Saç Ekimi Sonuçları
heyecanlısın, yorum yapılsın istiyorsun sürekli bu belli daha 8 gün olmuş operasyondan beri bi kabukları döksünler bi şok dökülme evresini atlat 4-5. ayda çıkışlar başlasın bi kararsın heyecanı o zaman gör şimdiden birilerinin bişey söylemesi manasız olur.Donörün gayet güzel orayı hiç dert etme bende dahil ne parçalanmış donörler gördük seninki gayet başarılı sıkıntı etme stres yapma gibi gibi zamana bırak takviyeler kullan şampuan dene gayet temiz bi ekim olmuş ama mevcut saçların şok dökülmeyle birlikte dökülebilir ve ileriye dönük kendi saçlarında dökülünce ikinci bir ekim isteyebilirsin
Ön çizgi güzel olmuş bence, şu an çok erken eğer ekilenler çıkarsa güzel bir görüntü olur. Hayırlı olsun
Çok güzel bir sonuç çıkacağını düşünüyorum.
Çok sık ve güzel görünüyor umarım gönlünce olur.
Hayırlı olsun, homojen ve sık ekim olmuş, sürecin güzel devam edecek gibi, yıkarken tatlı sert masaj gibi yap kan gitsin😉
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Şuan 27. gündeyim şok dökülme başladı ve devam ediyor. Gidişat bütün saçları götürecekmiş gibi ilerliyor. Başlarda lokal şekilde saç kıran gibi boşluklar oluşmuştu bu beni endişeye düşürdü ancak forumda gördüğüm kadarıyla şok dökülmeler parça parça da olabiliyor. 1. ayda fotoğraf paylaşacağım.
Güzel gözüküyor gidişat, son durumu paylaşmayı unutma 1. ay da dostum. Sen biraz daha önde ilerliyorsun benden takipteyim