Saç Ekimi Sonuçları
öncelikle hayırlı olsun .greft çok fazla ..sonuç grefte göre normal bir hintel bir mühendis..yada bir zekeriya kul ekimi pete71 değil..eleştiri yapmıyorum gördüğümü söylüyorum tabikide sürecin daha yarısı artacak ama şuna emin oldum greft kalitesi bu işin çileğii.. bunun için bir hocayla sohbet edip not almıştım...okuyabilirsiniz...https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1726.0
Alıntı yapılan: Hintell - 11 Nisan 2017, 19:16:14Operasyon oncesı görüşmende senı gördügüm için suankı halinle kıyasladıgımda bi 9 yaş gençleşmissin cok güzel umarım çok daha güzel olucak..süreç devam ediyor.Süreç çok iyi maaşallah diyelim.Umarim benim sonuçta başarılı geçer de bende 9 yaş genclesirim.
Operasyon oncesı görüşmende senı gördügüm için suankı halinle kıyasladıgımda bi 9 yaş gençleşmissin cok güzel umarım çok daha güzel olucak..süreç devam ediyor.
an itibariyle saclari artik kaldiriyoruz:)) baya bu kellik sorunu bitti gibi dogalliktan cok memnunum, onler biraz daha sikilassin arkalarda biraz daha kapansin yeter. su an bile yeter bence de. jole wax falan lazim (edit:4,5 ay)