Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 22-23 Kasım, 5029 Greft  (Okunma sayısı 46597 defa)

sacektirenadam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdogan, 22-23 Kasım, 5029 Greft
« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2017, 03:52:29 »
umarim herkesin gonlunce saci cikar. bakalim gorucez sonucu ben de merak etmeye basladim. Koray Hocayi bulmam buyuk sansti benim icin. 3 ay sonra fon cekip sacimi tararsam benim icin buyuk surpriz olacak:)) proscar ben de 2. haftada yuzumde biraz sivilce yapmis olabilir o kadar o da gecti ama ondan da tam emin degilim cunku yedigim seyler de dokunmus olabilir.onun haricinde bir yan etkisini gormedim. zaten ilacin yan etki ihtimali cok dusuk o da bize vuruyorsa jason stathom gibi yapariz saclari artik :)) bu arada rogain alip kullanabilirim bir arkadasim amerikadan almis baya iyi geldi falan dedi onu da alalim :D viviscal da bence baya ise yarayacak 3. aydan sonra onun da etkileri ortaya cikar diye dusunuyorum. onu da bana yurt disinda bir satici kakaladi :))3 kutu almistim 2. kutu bitmek uzere.

hintell bakalim dostum ya :) saclar ciksin da yaz geliyor 2 kuzen evleniyor benim kel kel gitmeyelim dugunlere baya isimiz var:)

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 31 Ocak 2017, 06:04:37 »
Rogaine falan sakın kullanma hocam. Olan saçını da dökersin mazAllah. Bence proscarıda kullanma Ekim sonucunu bir gör seni memnun etmezse kullanırsın. Sen şimdi proscarı kullandığında ekim seni yanıltabilir. Bıraktığında dökülme yaşarsın. Koray Erdoğan eyvAllah en iyi ekimcilerden biri ama proscar kullandırmasının 2 sebebi var. Ya proscar kullandırıp ekimin başarısını %40-50 arttırmak amacında ya da  ekilen saçlar dökülebiliyor amacı o dökülmeyi engellemek. Bence asıl amacı ikisi birden.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 31 Ocak 2017, 10:21:17 »
umarim herkesin gonlunce saci cikar. bakalim gorucez sonucu ben de merak etmeye basladim. Koray Hocayi bulmam buyuk sansti benim icin. 3 ay sonra fon cekip sacimi tararsam benim icin buyuk surpriz olacak:)) proscar ben de 2. haftada yuzumde biraz sivilce yapmis olabilir o kadar o da gecti ama ondan da tam emin degilim cunku yedigim seyler de dokunmus olabilir.onun haricinde bir yan etkisini gormedim. zaten ilacin yan etki ihtimali cok dusuk o da bize vuruyorsa jason stathom gibi yapariz saclari artik :)) bu arada rogain alip kullanabilirim bir arkadasim amerikadan almis baya iyi geldi falan dedi onu da alalim :D viviscal da bence baya ise yarayacak 3. aydan sonra onun da etkileri ortaya cikar diye dusunuyorum. onu da bana yurt disinda bir satici kakaladi :))3 kutu almistim 2. kutu bitmek uzere.

hintell bakalim dostum ya :) saclar ciksin da yaz geliyor 2 kuzen evleniyor benim kel kel gitmeyelim dugunlere baya isimiz var:)
hahaha bende 1 bucuk ay yurt dısında olcam hem iş hem gezme  martta bende onun derdindeyim saçlar cıksın diye ozamana kadar  :) kullanma rogain filan  saçları bellı bı süre sonra şoka sokar  dökülür finas+bıotin +xpecia+pharmaton.. 90 günden sonra başlar hocam 90 a kadar hafif tüylemenler filan olur. 5 ayın sonunda tararamaya başlarsın  sivilceyi bıotın yapıyor ara ara ilk baslarda yada kullandıgın dier vitamınler
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2017, 10:40:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2017, 11:48:13 »
Rogaine kullanma sakın. zamanında denedim hem kullanışsız bişey hemde saçları alıştırırsın bırakıncada saçların daha çok dökülür. saçma sapan bişey. bu işte finasteride'den başkası yalan. 3 aydır biotin deneyim dedim ondada bi cacık yok saçı kalınlaştırdığı felan yalan.. sadece saçlar ve vucut kılları daha çabuk uzuyor berbere daha sık gidiyosun.. yani lose/lose..
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2017, 11:50:22 Gönderen: ModelPros »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 31 Ocak 2017, 11:55:20 »
Rogaine kullanma sakın. zamanında denedim hem kullanışsız bişey hemde saçları alıştırırsın bırakıncada saçların daha çok dökülür. saçma sapan bişey. bu işte finasteride'den başkası yalan. 3 aydır biotin deneyim dedim ondada bi cacık yok saçı kalınlaştırdığı felan yalan.. sadece saçlar ve vucut kılları daha çabuk uzuyor berbere daha sık gidiyosun.. yani lose/lose..
finas kullanınca biotin etkisini daha iyi gösterior hormomlar zarar vermesigi zaman finas kullanmadan hıc bir vıtamın bi işe yaramıyor
Global Moderator

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 31 Ocak 2017, 11:56:38 »
valla ben zaten 2014 mayıstan beri kullanıyorum finas.. 3 ay oldu biotin alalı bi etkisini gözlemliyemedim henüz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 31 Ocak 2017, 12:12:47 »
valla ben zaten 2014 mayıstan beri kullanıyorum finas.. 3 ay oldu biotin alalı bi etkisini gözlemliyemedim henüz
saç ektirince anlarsın daha hızlı kalınlasıo o sürecte  normalde hissedilir cok fazla biseyı yok evet
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2017, 12:25:29 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 31 Ocak 2017, 12:15:25 »
o zaman ben bırakayım şimdi Koray hoca al derse öyle yaparım :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 31 Ocak 2017, 12:24:13 »
koray hoca finastan baska bişeye karışmaz :) Dilek hanıma sormustum ben biotin iyidir severim ben istiyosan kullan demisti.. koray hocaya sormadım 
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2017, 12:26:10 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 31 Ocak 2017, 12:25:43 »
koray hoca finastan baska bişeye karışmaz :) Dilek hanıma sormustum ben biotin iyidir severim ben demıstı.. koray hocaya sormadım

adam çünkü biliyo hacı.. finastan başkası yalan bencede :) ama tabi saç ektirdikten sonra ekilen saçların çabuk çıkmasını istersen biotin işe yarar.. sadece süre kazandırabilir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 31 Ocak 2017, 12:27:18 »
koray hoca finastan baska bişeye karışmaz :) Dilek hanıma sormustum ben biotin iyidir severim ben demıstı.. koray hocaya sormadım

adam çünkü biliyo hacı.. finastan başkası yalan bencede :)
yani:) finas kullanda napiosan yap şeklinde :) bölerekmi kullanıyosun sen 1 mg mi
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2017, 12:30:35 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 31 Ocak 2017, 13:59:52 »

adam çünkü biliyo hacı.. finastan başkası yalan bencede :)
yani:) finas kullanda napiosan yap şeklinde :) bölerekmi kullanıyosun sen 1 mg mi

proscar'ı 4 e bölüyorum hap bolucuyle

sacektirenadam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 31 Ocak 2017, 20:27:22 »
keşke daha önceden bu finasın varlığını bilseydim de kullansaydım. hintell 1,5 ay iyi süre yalnız, gittiğin ülkeyi fethedersin oralı olursun. rogain konusunda kararsızım ama dünya da saç çıkardığı kanıtlanmış 2 şeyden birisi de bu. yaza yılan olucaz  ;D

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 31 Ocak 2017, 21:46:45 »
keşke daha önceden bu finasın varlığını bilseydim de kullansaydım. hintell 1,5 ay iyi süre yalnız, gittiğin ülkeyi fethedersin oralı olursun. rogain konusunda kararsızım ama dünya da saç çıkardığı kanıtlanmış 2 şeyden birisi de bu. yaza yılan olucaz  ;D
:)) bakalım dostum ..Kullanma zaten finasterid 6 ayda toparlar senın var olan saçlarını güzelce rogain içinde alkol var uzun süreli kullanıma müsait degil  Alkol +tahriş kaşıntı ve sonu dermatid  ve bırakıncada saçlar inanılmaz bır hızla dökülmeye başlıyor ve 6 ayda bir döngüye girip saç dökme riskide var tabi mınox kadar degil ama sen genede bır koray hoca ya danış dostum rogain i
Dostum rogainede minoxil gibi degil fazla tahris etmiyo ama kullanmami tavsiye etmem suan cikislarin basladi 1 ay sonra saclarin cikicak saclarini döngüye sokma bu asamada. Ilk 1 2 ay sok dokulme yapiyor rogaine. Hic gerek yok kullanmaya 6 ay sonra zaten sok dokulme yapiyor kilcal damarlari aciyor sonra acilan kilcal damarlar buzusuyor sok dokulme oluyor yani sacin derinin anatomisini bozuyor.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2017, 16:55:35 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram