olan geçiş iyi mi? hlc ye yaptırıyorum abi ben bu saçı x bi kuruma değil tabiki beklentim yüksek olacak. donöre gelince 14.  günde toparlayan donörlere örnekte çok 1 ayda toparlayanlara da. senin konunuda okudum 2 kere ekim yaptırmışsın sanırım. eğer o beşiktaş sensen. forumda başka beşiktaş var mı bilmiyorum.ekim merkezlerinde benim gibi insanları rededecek bir birim arzulamanın sebebini ise hiç çözemedim. doktorsun ve başın mı ağrıdı benim psikolojime sahip hastalar yüzünden ya da klinik sahibi misin? saç ekimi mi satıyorsun insanlara? eğer sadece bir hastaysan ve tecrübeli bir hastaysan endişe içinde olan başka bir dertdaşını bu şekilde incitebilecek ithamlarda bulunmaya çalışman yakışıksız arkadaşım

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 19 Mayıs 2020, 21:13:55 »
evet kabuklar geçen cuma döküldü.benim bu ekime dair son fikrim memnun olmadığım. baya bildiğiniz memnun değilim. sebeplerine gelince hatalı bir planlama yapıldığını düşünüyorum. mesela profilden bir fotoğraf koyacağım orada sizde göreceksiniz. o kadar sivri bir girinti oluşmuş ki tek olmasını istediğim doğallıktan çıkarıyor bence ekimi.

iyi diyebileceğim yanı fırça gibi saç var şimdilik tepemde. ekim sık olmuş. ama tepedeki boşluk öndeki sıklığın çizgisinin belirtisi rahatsız edici. 1.90 olmasam ve birileri tepemden bakacak olsa asla doğal bir dökülme zannetmeyecekleri gibi ekim olduğunuda söyleyebilirler bence. ikinci bir operasyona mecbur kaldım bunları düzelttirmek için. Allah kahretmesin hiç böyle bir planım ve bütçem yoktu halbuki. ben mutusuzum ortaya çıkan işten. benim gibi ilk ekimini hlc gibi isim yapmış bir yerde yaptırıp sonuçtan memnun olmayan başkalarıda olmuş muydu forumda merak ediyorum? birde ne yapabileceğime dair fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

memnun olmayan ne demek  :) forumda hlc de ektirenlerin en az yarısının çıkmamış hocam.bu forumun kurucusuda orda ektirmiş ama onunda ne yazıkki saçları çıkmamış .
araştırın hocam merak ediyorsanız forumda konuları var ama bunlara bakıp telaş etmene gerek yok çünkü bu ekim merkezinde ektirenlerin ya saçları çok güzel oluyor ya da hiç çıkmıyor enterasan olarak umarım siz şanslı gruba girersiniz.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 19 Mayıs 2020, 21:16:17 »
Wouv,çok sert girmişsin sebep? 4. ayda keser hocanın elinden çıkan işten memnun olmayan arkadaşı bende okudum.ve aceleci davrandığını düşündüm. Herkes bilinçli ve sabırlı olmak zorunda değil. ayrıca ben yapılan ekimin totalinden şikayetçi değilim geçişin güzel olmadığını ve ön çizginin çok içeride kaldığını söylüyorum. verdiğim ücret karşılığında mutlu olmayı beklemem anormal değil sanırım. fotoğraflara baktın mı sen girintinin derinliği doğal mı sence? Ekim alanından kendi saçıma olan geçiş iyi mi? hlc ye yaptırıyorum abi ben bu saçı x bi kuruma değil tabiki beklentim yüksek olacak. donöre gelince 14.  günde toparlayan donörlere örnekte çok 1 ayda toparlayanlara da. senin konunuda okudum 2 kere ekim yaptırmışsın sanırım. eğer o beşiktaş sensen. forumda başka beşiktaş var mı bilmiyorum.ekim merkezlerinde benim gibi insanları rededecek bir birim arzulamanın sebebini ise hiç çözemedim. doktorsun ve başın mı ağrıdı benim psikolojime sahip hastalar yüzünden ya da klinik sahibi misin? saç ekimi mi satıyorsun insanlara? eğer sadece bir hastaysan ve tecrübeli bir hastaysan endişe içinde olan başka bir dertdaşını bu şekilde incitebilecek ithamlarda bulunmaya çalışman yakışıksız arkadaşım

Oncelikle kirici olduysam ozur dilerim.
Ama gecen sefer de paylastiginda tecrubeli butun arkadaslar ekimini yorumladi ve herkes cok iyi oldugunu, planlamanin dogru oldugunu yazdi. Bende dahil ama birkac gun gecmeden tekrar ayni seyleri yaziyorsun.
Burda sana yorum yazan her arkadas 1,2, bazisi 3 ekim yapan insanalar. Beni bu arada biri ile karistiriyorsun ben tek ekim yaptim ve memnunum.
Yani herkesin senden kat kat fazla tecrubesi var bu iste. Hepimizi gec ekim yaptirdigin yer birak Iyi bir kurum.
Tekrar yaziyorum, bence ve bircok arkadas acisindan Dogru olan yapilmis, acik alaniniz  fazla ve iki ekim planlanmis. On cizginiz dar tutulmus ki donoru verimli kullanmak amac burda. Donorunuz de cok saglikli.
Beklentiniz farkli olabilir, ama ekim yapan yerde bir hata yok, yani onlari suclamaniz bence dogru degil.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 19 Mayıs 2020, 21:18:59 »
arkadaşı anlıyorum bazı merkezler veya piyasada saç ekimini öyle bir anlatıyorlarki sanki 16 yaşındaki haline döneceğini sanıyor, ayrıca hiç ağrı sızı olmaz ensede hiç iz kalmaz belli olmaz gibi şeyleri aşılıyorlar ama mikromotorla hayvan gibi dalıyoırlar..  insan saç ekimi yaptırmadan böyle sanıyor sonra ektirince neyin ne olduğunu anlıyor..   

bence hocam iyi bir merkezde ektirmişsiniz önler çıkınca uzun haliyle arkalarda kapatıcılık sağlar sizi 2 sene falan götürür sonra arkaya bütçeyi toplayıp 1 ekim daha yaptırısınız.

eyvallah hocam pozitif yorumunuz için.evet iyi bir merkezde yaptırdığım için beklendim yüksek.daha uygun bir yerlere yaptırsaydım ortalama bir işten memnun kalabilirdim.şimdi ise kafama çokca takıyorum. uzayınca daha iyi olacağını bende düşünüyorum ancak ben kısa kullanadabilmek istiyorum saçımı. Bilmiyorum ya. hayırlısı inşallah ne diyim

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 19 Mayıs 2020, 21:33:23 »
memnun olmayan ne demek  :) forumda hlc de ektirenlerin en az yarısının çıkmamış hocam.bu forumun kurucusuda orda ektirmiş ama onunda ne yazıkki saçları çıkmamış .
araştırın hocam merak ediyorsanız forumda konuları var ama bunlara bakıp telaş etmene gerek yok çünkü bu ekim merkezinde ektirenlerin ya saçları çok güzel oluyor ya da hiç çıkmıyor enterasan olarak umarım siz şanslı gruba girersiniz.

ahahah çok yaşa hocam valla yüzümü güldürdün sahiden böyle mi ya? :)) valla 3 sene peşlerinde koştum. hemen her indirim döneminde fiyat kırdırmaya uğraştım. açıkcası ben takip ettiğim işlerinin çok iyi olduğunu düşündüğüm için diğer ekim merkezlerini hep onlarla kıyasladım ve bir çok yerde onların haberleri bile yokken reklamlarını yaptım. Derken bu sene fırsat doğdu sonunda bir yol bulduk ve ekimi yaptırdım. ama hiç böyle olacağını düşünmezdim.

Oncelikle kirici olduysam ozur dilerim.
Ama gecen sefer de paylastiginda tecrubeli butun arkadaslar ekimini yorumladi ve herkes cok iyi oldugunu, planlamanin dogru oldugunu yazdi. Bende dahil ama birkac gun gecmeden tekrar ayni seyleri yaziyorsun.
Burda sana yorum yazan her arkadas 1,2, bazisi 3 ekim yapan insanalar. Beni bu arada biri ile karistiriyorsun ben tek ekim yaptim ve memnunum.
Yani herkesin senden kat kat fazla tecrubesi var bu iste. Hepimizi gec ekim yaptirdigin yer birak Iyi bir kurum.
Tekrar yaziyorum, bence ve bircok arkadas acisindan Dogru olan yapilmis, acik alaniniz  fazla ve iki ekim planlanmis. On cizginiz dar tutulmus ki donoru verimli kullanmak amac burda. Donorunuz de cok saglikli.
Beklentiniz farkli olabilir, ama ekim yapan yerde bir hata yok, yani onlari suclamaniz bence dogru degil.
beşiktaş917 demişki merkezi suçlamanız yanlış. ya benim merkezle pek derdim yok işlerinde iyiler biliyorum. ama planlama hadi arka alan açıklığının genişliğinden ötürü yapılmaması doğru bir karar diyelim hoş planlama esnasında ne onlar sordu ne de ben verteksi düşündüm ilk anda.konuya başlangıcımda söylediğim amatör bir yorum olabilir.500 yetmezdide 1000 kök bişey farkettirebilirdi ama hadi o neyse. 2. ekime kalsın o. abi şakakta 30 60 90 üçgeni var çok dik ve keskinbir girinti. ya ben kendi mutluluğumu niye baltalıyım manyak mıyım. tek atışım vardı ve o tek atışımın şu ankinden çok daha iyi kullanılabileceğini düşünüyorrum ne var bunda? sürekli mesai harcamak istediğim bir konu değil çünkü. tek seferde olsun bitsin istediğim bir şeydi

Adonis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 20 Mayıs 2020, 19:57:25 »
Bir kere merkez net suçlu, alelade bir ekim merkezi değilsin sen. en azından başka yerlerin 3-4 misli para aldığına göre iddian o. Planda revize edilememesi ne demek. Uzaya araç mı yolluyorsun? basit bir tasarım değişikliği yapman istenmiş. Bunu bile yapamayacaksan o meblağları hangi yüzle istiyorsun

Ekim yapılırken bile hastaya o tedirginliği vermemen lazım. Neden, çünkü senin fiyat skalanda olan Koray Erdoğan da şu manzarayla karşılaşman, benim takip ettiğim kadarıyla, imkansız. Ne ekim süresince ne sonrasında aklında şüphe veya soru işareti bırakmıyor adamlar. Sen de onlar kadar ücret talep edeceksen senin de onlar kadar profesyonel olman lazım

Bu açıdan HLC bu ekimle bence sınıfta kalmış

Ekilen saçlar içinse dar alana sık bir ekim olmuş. Bir tek şakaklar biraz daha geniş olsa daha şık olabilirmiş ama bu haliyle de gayet güzel. Ama, ama, ama..
yani kafanın üst ve arka kısımlarını ve donör alanlarını göremedi mi bu ekimi yapan arkadaşlar. Ön bölge gençkenki saçları aratmayacak kadar harika sıklıkta ekilmişken, kafanın geri kalan açıklığının o donörle nasıl kapanabileceğini düşündüler acaba?

Planlama da bence önden arkaya daha geniş tutulsa bir iki parmak kadar, sonraki ekimin de sonucuyla daha homojen bi görüntü ve daha büyük ekili alan olabilirdi.

Baştan daha makul ücretler alan forumdaki başarılı doktorlara yönelseniz 5000 kök ekimle biraz daha memnun olacağınız ve daha az ödeyeceğiniz yerlerde tek seferde ekim yaptırılabilirmiş. Yine de fiyattan bağımsız olarak ekim güzel donörün toparlamasına falan lüzumsuz yere takılmışsınız daha erken ve gayet temiz duruyor.

Adonis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 20 Mayıs 2020, 20:04:24 »
Bir de tasarım değişmesi konusunda hasta ne diyorsa uysunlar değil, uyulamayacak şeyler istendiyse neden olmayacağını söyleyip hastanın kafasını rahatlatması lazım. Buna rağmen bu ekimde istenen de yapılamayacak bir şey gibi gelmiyor bana

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 20 Mayıs 2020, 20:41:05 »
Bir kere merkez net suçlu, alelade bir ekim merkezi değilsin sen. en azından başka yerlerin 3-4 misli para aldığına göre iddian o. Planda revize edilememesi ne demek. Uzaya araç mı yolluyorsun? basit bir tasarım değişikliği yapman istenmiş. Bunu bile yapamayacaksan o meblağları hangi yüzle istiyorsun

Ekim yapılırken bile hastaya o tedirginliği vermemen lazım. Neden, çünkü senin fiyat skalanda olan Koray Erdoğan da şu manzarayla karşılaşman, benim takip ettiğim kadarıyla, imkansız. Ne ekim süresince ne sonrasında aklında şüphe veya soru işareti bırakmıyor adamlar. Sen de onlar kadar ücret talep edeceksen senin de onlar kadar profesyonel olman lazım

Bu açıdan HLC bu ekimle bence sınıfta kalmış

Ekilen saçlar içinse dar alana sık bir ekim olmuş. Bir tek şakaklar biraz daha geniş olsa daha şık olabilirmiş ama bu haliyle de gayet güzel. Ama, ama, ama..
yani kafanın üst ve arka kısımlarını ve donör alanlarını göremedi mi bu ekimi yapan arkadaşlar. Ön bölge gençkenki saçları aratmayacak kadar harika sıklıkta ekilmişken, kafanın geri kalan açıklığının o donörle nasıl kapanabileceğini düşündüler acaba?

Planlama da bence önden arkaya daha geniş tutulsa bir iki parmak kadar, sonraki ekimin de sonucuyla daha homojen bi görüntü ve daha büyük ekili alan olabilirdi.

Baştan daha makul ücretler alan forumdaki başarılı doktorlara yönelseniz 5000 kök ekimle biraz daha memnun olacağınız ve daha az ödeyeceğiniz yerlerde tek seferde ekim yaptırılabilirmiş. Yine de fiyattan bağımsız olarak ekim güzel donörün toparlamasına falan lüzumsuz yere takılmışsınız daha erken ve gayet temiz duruyor.

Vay be forumda böyle delikanlılarda varmış demek. Eyvallah adonis kardeşim. Valla bana da nedir yani biraz daha fazla para vereyim başlamışken toptan bitsin istedim lakin olmadı. İşin ehli onlar diye üsteleyemiyorsunda bu illa böyle olacak diye. Öyle karışık duygular içerisindeyim ki  cepheden bakıyorum diyorum iyi oldu kafamı sağa sola çevirince girintiler beni deli ediyor. Fotoğraf çekiyorum yukardan ön taraf simsiyah arka taraf bembeyaz. Onu gene kabul ettim ama. Açıklamasını yaptılar onun ama revizemi reddettiklerinin ertesi günü özge hanıma memnuniyetsizliğimi mutsuzluğumu ilettiğimde kendi saçlarınız gidici eğer 500 kök ekseydik oraya sizin saçlar gidince komik duracaktı sonra hlc böyle saç yaptı olacaktı dedi😔 ayrıca ön taraftan daha büyüm o alanınız dedi. En az 2 bin kök ister ortalama bir görüntü için dedi. Ekimimi yapan cengiz hoca da density 30 gibi düşünüyoruz vertexte demişti. O kadar kök olmadan da çözeriz inşallah.

Ya arkadaş yapı olarak naif bir insanım, güzel bir indirim aldığım içinde başkalarının nerdeyse 5 te 1 i fiyatına yaptırdım ama o beşte 1 benim 1 yıllık birikimim. Zerre art niyet güdüyorsam şerefsizim ne kimsenin işini baltalamak niyetindeyim ne de başka bişey. Ama kalkıştığım bu estetik operasyon genel itibariyle tatminde etmedi mutluda etmedi diyemiyorumda kimseye birşey benimde hatalarım var çünkü. Kendimede kızıyorum çokca. Buraya da yazıyorum adam bana diyor ki saç ektirmemesi gereken hasta profilindesiniz. Kliniklerin benim gibilerini bloklaması lazımmış. Kendi dolar kazandığı için Türkiye uygun tabi ona. 2 kere ektiri 3 kere ektirir. Soran yok öyle bir bütçen var mı arkadaşım diye. Çok canımı sıktı benim.

Bari bir yeri tam olaydı. Ön taraf tammolsaydı da demeseydim arka taraf eksik kaldı diye ön taraf çok içime sindi deseydim. 6 ay nasıl sabredeceğim hiç bilmiyorum. Rabbim sabır verir inşallah. Saol adonis dobra yorum yapmışsın. Hakkaniyetli olmak güzel bir erdem

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 20 Mayıs 2020, 20:56:59 »
Üstadım öncelikle hlcnin sahibi veya doktoru ben olsam 2.gun plan değişikliği asla kabul etmezdim . Tabi ekimden önce ön çizgi , ekilecek bölüm , cm2 ye ekilen greft miktarı vs çok detaylı bilgilendirirdim müşteriyi ... Yapıldığını farz ediyorum yapmadiysa hlc hatalıdır . Bence ön çizgi açıklık ve donore göre iyi planlanmış . Fakat bu kadar dar Alana donor sorunu varken bu kadar sık çalışıp risk almak ne kadar doğru bilmiyorum . Kafanızda kalan taç kısmı dokulmezse ve saçlar çıkarsa önden bakıldığında iyi bir görünüm elde edersiniz . Bu donorle verteksin kapanması pek olası değil . Yerinizde olsam donor çıkıyorsa mevcut alanı 2000 greft ile biraz daha geriye aldirirdim . Şuan kafaya takılacak bir durum yok önemli olan ekilenlerin çıkması .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 20 Mayıs 2020, 21:31:03 »
Üstadım öncelikle hlcnin sahibi veya doktoru ben olsam 2.gun plan değişikliği asla kabul etmezdim . Tabi ekimden önce ön çizgi , ekilecek bölüm , cm2 ye ekilen greft miktarı vs çok detaylı bilgilendirirdim müşteriyi ... Yapıldığını farz ediyorum yapmadiysa hlc hatalıdır . Bence ön çizgi açıklık ve donore göre iyi planlanmış . Fakat bu kadar dar Alana donor sorunu varken bu kadar sık çalışıp risk almak ne kadar doğru bilmiyorum . Kafanızda kalan taç kısmı dokulmezse ve saçlar çıkarsa önden bakıldığında iyi bir görünüm elde edersiniz . Bu donorle verteksin kapanması pek olası değil . Yerinizde olsam donor çıkıyorsa mevcut alanı 2000 greft ile biraz daha geriye aldirirdim . Şuan kafaya takılacak bir durum yok önemli olan ekilenlerin çıkması .

Yok şu şekil oldu. 3 senelik bir mazisi var hlc ile tanışıklığımızın. İlk görüşmeye gittiğimde bir plan çıkartmıştı özge hanım 3 aşşağı 5 yukarı 4 bin greftlik anlaşamadık tabi ama 3 sene içinde aralıklarla telefonlaştık. Çünkü daha öncede dediğim gibi ekimlerini çok beğeniyordum birazda huylu bir tipim. İstiyorumki yaptığım şeyde aklımın kalacağı bir şey olmasın🧐 Murphy kanunları baş durmuyor tabi. Neyse batıllık bir tarafa. Sanıyorum daha bilinçli ve bilgili olduğumu düşündüler bu 3 senelik tanışıklıktan ötürü. Ekim günü o yüzden çok bir brif verildi diyemem. Özgür hocanın dediği planlamayı doğru yaparsak geri kalanında dert edeceğin bir şey olmaz dedi kafamı çizerken. Bir de density 50 den sonrasını insan gözünün algılamadığını söyledi. Yalan olmasın parasal konuları dert ettiğim için var olan doğal çizginin içinde kalmasının daha iyi olacağını düşündüm. Çünkü çizgiyi 1 santim aşağıya kaydırsa kök sayısı 4200 e falan çıkıyordu. Öyle hesaplar vardı. Tam hizada kalsın dedik. Ama çizim esnasında kenarların bu kadar içerde ve çirkin duracağını asla öngörmedim. Son olarakta ekim günüm aslında bir iptal durumunun telafisiydi. O yüzden de biraz oldu bittiye geldi. Bende baya tutuktum o gün. Heyecan korku belirsizlik falan. İkinci gün aydım mevzuya baktım dedim ön taraf sımsıkı olacak e arkası kabak kendi saçlarımda birleşip kurtarabilecek 500 kadar çoklu kök ekilse durımu kurtarır diye düşündüm ama bu talebim olumsuz bulundu. Keşke peşin vermeseydim parayı dedim içimden 😄 şaka şaka sonradan düşündüm öyle. Velhasıl cengiz hocada sohbet etmeyi pek tercih etmeyen. Yabancı müşterileri bu yüzden daha iyi bulan biriydi. Aynı zamanda laf arasında da yabancı müşterilerin daha bilinçli ve bilgili olduklarını söyleyerek aslında benim bilgimin yetersizliğini ima etmişti. Böyle süreçler oldu işte.
Donör bölgemi bu kadar kötü bulmanız beni çok korkuttu seyrek mi ya o kadar? 6 ay sonra ilk yaptıracapım şey şakak üstlerini düzelttirmek belki ön çizgiyi çok hafif ovalleştirmek olacak. Tepeyede sakal saç kaışımı uygun olursa yaptırmayı düşüne bilirim. Evvela ön çizgiyi bir düzeltelimde. Uzayınca güzel durabilir bu haliyle evet katılıyorum bende ama kısa kullanmak istersem beni memnun etmez bence şakaklar. Bilmiyorum üstad hayırlısı bakalım. Belki proscar alırım tepe için

moonwalker84

• Full Member
« Yanıtla #44 : 21 Mayıs 2020, 06:14:56 »
Öncelikle hayırlı olsun, inşallah güzel bir netice alacaksınız. Yaklaşık 10 yıldır saç forumları, YouTube videoları vs takip eden birisi olarak ben ekiminizi beğendim. Koray hoca da dahil ,dünyanın en iyi hocaları hep önden geriye doğru maksimum greft ekerek gidiyorlar. Hele ki sizin istediğiniz gibi 500 greft tepeye ekselerdi inanın size dünyanın en büyük kötülüğünü yapmış olurlardi. Ben önceden başarısız operasyonlar geçirdim, o yüzden son ekimimi en iyi yerde yaptırmak istiyorum. Ve sizin ektirdiğiniz yer Türkiye de tercih edeceğim 2-3 yerden birisi.
  • Ekim Tarihi: 24-25.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi HLC
  • Greft Miktarı 4181
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia Günde 1

Facebook Twitter Instagram