Gönderen Konu: Saç Ektirmek İstiyorum Bilgili Arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?  (Okunma sayısı 1170 defa)

KaNeM

• Full Member
İyi günler öncelikle 26 yaşındayım 20 yaşından beri saçlarım dökülüyor gerçi kendimi bildim bileli saçlarım seyrekti son 3 4 senedir de saçlarım dökülme baya azaldı durdu gibi bundan fazla açılmadı Dr Serkan Aygın beye whatsapp üzerinden ulaştım fotoğraları atarak ön bölgeye 1800 tepe bölgeye 2400 greft dendi ama daha muayene olmadım daha belki greft sayısı düşebilir ben ön tarafımdaki bölgeden çok şikayetçi değilim tepe bölgesinden çok şikayetçiyim sizce nasıl olur bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi doktor nasıldır ? greft sayısı yeterli midir ? nasıl durur ? şimdiden teşekkürler.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Doğru  bir planlama     doğru bir tercih  hayırlı olsun

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan aygın he demişse, ben ancak Corona maskesi uygun görüyorum dilime 😷

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
zor böle tepe on kapanır ama tepe 1 ekımle kapanmaz
Global Moderator

KaNeM

• Full Member
yok serkan aygın zaten 1 ay sonrasına randevu verdi 3 hazirana aldım randevuyu peki tepe bölgesine  24000 ekim yapıldı diyelim 2. ekimde tepe bölgesine ekilen saçların arasına mı ekiliyo saçlar nasıl oluyo ?

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yok serkan aygın zaten 1 ay sonrasına randevu verdi 3 hazirana aldım randevuyu peki tepe bölgesine  24000 ekim yapıldı diyelim 2. ekimde tepe bölgesine ekilen saçların arasına mı ekiliyo saçlar nasıl oluyo ?

Aynen arasına
Ve daha sık gür olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

ilk ekımle tepe ıyı bır sevıye ye gelır  daha sonra sızı tamım etmez ıse bır sıklastırma daha aralara yapılır bıter
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilk ekımle tepe ıyı bır sevıye ye gelır  daha sonra sızı tamım etmez ıse bır sıklastırma daha aralara yapılır bıter

Yorum sayılarım ne zaman seninkini geçecek 🤔 maşallah rakamlar tütsülenmiş gibi

KaNeM

• Full Member
Çok teşekkürler beyler aklımdaki soruları giderdiğiniz için ekimden sonrası fotoğraflarıda paylaşıcam bana söylenen virüs olayları nedeniyle haziran 3 muayene 4 ekim 5 pansuman ama tarihi sonradan ertelerler mi bilemiyorum.

Bal Porsuğu

• Hero Member
serkan hoca iyi bir tercih hayırlısı olsun
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2020, 01:48:24 Gönderen: Hintell »

onur64

• Full Member
Serkan hocanın fiyatı ne kadar ortalama

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Serkan hocanın fiyatı ne kadar ortalama

8 ile 10 arası
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
Asmed i dusun derim fiyatlar suan cok cok iyi
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkürler beyler aklımdaki soruları giderdiğiniz için ekimden sonrası fotoğraflarıda paylaşıcam bana söylenen virüs olayları nedeniyle haziran 3 muayene 4 ekim 5 pansuman ama tarihi sonradan ertelerler mi bilemiyorum.

Özel değilse fiyat teklifleri nedir ?

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **

Birde yeni mi iletişime geçtiniz yoksa daha önceden oluşturulmuş bir randevumuydu?

Facebook Twitter Instagram