Saç Ekimi Sonuçları
Nekroz dışında gayet iyi
geçmiş olsun greftler yerine oturdu çok sert olmamak kaydıyla elleyebilirsin hatta hafif ovala yıkarken kan akışı hızlansın yakın zaman şok dökülme başlıycak gözün gibi baktığın tüm yeni saçlar dökülcek sonra gelsin çıkışlar hair of seyrek gibi gözüksede ektikleri her saç çıkıyor bence ve seyrek ekmelerinin bir nedeni var gibi umarım sonuç mutlu eder bekleyip göreceğiz
Bu ekim guzel olucak çok temiz çalısmıslar👍 artık sadece bekleyip sabır etmek kalmış
kabuk dökümü gayet güzel saç derın sağlıklı bu arada saç yönleri dik mi ? bana mı öyle geldi sen daha net gorursun
Güzel ve homojen ekim olmuş, donör dar bölge çalışmışlar gibi, ama güzel sonuç alınacak gibi, saç yönleri dik gibi farketmez, hayırlı olsun.
Normal şartlarda fiyat aralıkları 15000 ile 25000 arası hocam ama ben uygun bir fiyata anlaştım mayıs sonuna kadar bir indirim söz konusu.Şuan burdan paylaşmam ne kadar etik olur bilmiyorum özelden paylaşacağım size dileyen arkadaşlar olursada özelden yazabilirim.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hızlı yükleme özelliği ile paylaşmış olduğum fotoğrafların ileride kaybolmaması için güncelleyerek mesajların altına ekliyorum.Ekim Süreci Fotoğrafları Aşağıdadır.EKİM SONRASI FOTOĞRAFLARI