Merhaba,
Saçlarımla ilgili dökülme sorunum yıllardır vardı ve genetik nedenlerle, çoğunda olduğu gibi. Açıkçası ön taraflardaki açıklığı pek önemsememe rağmen üst taraflar gereğinden fazla açılınca bu durumdan rahatsızlık hissettim, pandemi günlerini de değerlendirmek için böyle bir yola başvurdum.
Çalışanlar, ekip ilgiliydiler. Ön tarafa fazla ekim yapılınca görsel olarak daha iyi sonuç alacağım konusunda ikna ettiler. Üst ve orta kısımları dilersem donör bölgesi iyileşince 1 yıl sonrasında tekrar yapabilirim dediler. Ancak ekildiği şekilde olursa ve ekilenler iyi çıkarsa, gerek kalmayacağını düşünüyorum.
4.000 ekim yapıldığını söylediler. Ekim sırasında kan dolaşımının iyi olmasından ve köklerin uzun olmasından bahsettiler. Bu sayede olumlu sonuç alabileceğimi belirttiler. Benim çok büyük beklentilerim yok. Yalnızca oluşacak görüntü, çıkacak saçlar sağlıklı ve estetik açıdan eskisinden beter olmasın yeterli.
Genel anlamda ağrısız bir operasyondu ancak uzun sürdü. Sabah 09:30'da başandı ve sanırım 16:00'ı geçiyordu, yatmak yorucu gelmişti. Ara vermedik. Fazla ödem vardı ancak onu da 5. gün itibariyle göremiyorum artık.
Şimdilik elimdeki fotoğrafları sizinle paylaşmak isterim, görüşlerinizi almak isterim. Sonrasında yapmam gerekenler hakkında önerilerinizi dinlemek iyi gelir. Zira ne tür takviye almam gerekli pek bilmiyorum. Perşemge günü son yıkama için gittiğimde doktor ile de görüşeceğim bu konuyu.
Ön çizginin çok da düzgün olmaması dışında pek bir sorun göremedim ben. Teşekkür ederim ilginiz için şimdiden.