Hocalarım birde bu konuda çok bilgim ve tecrübem olmadığı için biraz fazla soru soruyor olabilirim bunun için özür dilerim ama sormak istediği bir kaç soru var cevaplarsanız çok mutlu olurum,benim sadece emin olmaya ihtiyacım var;
1- Bu DHT hormonunu veya testesteronu ölçtürmem gerekiyor mu ve bu ölçümleri nerede yaptırabiliyoruz.
2-Olan saçı mümkün olan en üst yaşa kadar koruyup şakaklar daha fazla açıldığında saç ekimi yapılabiliyor mu ve öneriyor musunuz?
3-Şu aşamada mezoterapi veya PRP gibi uygulamaları yapıyım mı?
4-Şuanki durum saçta genetik dökülmenin başladığını mı gösteriyor? (Sabah kalktığımda yastığımda 3-4 tel görüyorum)
5-Üç haftadır HC-CARE markasının ürünlerini kullanıyorum Haftada 2 defa bakım yağını kullanıyorum.Şampuan ve saç kremi var başka birşey uygulamıyorum saçlara.Saçımı sadece bakım yağını uyguladığım günler şampuanla yıkıyorum.Bu ürünleri kullandıktan sonra sert olan saçımda yumuşama,renkte biraz açılma ve azda olsa yağı uygularken kısalı uzunlu saçların elime fazladan geldiğini gördüm, sizce bu normal mi normal değilse kullanmayı bırakayım mı ? Bu markadan önce EĞRİÇAYIR saç bakım yağı ve şampuanını kullanmıştım.
6-Vitamin desteği kullansam iyi olur mu ve öneriniz var mı?
7-https://www.akademisacterapi.com/ bu site hakkında bir bilginiz veya tecrübeniz var mı?
8-Son sorum madem bu saçlar genetik olarak dökülüyor bu estetisyenlerin veya güzellik uzmanı olan erkeklerin saçları nasıl oluyor da yaşlarına göre bu kadar gür ve sık olabiliyor bu durum bir tesadüf müdür