Gönderen Konu: HLC 3587 GREFT YAŞ 34 05.05.2020  (Okunma sayısı 27109 defa)

Bogeda

• Sr. Member
HLC 3587 GREFT YAŞ 34 05.05.2020
« : 08 Mayıs 2020, 01:40:04 »
    MERHABALAR SEVGİLİ FORUM ÜYELERİ.

Normalde forumu dışarıdan takip ediyor, denk geldiğim klinikleri ve isimleri forumda mutlaka tarıyordum. Yeni üyeyim fakat tanışıklığımız eski aslında forumla. Normalde gene sessiz bir katılımcı olabilirdim eğer tatminkar süreçler yaşayabilseydim yanlız canımı sıkan bazı işler oldu bende görüş ve yorumlarınıza başvurmak istedim. çünkü içim buruk. :-[ mayısın 4'ü ve 5'inde saç ekim operasyonum gerçekleşti. Uzun zamandan beri takip ettiğim ve çıkan işleri beğendiğim HLC kliniğinde.- Kimse yanlış anlamasın kimseyi boklamak gibi bir derdim yok- ancak çok canımı sıkan bişey var: malumunuz HLC saç ekimi konusunda iyi olduğu kadar fiyat olarak da yüksek bir klinik. Ve ben tüm kafamı ektirebileceğim bir ücrete sadece ön bölgeme ekim yaptırabildim. Ekim yapılan bölge kesinlikle başarılı bence ancak ekim yapılan bölgenin gerisinde büyük bir açıklığım var ve ekim yapılan bölgedeki saçlar çıktıktan sonra tepemin açıklığından rahatsız olacağımı düşünüyorum.

ilk gün planlamayı yaparken biraz tedirginlikle beraber basiretim bağlandı ve hiç akıl edemedim arkada ki açıklığın ekim sonrası belirginleşebileceğini. ekimin 2. günü  bunun farkına vardım ve planda revizyon yaptırmak istedim ancak klinik buna yanaşmadı. Ve bu durumdan ötürü içim çok buruk. özlemini çektiğim saçlarıma kavuşacak olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşayamıyorum resmen. Bir 500 kök kadar kök tepe açıklığıma ekilebilseydi iyi bir miktar bıraktığım klinikten mutlu mesut ayrılabilecektim. işte şu an forumda sizlerle bunları paylaşıyor olmamın sebebi de bu burukluktur. insan şu hayatta ne olursa olsun bedelini ödediği şeyin karşılığını almak istiyor.ben üzerime düşen sorumluluğu alıyorum. yani ilk planlama esnasında akıl edebilir ve ona göre bir planlama yaptırabilirdim ancak her gün saç ektirmiyorum ve heyecanlıydım da. doğru bir yönlendirme gelmiş olsaydı keşke ve ben bu operasyon sürecinden verimli bir şekilde ayrılabilseydim lakin olmadı. 2. gün revizyon istediğimde bir daha fiyatlandırma yapsalar onu vermeye de razıydım fakat sonrasında bu şikayeti dile getirdiğimde bana söylenen 3500 köke göre plan yapıldığı için bu planın dışına çıkılamıyacağı çünkü donör bölgeden ona göre kökler alındığı.  ilk gün planlama yapıldıktan sonra biz bize kaldığımızda cengiz hocaya sormuştum :hocam biraz daha fazla kök çalışabilir miyiz diye o da birinci gün 2000 kök çalışıp ertesi günde 1800 falan çalışabiliriz demişti. ikinci günün sabahında planda revize yapabilir miyiz diye konuşmaya çalıştığımda neredeyse beni haşlayarak fazla kök çalışmaktan çark etti. Kendisin sadece operatör olduğunu ve planın dışına çıkma insiyatifinin olmadığını plan değişikliği istiyorsam kurum yetkililerine gitmem gerektiğini söyledi. İlk günde bu tutarlı  tavrını sergileseydi sorun yoktu.sonrası yokuş aşşağı geldi bu şekilde başlayan 2.seans gün boyunca gergin bir hava da devam etti.soğuk rüzgarlar esti. Ö. hanımda talebimi uygun görmedi. Valla benim kanaatim yerli müşteri ile yabancı müşteri arasında seçim yapmak zorunda kalsalar her defasında yabancı müşteriyi tercih edeceklerini düşünüyorum. En azından operasyonu yürüten doktorumun tavrının bu olduğunu söyleyebilirim. Kimi insan mesafelidir, kimi heyecanlıdır çocuk gibi, kimi telaşlıdır liste böyle uzar gider. işi insanla uğraşmak olanlar hele ki birde hizmet sektöründe işlerinde ne kadar ehil olurlarsa olsunlar insan yönetmeyi de idare etmeyi de bilmekle yükümlüler. Bu yönleri ile aradığımı bulabildiğimi söyleyemeyeceğim. şimdi fikirlerinizi almak için fotoğrafları bırakıyorum. elimden geldiğincede atmaya devam edeceğim. herkese kolay gelsin görüşmek üzere

emre07x

• Sr. Member
Ynt: HLC 3587 GREFT YAŞ 34 05.05.2020
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2020, 01:54:36 »
Sıkma canını olan olmuş inşallah güzel sonuçlanıcak, ikinci ekimle halledersin azıcık sabır.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2020, 01:58:28 »
Geçmis olsun dostum  planlama güzel    1 yıl sonra  ikinci ekim olursun  daha iyi   .

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2020, 02:17:06 »
Böylesi daha iyi olmuş dostum sıkma canını tavisye edilen de zaten ekimin ikiye bölünmesi bu tip fazla açıklıklarda sağlıklı olan yapılmış senin adına. Evet haklısın bazı ekim yerlerinin hal ve tavırları otobüs şoförlerinden hallice saç gibi önemli bir konuda ortamı germemeleri seni rahatlatmaları gerekir dünyanın parasını alıyorlar ama gel gör ki suratlarından düşen bin parça. Sen kafana takma bence dostum verteksi ikinci ekime kaldığı daha iyi olmuş belki bünyen kaldırmayacaktı nerkoza döncekekti nerden bileceksin önemli olan ekilenlerin sağlıklı çıkması ki ekim de güzele benziyor

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2020, 02:33:01 »
İkinci ekimle halledersin 500 greft sana yeterli olmazdı zaten hayırlı olsun

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2020, 02:46:24 »
Kendi cizginden geride yapmislar on cizgini onlar uzayinca nasil duracak acaba onde
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Alonsocan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2020, 02:49:43 »
Ön kapansın şeklin şemalin değişir arka çok dikkat çekmiyor öncesi nasıldı durumun.

azntrl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2020, 04:47:02 »
geçmiş olsun.ekim öncesi fotonuz var mı? Bir de neden planlamayı beraber yapmadınız

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2020, 04:55:58 »
Ben serzenişinizi haksız buluyorum açıkçası... bu tarz bir planlama hoşunuza gider-gitmez , istersiniz-istemezsiniz bunun İçin yorum yapamayacağım ama HLC 2. gün planlamayı değiştirmeyerek profesyonelce davranmış ve doğru olanı yapmış.. donör alanınız zaten kısıtlıymış anlaşılan .. açıklıgınızda büyük bşr açıklık. Ön tarafa ufak(cm2 alan cinsinden) 3500 ettirdiğinizi hatırlatırım siZe, arka taraf ekim yapılanın nerdeyse 2 katı yada fazlası büyüklüğünde... oraya attıracağız 500 greft ön tarafın tam 14 kat daha seyrekleştirilmiş hali olacaktır. Faydadan çok zarar yani..
İçiniz rahat olsun son dakika planlama değiştirmeyerek doğru olanı yapmışlar..  ekin güzel görünüyor .. umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Şahsi fikrim merkezler planlama ve ön çizgi tasarımını tamamen kendileri yapmalı , hastalarına bu konuda sadece bilgi vermekle yetinmelidir. Hastalarının talepleri doğrultusunda planlama heleki önçiZgi tasarımları felaket oluyor genelde..

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2020, 06:40:44 »
0 500 grefti vertexe ekecek merkez bulurdun ama işte merdiven altı diyebileceğimiz merkezler olurdu. kafaya takmayın yani bu konuyu olması gereken bu forumlarda kaç senedir görüyoruz. ön taraf açıklığınız kapanınca 2.kez arkaya ektirmeniz daha doğru ve daha sağlıklı.

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 08 Mayıs 2020, 06:54:47 »
Ben serzenişinizi haksız buluyorum açıkçası... bu tarz bir planlama hoşunuza gider-gitmez , istersiniz-istemezsiniz bunun İçin yorum yapamayacağım ama HLC 2. gün planlamayı değiştirmeyerek profesyonelce davranmış ve doğru olanı yapmış.. donör alanınız zaten kısıtlıymış anlaşılan .. açıklıgınızda büyük bşr açıklık. Ön tarafa ufak(cm2 alan cinsinden) 3500 ettirdiğinizi hatırlatırım siZe, arka taraf ekim yapılanın nerdeyse 2 katı yada fazlası büyüklüğünde... oraya attıracağız 500 greft ön tarafın tam 14 kat daha seyrekleştirilmiş hali olacaktır. Faydadan çok zarar yani..
İçiniz rahat olsun son dakika planlama değiştirmeyerek doğru olanı yapmışlar..  ekin güzel görünüyor .. umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Şahsi fikrim merkezler planlama ve ön çizgi tasarımını tamamen kendileri yapmalı , hastalarına bu konuda sadece bilgi vermekle yetinmelidir. Hastalarının talepleri doğrultusunda planlama heleki önçiZgi tasarımları felaket oluyor genelde..

yorumun için teşekkür ederim.evet ben biraz daha duygusal yaklaşıyorum belki de sizin yaklaşımınız daha doğru belkide hlc nin tutumu doğruydu süreç daha iyi yönetilebilirdi.arka tarafa 500 kök dememin sebebi ise var olan saçlarımla birleşince o 500 ün bir anlam ifade edeceği. ekimden önceki fotolarımı yükleyeceğim şimdi. hoş gene yetmeyebilirdi tabi. bu fikir alışverişine ihtiyaç duyduğum için buradayım aslında. ön çizgi konusuna gelince: doğru yönlendirmelerle alınacak ortak bir kararın efektif olacağı kanaatindeyim. sadece merkezlere ve uzmanlara bırakmak bu kararı biraz zalimce geldi:)

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 08 Mayıs 2020, 06:56:17 »
Böylesi daha iyi olmuş dostum sıkma canını tavisye edilen de zaten ekimin ikiye bölünmesi bu tip fazla açıklıklarda sağlıklı olan yapılmış senin adına. Evet haklısın bazı ekim yerlerinin hal ve tavırları otobüs şoförlerinden hallice saç gibi önemli bir konuda ortamı germemeleri seni rahatlatmaları gerekir dünyanın parasını alıyorlar ama gel gör ki suratlarından düşen bin parça. Sen kafana takma bence dostum verteksi ikinci ekime kaldığı daha iyi olmuş belki bünyen kaldırmayacaktı nerkoza döncekekti nerden bileceksin önemli olan ekilenlerin sağlıklı çıkması ki ekim de güzele benziyor

moral verici desteğin için teşekkürler emre. aynen inşallah öyle olur.

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 08 Mayıs 2020, 07:00:17 »
Kendi cizginden geride yapmislar on cizgini onlar uzayinca nasil duracak acaba onde

evet çok aşağıya inmedik. bende şu anki çizgiler içinde kalmasından yanaydım çünkü ne kadar iyi yapılırsa yapılsın zigzaglar insan eli kendini belli ediyor. doğal görünmesi ilk önceliğimdi. birde biraz iri bir adamım kafamda büyük:) çizgiyi yukarıda tutarak density yi 50 lerde tuttuk. biraz aşşağıya alsak kök sayısı 4 bine çıkıyordu. araya karışacağını düşünüyorum ben uzayınca inşallah güzel olur

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 08 Mayıs 2020, 07:06:53 »
olumlu olumsuz yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. bu forum sahiden bir ihtiyaca hizmet ediyor.başka fikirlere ne çok ihtiyacım varmış. kendi kendime dert edinmek kötüymüş.sağolun dostlar.

Bogeda

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 08 Mayıs 2020, 07:13:50 »
geçmiş olsun.ekim öncesi fotonuz var mı? Bir de neden planlamayı beraber yapmadınız

planlamayı başından sonuna klinik yapmadı tabiki, dediğimden öyle bir anlam mı çıkıyor? ilk önceliğim ön taraftı. ekime başladıktan sonra ben sık gidişatı görünce mevzuya aydım. yani önle arka arasında oluşacak büyük farkı anladım. ilk aşamada tepe açıklığımın beni çok rahatsız edebileceğini düşünmemiştim açıkcası. bir de benim tepe açıklığım tam olarak verteks değil aslında daha yukarıda. fotoğraflarda görülüyor. tam saçın gül yaptığı yerler kısmen dolu. onun yukarısında bir açılma var

Facebook Twitter Instagram