Saç Ekimi Sonuçları
Hocam bu nasıl saç yahu, tarak girmez. Muhteşem bir gelişim olmuş, güle güle tara. İmrendim resmen
abi ben bu Turanlı oğlundan eken bir abi gördüm afedersin ama çok iğrençç olmuştu resmen çim adam olmuştu ama senin saçın fena ötesi olmuş sanırsın Koray hoca yapmış
Hayırlı olsun sonuç çok güzel ama ön çizgin kötü oda iyi olsaydı çok harika bir ekim olurdu.
Şakamı yaa bu sonuç züper maşallah
Mükemmel ötesi bir sonuç güle güle tara ama ön çizgi ve saç stili ile birlikte protez saç gibi duruyor. Yanları tümüyle 4-5 numara kestirin derim.
Ben ön çizgi olayını hala anlamış değilim. Yorumlar çok iyi ama saç ekimi ile alakalı daha derin bilgilere sahip olanlar bir negatiflik varsa da senin gibi farkediyorlar hintell. Ön çizgi de nazar boncuğu olsun ne diyelim
Daha ne olsun dostum izli mermi olmuşsun maşallah, güle güle dağıt🤣🧿
Ön çizginizi düz bir sekilde görebilirmiyiz? Paylaştığınız açılardan güzel görünüyor hayırlı olsun
Tekrar attığım fotoğraflar olmuş. Eğer bu eklediklerim arasında yoksa yarın da tekrar foto paylaşırım.
295. gündeyim ayın 28. inde 10. ay bitecek. Tepkiler çok iyi artık daha gelişir mi acaba demeyeceğim. Düzgün açıda donör ve tepe bölgeyi çekemedim. Onu da ilerleyen günlerde ekleyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.