Gönderen Konu: Saç ekimi yapılır mı ? Yapılırsa neresini önerirsiniz ?  (Okunma sayısı 1745 defa)

Alpcan

• Full Member
Yaşım : 25 Saçlarımda dökülme 4-5 yıldır var ve çok ön taraflardan seyreldi artık uzatmak bile istemiyorum eskisi gibi şekil almıyor kısayken pek fazla belli olmuyor ama beni mutluda etmiyor aynaya baktıkça morelim bozuluyor yaş olarak erken diyenler var ama ben yinede yaptırmak istiyorum lütfen beni ekim yerleriyle bilgilendirirmisin. Bu tip ekimi nerde hangi doktora yaptırmalıyım bütçe 10 bin tl

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Saç ekimi yapılır mı ? Yapılırsa neresini önerirsiniz ?
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2020, 23:39:30 »
Galiba her talihsiz erkek gibi askerde saçları kısaltıp lan ben kelmişim adlı çalışmaya benziyor bu zaten 2. foto askerden belli ki 
 Dostum merhaba  yaşıt sayılırız dökülme tiplerimiz de benziyor büyük abiler yorumlarını yaparlar mutlaka fakat ben bu tip dökülmeyi çok araştırdığım için fikrimi söylemek isterim, benim siyah saçlı halim gibisin Ama sanki dökülmeden önce senin saçların sık gibi bir izlenimi var tapınak bölgesinden, hem genel incelme söz konusu hem de vertex + ön tarafda daha baskın bir incelme var belli ki sıklaştırma ekimi yapan bir yer araman lazım konunu yakından takip edeceğim. fakat aralara ekim yapılması şakaklarını kaybetmiş bir kişiye ekim yapılması gibi kolay değil var olan saçda çok yıpranacak ön saç çizgin bile tam bozulmamış henüz fakat sol taraf içeri girmiş ve tepe de bir küme incelme var, her türlü saçlar minimum zarar görsün diye 6 ay öncesinden fine başlardım ben olsam ki bende öyle yapacağım ekimde ama senin durumun daha iyi  muhtemelen 6 ay sonra etki edecek olursa senin saç problemin çözülür eğer mutlu ederse  ekimi 30 lara ertelesen daha sağlıklı planlama da yapılabilir. 4-5 yıldır dökülmenin olması ama bariz bi kaybın olmamasıda genel incelmeden kaynaklı direk vertexden veya ön çizginden kaybetmiyosun ama oralar ağırlıklı kaybediyorsun saçlarını her tarafdan kaybediyorsun fakat donör cok çok iyi durumda hem kalın hem sık muhtemelen senın greftler de çoklu saç teli fazladır 2 telli 3 telli dolu saç var bereket resmen Maşallah benim oralar bile seyrek doğuştan.
 Kısacı benim fotolardan gözlemlediğim bu Diffuse patterned alopecia (DPA) Diffüz desenli alopesi hatta bu başlıkla aratıp diğer potansiyel kellere de bakabilirsin hepsi birbirine benzeyen saç tipleri ve dökülmeleri var  Ve Dpa'lara Fue tekniği ile başarılı ekimler yapılabiliyor ama kafanın tüm taraflarına saçlı bölgeye girilecek bu kötü bi dökülme tipi malesef fakat Şansın şu kulak üstü ve ense donör bölgelerin incelmemiş bu da ekim için seni halen iyi bir aday yapıyor
Tecrübeli kişiler sıklaştırma ekimi hakkında bilgi verecektir fakat onlar da tahmin ediyorum ki finasterid almadan sıklaştırma ekimine girmemeni önerecektir tabi yan etki ihtimali olan bir medikal yol karar sana kalmış tedavi MPH(Erkek tipi dökülme) ile aynı yoldan geçiyor DHT.. daha fazlasını öğrenmek istersen
kaynak:https://www.hairtransplantment
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2020, 00:43:39 Gönderen: Mehmet.K »
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2020, 00:04:54 »
donör kısa olmasına ramen gayet iyi olduğu belli ciddi kapasiteli ve kalın telli donör

büyük ihtimal de ortalaması yüksek

önden ortaya kendı saçlarının yönün de güzel bir estetik ön çizgi ile şakakları çok ileri almadan ekim düşünebilirsin
Global Moderator

Alpcan

• Full Member
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2020, 00:44:05 »
Mehmet.K kardeşim güzel yazın ve bilgilendirmen için teşekkür ederim eline sağlık ilaç kullanma taraftarı pek değilim beni geriyor o ilaçlar daha çok dökerim kafama takmaktan zarar veriyor mu şöyle oluyor mu böyle oluyor mu diye direk ekim yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğin ekim var mı ? Askerdeyim evet normelde saçım bu kadar kısa değildi bi cesaretle ben kendim kısalttım nasıl olduğunu görmek için yoksa uzun bırakınca kimse açıklığı farketmiyordu ama saçımı uzatınca ışığın altında özellikle sanki orası yokmuş gibi bu durumda beni baya geriyor yani ordaki saç zarar görsede yaptırmayı düşünüyorum.

Alpcan

• Full Member
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2020, 00:47:37 »
Hintell önerebileceğin ekim merkezi nasıl hangi teknik ile ekileceği ile ilgili yer var mı ya da şu isimleri araştır diyebileceğin ayrıca böyle bir platformu açtığın için düşündüğün için çok teşekkür ederim burayı bulduktan sonra instagramı kullanmayı bıraktım 😄 o kadar sık giriyorum ki instagramı artık o kadar bakmıyorum.

Alpcan

• Full Member
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2020, 00:51:21 »
Benim gibi açıklığı olan arkadaşlarım yardımlarınızı bilgilerinizi yazarmısınız teşekkür ederim. Her gün ekim hakkında araştırma yapıyorum ama sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli teşekkür ederim şimdiden.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2020, 00:53:54 »
Hintell önerebileceğin ekim merkezi nasıl hangi teknik ile ekileceği ile ilgili yer var mı ya da şu isimleri araştır diyebileceğin ayrıca böyle bir platformu açtığın için düşündüğün için çok teşekkür ederim burayı bulduktan sonra instagramı kullanmayı bıraktım 😄 o kadar sık giriyorum ki instagramı artık o kadar bakmıyorum.

büççen nedir ?
Global Moderator

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2020, 00:56:45 »
Mehmet.K kardeşim güzel yazın ve bilgilendirmen için teşekkür ederim eline sağlık ilaç kullanma taraftarı pek değilim beni geriyor o ilaçlar daha çok dökerim kafama takmaktan zarar veriyor mu şöyle oluyor mu böyle oluyor mu diye direk ekim yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğin ekim var mı ? Askerdeyim evet normelde saçım bu kadar kısa değildi bi cesaretle ben kendim kısalttım nasıl olduğunu görmek için yoksa uzun bırakınca kimse açıklığı farketmiyordu ama saçımı uzatınca ışığın altında özellikle sanki orası yokmuş gibi bu durumda beni baya geriyor yani ordaki saç zarar görsede yaptırmayı düşünüyorum.
Sıklaştırma ekimi için ben de araştırma yapıyorum bütçem senlen aynı hemen hemen bütçeye uygun Şahin Çelik var sitede en çok önerilen istersen bi sitesine girip foto at anlat durumunu. Ekim için doktor tavsiyesini daha tecrübeli üyeler verse iyi olacak dediğim gibi bende tavsiyeye göre araştırıyorum ben daha çok medikal kısmındayım işin ben ekime girsem bile senin gibi direk giremem  saç kalitem vasat
Açıkçası durum o kadar kötü değil bu kadar erken yapmazdım bu saça ekimi  fakat şu yönden de düşünürsek en verimli çağlarını güzel saçlarla geçirmek istiyorsun mantıklı bu donör ilerde yapacağın ikinci ekimide rahat kaldırır ailende ki dökülmeleri göz önüne alarak gelecek planlı çalışılması şart yaşımız yüzünden, saç ekim konularından araştırmaya başla bu yaş gruplarında bu tiplere yapılan ekimleri.
Finasterid kullanmayabilirsin ben de çekiniyorum fakat senin aksine ben mecburum en azından ekim öncesi 6 ay falan multivitamin takviye alıp gir dümdüz ekime girmek var olan zayıf minyatür saçlara zarar vermesi muhtemel

Alpcan

• Full Member
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2020, 00:57:20 »
10 bin tl bir tık daha üstü olur 12 bin tl ye kadar çıkabilirim.

Alpcan

• Full Member
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2020, 01:04:36 »
   Mehmet. K  Bu yaşta saç olmadıktan sonra ileride olmasada olur kafa yapıp ve yüz hatlarım kelliğide taşır çoluk çocuğa karıştığım zaman ama şuanda inam çok kafama takıyorım babamında yanlarda sorun yok tepe kısmı hep açıldı yanlar hala çok sık muhtemelen onun yaşlarında ben aynı olucam en azından şimdi yaptırıyım evlenene kadar beni götürsün gerekirse ikinci bir ekimide yaparım tabi o zaman kadar sorun olmazsa ilaçlar konusu sıkıntı biraz kendi adıma söyliyim ama dediğin gibi vitamin takviyesi olabilir. Bir saçımda yoğun kabuklanma var seboreik dermatit saçlarım o yüzden de dökülüyor olabilir çok doktora gittim bir türlü geçmedi

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #10 : 07 Mayıs 2020, 01:15:04 »
   Mehmet. K  Bu yaşta saç olmadıktan sonra ileride olmasada olur kafa yapıp ve yüz hatlarım kelliğide taşır çoluk çocuğa karıştığım zaman ama şuanda inam çok kafama takıyorım babamında yanlarda sorun yok tepe kısmı hep açıldı yanlar hala çok sık muhtemelen onun yaşlarında ben aynı olucam en azından şimdi yaptırıyım evlenene kadar beni götürsün gerekirse ikinci bir ekimide yaparım tabi o zaman kadar sorun olmazsa ilaçlar konusu sıkıntı biraz kendi adıma söyliyim ama dediğin gibi vitamin takviyesi olabilir. Bir saçımda yoğun kabuklanma var seboreik dermatit saçlarım o yüzden de dökülüyor olabilir çok doktora gittim bir türlü geçmedi
Dermatit sorun onu çözmen gerek bu 30 muhabbeti bi genelleme 33 35 yaşında agresif dökülme sürecine giren bir sürü kişi var biraz soyağacına bakıp fikir edinmek lazım fakat ailede nw2-3 kalan da var nw7 de var :D  İnşallah güzel bir ekimle doldurursun araları benim de en büyük temennim, bu yaşları yaşıtlarım gibi normal bir saçla geçirmek. İnşallah başarılı oluruz

Alpcan

• Full Member
« Yanıtla #11 : 07 Mayıs 2020, 01:25:41 »
Dermatit sorun onu çözmen gerek bu 30 muhabbeti bi genelleme 33 35 yaşında agresif dökülme sürecine giren bir sürü kişi var biraz soyağacına bakıp fikir edinmek lazım fakat ailede nw2-3 kalan da var nw7 de var :D  İnşallah güzel bir ekimle doldurursun araları benim de en büyük temennim, bu yaşları yaşıtlarım gibi normal bir saçla geçirmek. İnşallah başarılı oluruz
İnşallah kardeşim burdan takip edelim birbirimizi yardımcı olalım güzel günleri düşünelim .

Cansever4364

• Full Member
« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2020, 01:56:20 »
Kardeşim bende ki durum da aynı sen saçlar şimdi daha önemli şuan ne yaparsak kar bence sitede Bayadır geziniyorum benim düşüncem serkan aygin ve ya batman dünya hastanesi

Alpcan

• Full Member
« Yanıtla #13 : 07 Mayıs 2020, 02:27:26 »
Kardeşim bende ki durum da aynı sen saçlar şimdi daha önemli şuan ne yaparsak kar bence sitede Bayadır geziniyorum benim düşüncem serkan aygin ve ya batman dünya hastanesi
ikisinde bakıcam kardeşim sağol inşallah ikimiz içinde güzel olur.

kdrynr

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 08 Mayıs 2020, 08:38:30 »
Profilimde paylaştığım saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz hocam 2 gün önce hair Of İstanbul'da gerçekleştirdim.
4100 Greft Hair Of İstanbul 06.05.2020 Saç Ekim Süreci

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13798.0

Vitamin:
*Solgar Biotin 5000 uq

Şampuan:
*Kerastase Densifique Bain Densite Homme Şampuan

*Kerastase Elixir Ultime L'Huile Originale Çok Yönlü Bakım Yağı

Facebook Twitter Instagram