öncelikle şoktan çık. derin bir nefes al. telaş edecek bir şey yok. bu herkesin başına gelebilir ki şu an bulunduğun forumda herkesin başına gelmiş
dökülmeyi en erken evrede yakalamışa benziyorsun çünkü ben saç çizginde hafif minyatürleşme ve vertex bölgendeki minyatürleşmenin oldukça yeni olduğunu görüyorum. yani ballısın bu konuda.
bu saatten sonra önünde üç seçenek var
1. dökülmeyi erken evrede durdurup hayatına saçlı bir şekilde devam etmek istiyorsan finasteride etken maddesi içeren ilaçları araştırıp oldukça nadir görülen yan etkilerini göze alıp bu ilaca başlaman. (hafif dozlarda deneyebilirsin 0,5mg gibi) bu seçenek benim sana tavsiye edeceğim seçenektir. zaten yaşın 24 bence kullanmanda bi sakınca yok. en azından 6 ay şans verebilirsin. (minoxilden uzak dur)
2. seçenek doğal yollarla tedavi denemen. saw palmetto, biotin ve diğer vitaminler, bitkisel şampuanlar deneyip kısmen dökülmeyi yavaşlatmak. bu seçenek realist olmak gerekirse sihirli değnek falan değil. yani atıyorum 4 senede nw7 olacaksan belki de bu sayede 6-7 senede olursun. ama olursun yani
3. seçenek hiçbir şey yapmayıp beklemek. eğer saç senin için önemliyse (ayrıntıya girmiyorum) asla tavsiye etmeyeceğim bir yol.
make your choice and good luck