Gönderen Konu: Ekimden sonra uç veren saçlar  (Okunma sayısı 1974 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimden sonra uç veren saçlar
« Yanıtla #15 : 03 Mayıs 2020, 12:48:02 »
Hintell, sayfaya uye olmadan surekli takipteydim ve yorumlarini okuyordum ve yorum yapmani umuyordum gercekten, cok tesekkur ediyorum yazdigin icin. Haklisin, evham yaptigiminda farkindayim. 11 gun sonra aslinda 4 ayim dolacak, genelde gorduklerim sonuclardan ataklar bu ay icerisinde basliyor ve artik uç veren iğne gibi batan saclarin olmamasi beni tedirgin etti. Ekimden onceki ve 10.gunun fotografini da paylasiyorum. Tekrardan tesekkur ediyorum.

ekım öncesi ile 3 aylık görüntün bence umut verici kökler beslendikçe dolmaya başlar ya da harekete başlar olumsuz bir durum yok zaten sürecin erken  daha güzel devam etmesini dilerim

herkes de batma kaşınma karıncalanma olmuyor şok dökülme durumuna göre değişir ya ekim alanında ki  cild durumuna göre

musty3447

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekimden sonra uç veren saçlar
« Yanıtla #16 : 03 Mayıs 2020, 13:12:16 »
ekım öncesi ile 3 aylık görüntün bence umut verici kökler beslendikçe dolmaya başlar ya da harekete başlar olumsuz bir durum yok zaten sürecin erken  daha güzel devam etmesini dilerim

herkes de batma kaşınma karıncalanma olmuyor şok dökülme durumuna göre değişir ya ekim alanında ki  cild durumuna göre

Sac ekimi sonuclari bolumune konu acmayi dusunuyorum asama asama foto atacagim diye. Tesekkur ediyorum tekrardan umarim iyi sonuc alabilirim  :)

Facebook Twitter Instagram