Saç Ekimi Sonuçları
Geçmiş olsun dostum baştan sona hersey yanlış İnş ektikleri çıkar bari dhi teknik fue gibi kullanmışlar ☺
Ön çizginiz garip geldi bana, sanki daha düz olabilirmiş gibi. Mevcut saç sayınız iyi zaten, ekilenler çıkarsa güzel bir sonuç olacaktır.
Ön cizgiyi benimde fikrim dahilinde belirledik duz hat istemedim alin kaslari bitisinden basladilar...benim merak ettigim konu ekilen sacin fire vermesi nelere bagli bilgisi olan varsa yardimlarini rica ederim
Hayırlı olsun. İlk dört gün ekstra kritik. Evde kalın. Dinlenin bol bol, elinizi kafanıza götürmeyin, bir yere vurmayın başınızı ya da sürtmeyin. Fire kaybı konusunda ilk dört gün önemli yani. Sonra son yıkamanıza kadar kökler iyice yapışmış olur. Yani siz ilk günler dikkat ettiğiniz sürece eğer ekim doğru yapıldıysa fire kaybı olmaz.
Hayırlı olsun kardeşim güzel sık bir ekim olmuş ve donör çok çabuk toplamış olumsuz yorumlara yakma kafanı bildiğim kadarıyla her ekimde muhakkak olur fire şu ekimde %10-15 fire seni çok etkilemez bence güzel olacak moralini yüksek tut
S.a 38.gün oldu şok dökülme sanırim bitmek uzere ekim öncesi saçimda zayifladi seyreldi şok dokulme surecinde normal sanirim hairforte kullaniyorum sabah aksam..Hintell özellikle yorumunu merak ediyorum yorumlarsanız sevinirim sürec nasil bir sorun gorunuyormu?