Ekiminiz hayırlı olsun Hair Of İstanbul saç ekimi merkezinin çok ekimini takip etmedik sizin ekiminizi dikkatle takip edeceğim süreç sonuna kadar.
Saç dökülme alanınız geniş bu alan için 2 ekim planlanmış olsa daha doğru bir adım olurdu diye düşünüyorum. Ön orta 1 sene sonra tepe şeklinde.
Ön çizgiler daha estetik olabilir kötü değil beklentim yüksek sadece f/p olarak
Donör bölgeniz kaliteli duruyor saç ortalamanızın yüksek olduğunu düşünüyorum
Umarım güzel bir sonuç alırsınız.
Merkezin süreçte medikal tavsileri oldumu ilaç vitamin vs?
Teşekkür ederim hocam;
Ekimden önce çizgiler belirlenirken ikinci bir ekime ihtiyacım olup olmadığını ve donör bölgemden ne kadar greft alınacağını maksimum yoğunlukta doğal bir görüntü istediğimi özellikle belirttim.Ön çizgim için özellikle benim kanaatim soruldu ve alnımın sol üst bölgesinde sağ bölgeye göre hafif bir şişlik söz konusu görselde ne kadar belli oluyor bilmiyorum ve kaşlarımı kaldırarak alnımdaki kas sınırımdan çizgi çizildi ön çizgi bu şekilde belirlendi ve saçlar uzadıktan sonra farkın anlaşılmayacağını söylediler.
İkinci bir ekim konusunda donör bölgesinde saçlarımın kaliteli olduğu için istenilen yoğunlukta tatmin edeceğini ikinci bir ekime gerek kalmayacağını ilettiler.Çizim esnasında 4000-4500 greftin yeterli olacağını ilettiler ve yoğunluk olarak ön ve ortaya ekim yapacaklarını belirttiler.
Operasyon esnasında saç köklerimin kalın,yağlı ve uzun olduğu için yukarıda belirttiğim gibi operasyonum normalde benden daha önce giren arkadaşlardan uzun sürdü ve düşündüğünüz gibi saç tellerim greftlerin içerisinde çoklu şekildelermiş.Genel yoğunluk olarak 2,3 ve 4'lü saç telleri mevcuttu 6'lı çıkanlar bile oldu.(ilk etapta 3mm'lik punch kullandılar yalnız saç kökleri kendini bırakmadığı için operasyon esnasında 4mm'lik punch ile devam ettiler.Bu çok kritik mi bilmiyorum).
Ben özellikle diğer ekim merkezlerinde sunulan ozon tedavisi,lazer tedavisi gibi hizmetleri sordum ekimden sonra ihtiyacım olacakmıdır diye.Gerek olmadığını sigara,alkol vs kan akışını bozacak şeylerden uzak durup beslenmeme ve saçlara şu ilk haftalar dikkat edersem sonuçların güzel olacağını ilettiler.Ekstra bir vitamin vs destekleyici ürün önermediler.
Yalnız sizlerinde görüşlerinizi merak ediyorum bu süreçte herhangi bir tavsiye edeceğiniz ürün,vitamin,herhangi bir tedavi yöntemi(ozon,lazer vs.) varsa sürece katkı sağlayacak bunları paylaşırsanız mutlu olurum.Bugün yıkama işleminden sonra tekrar fotoğraf paylaşacağım.Yorumlarınızı bekliyorum.