Galiba her talihsiz erkek gibi askerde saçları kısaltıp lan ben kelmişim adlı çalışmaya benziyor bu zaten 2. foto askerden belli ki
Dostum merhaba yaşıt sayılırız dökülme tiplerimiz de benziyor büyük abiler yorumlarını yaparlar mutlaka fakat ben bu tip dökülmeyi çok araştırdığım için fikrimi söylemek isterim, benim siyah saçlı halim gibisin Ama sanki dökülmeden önce senin saçların sık gibi bir izlenimi var tapınak bölgesinden, hem genel incelme söz konusu hem de vertex + ön tarafda daha baskın bir incelme var belli ki sıklaştırma ekimi yapan bir yer araman lazım konunu yakından takip edeceğim. fakat aralara ekim yapılması şakaklarını kaybetmiş bir kişiye ekim yapılması gibi kolay değil var olan saçda çok yıpranacak ön saç çizgin bile tam bozulmamış henüz fakat sol taraf içeri girmiş ve tepe de bir küme incelme var, her türlü saçlar minimum zarar görsün diye 6 ay öncesinden fine başlardım ben olsam ki bende öyle yapacağım ekimde ama senin durumun daha iyi muhtemelen 6 ay sonra etki edecek olursa senin saç problemin çözülür eğer mutlu ederse ekimi 30 lara ertelesen daha sağlıklı planlama da yapılabilir. 4-5 yıldır dökülmenin olması ama bariz bi kaybın olmamasıda genel incelmeden kaynaklı direk vertexden veya ön çizginden kaybetmiyosun ama oralar ağırlıklı kaybediyorsun saçlarını her tarafdan kaybediyorsun fakat donör cok çok iyi durumda hem kalın hem sık muhtemelen senın greftler de çoklu saç teli fazladır 2 telli 3 telli dolu saç var bereket resmen Maşallah benim oralar bile seyrek doğuştan.
Kısacı benim fotolardan gözlemlediğim bu Diffuse patterned alopecia (DPA) Diffüz desenli alopesi hatta bu başlıkla aratıp diğer potansiyel kellere de bakabilirsin hepsi birbirine benzeyen saç tipleri ve dökülmeleri var Ve Dpa'lara Fue tekniği ile başarılı ekimler yapılabiliyor ama kafanın tüm taraflarına saçlı bölgeye girilecek bu kötü bi dökülme tipi malesef fakat Şansın şu kulak üstü ve ense donör bölgelerin incelmemiş bu da ekim için seni halen iyi bir aday yapıyor
Tecrübeli kişiler sıklaştırma ekimi hakkında bilgi verecektir fakat onlar da tahmin ediyorum ki finasterid almadan sıklaştırma ekimine girmemeni önerecektir tabi yan etki ihtimali olan bir medikal yol karar sana kalmış tedavi MPH(Erkek tipi dökülme) ile aynı yoldan geçiyor DHT.. daha fazlasını öğrenmek istersen
kaynak:https://www.hairtransplantment