Daha önce 2016 ve 2017 (yaşım o zaman 36 idi) yıllarında İzmir'de bir merkeze saç ekimi yaptırdım. Forumda adı lanetlenmiş, bu yüzden adını yazmasam daha iyi olur kanısındayım. Çünkü ben yaptıkları ekimden memnun kalmıştım. Adını yazarsam reklamını yaptığım kanısı oluşabilir. İkinci ekim aynı merkezde rötuş ekimiydi fakat daha fazla greft olsun diyerek anlaşmıştık. her iki ekimde de 2000- 2500 civarı greft alındığı söylendi. Bu ne kadar doğruydu bilmiyorum. Gerçekte kaç tane alındı, ne kadarı ekildi ne kadarı çöpe gitti inanın bilmiyorum. Bu forumdaki yazıları okumuş olsaydım öncesinde oraya gitmezdim sanırım. İlk ekimimi yaptırmadan önce saçlarımın bir kısmını kaybetmiştim aslında. Önlerin yanları hafifçe ve tepe bölgesi açılmıştı. Yapılan ekim aslında aralara dolum ve sıkılaştırma gibiydi. Bu yapılan iki ekimde de o bölgeler kapandı. Ne öncesinde ne de sonrasında, önerilmediği için finasteride vb. ilaç kullanmadım. Bu merkezin bariz bir hatasıydı bence. 3 yıldır oldukça rahattım. saçların özgüveni tavan yaptığını biliyorum. Fakat şimdi vertex denilen tepe bölgemde, gerilerde açıklıklar oluştu tekrar. Muhtemelen ekilenleri değil de kendi saçlarımı kaybediyorum. Vertex'in önlerinde de dışarıdan farkedilmese de kayıplar var. Ve ben tekrar ekim düşünüyorum. İzmir'de ikamet ediyorum. forumu okuduktan sonra İzmir'de Sibel Ulusan dışında bir seçenek olmadığını farkediyorum. 8-10bin lira civarı ve sizden öneri istiyorum. İlaç kullanmaya tavsiye olsun olmasın başlayacağım ve asıl mesele tutması zor olan tepe bölgesi. Nerede yaptırmalıyım?