Merhaba Arkadaşlar,
7.ay önce yapılan ekimi sonrası saçlarım 1.5 aydır çok şiddetli bir biçimde dökülüyor. Dökülen saçların çoğu da yeni ekilen saçlar.
Ekimden 1 ay önce başladığım Proscara, 8 aydır aralıksız devam ediyorum. Proscar+Biotin kullanıyorum. Bu benim ikinci revizyon ekimim
Tam sonuç almaya, saçlar toparlamaya başlamış diye düşünürken birde bu dökülme çıktı. Ekim merkezine (Bnish Hair Wellness) kontrole gittiğimde onlar da IGF önermişlerdi. 2 Ay içerinde 4 IGF yaptırdım.1 yılda da toplam 11 IGF yaptırmış oldum. Avesin şampuan kullanıyordum bıraktım, Sebamed aldım. 4 ay önce kan tahlili vermiştim. D vitaminim biraz düşük çıktı onun harici diğer değerlerim normal çıktı. Bu aralarda malum nedenlerden tahlil vermek istemem. 5 aydır dökülmeyen saçlara ne oldu da 2 ayda dökülmeye başladı ? Elimi her attığımda saçlar geliyor. Her sabah yastığımda saçlar görüyorum. Duşta inanılmaz farkediyorum. Elimi saçıma götürmeye korkuyorum
Hiç stresli bir dönemde geçirmiyorum. Dökülme sonrası stres oluyor
Bu dökülme geçiçi midir ? Dökülen saçlar geri gelir mi ? Finansa rağmen olması normal mi ?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=10039.0