Saç Ekimi Sonuçları
Daha yolun başındayız. Beklemeye devam. Fotoğrafları ekleyeceğim ancak tecrübeli arkadaşlarıma bir kaç sorum olacak. 1- Eski saçlarımda yaşadığım kayıpları geri kazanabilecek miyim. O saçlar bir daha çıkmayacak şekilde tahrip mi oldular ?2- Verteks bölgemde kısmen de olsa kapanma gözlemliyorum ekilen saçlardan bağımsız olarak. Kullandığım saç serumunun bir etkisi var mıdır ?3- Saç tipim gereği donör bölgeyi kısa kullanamıyorum. Çünkü o bölgede çıkışlar oldukça dik. Fotoğrafta da görüleceği üzere kısa kullanımda çok belirgin oluyor. Ancak ben saç modelini yıllardır kısa kullanıyorum. Buna alternatif bir çözüm bulunabilir mi ? Cevaplarınız ve süreç hakkındaki yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Benim saçları kaybetmemdeki olağan şüpheliler wax, jole ve türevleri Görünüşe göre artık kullanmama gerek kalmayacak
6 ay da iyi bir sonuç alacak gibisin, çıkışlar iyi
3 ay için görüntü güzel ekilenler büyük oranda çıkacak gibi görünüyor yalnız doner bölgen biraz daha iyi olabilirdi genede 5000 greft için bunada şükür dostum.
Şu yorumu okurken ne zaman yazdım dedim, imza copy olunca beyin .mcıklıyor😆
İzinden gitmemiz gereken insanları kopyalıyoruz. İmkan olsa da senin kafayı da copy paste yapsam keşke