Gönderen Konu: Tepemin açıldığını fark ettim şoktayım, ne yapacağım ben?  (Okunma sayısı 4646 defa)

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Ynt: Tepemin açıldığını fark ettim şoktayım, ne yapacağım ben?
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2020, 12:10:07 »
Prospektüsü göre Kullanıcıların %2 sinde gözlemlenebiliyormuş dinodincim
Yok hocam hic oyle olur mu bende yan etki yapti aa demek ki herkeste yan etki yapar bu xd

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2020, 12:14:36 »
Aaaa bak makale yayinlamislar yan etki orani %78 mis hatta

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2020, 12:15:56 »
Cocugun kafayi kurtarabilecek tek sey bariz finasteridken hala yan etki muhabbeti yapiyosunuz xd

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2020, 12:17:25 »
Aaaa bak makale yayinlamislar yan etki orani %78 mis hatta

Ha gayret Amazon'um :) ha gayret

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2020, 12:20:07 »
Cocugun kafayi kurtarabilecek tek sey bariz finasteridken hala yan etki muhabbeti yapiyosunuz xd

Acaba neden? Acaba saçtan daha önemli şeylerde mi var bu hayatta?

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2020, 12:20:18 »
Prospektüsü göre Kullanıcıların %2 sinde gözlemlenebiliyormuş dinodincim

SLOOCERİM sen ne diyorsan doğrudur. Yanılırsan bile güzel yanılırsın.☺️☺️☺️

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2020, 12:21:56 »
Acaba neden?
Bilmem herhalde size gore beklesin 35 40 yasinda nw6 olunca ektirir iste sac sorununu kapatir ne guzel xd

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Mayıs 2020, 12:25:14 »
Bilmem herhalde size gore beklesin 35 40 yasinda nw6 olunca ektirir iste sac sorununu kapatir ne guzel xd

O zaman finasterid'e başlasın, sav palmetto'yu D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Mayıs 2020, 13:02:08 »

Yada finasteride kullansın 24 sene kadar... minoxidilde çok etkili sürekli kullanacaksa. Ama kayıpları şiddetlenirse kontrollü olarak dutasteride kullanabilir. Finasteride den %20 daha fazla dht bloke edebilir. Doktor kontrolünde testler dahilinde olması çok gerekli değil ama kontrollü gitmek daha mantıklı tabi. Yanetki gösterirse olurda %2 lik kısma denk gelirse ilacı bırakır  nw6 olmayı beklemeden ufak bir operasyon yaptırsın , arenamed e . En azından gençlik yıllarını kel geçirmez. 28-30 da ufak bir revize ekim ile kellik defterini kapatır.
Geçenlerde de bir arkadaş yazmıştı donörde hala saçın varken ekim yaptır, ilerde donördende kayıpların olursa ekimde yaptıramassın diye.. oda çok mantıklı geldi. Donör sağlamken ektirmeli ilerleyen yaşlarda donörde gidiyor..

Bu yazdıklarımı mutlaka doktora danışarak testlerini yaparak gerçekleştirmene gerek yok ama olursa iyi olur.. bahsi geçen ilaçlar prostat kanserlerine verilen kimyasal ilaçlar. Reçetesiz satılıyor ama doktor onayı ile kullanmakta fayda var.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 02 Mayıs 2020, 13:18:47 »
Yada finasteride kullansın 24 sene kadar... minoxidilde çok etkili sürekli kullanacaksa. Ama kayıpları şiddetlenirse kontrollü olarak dutasteride kullanabilir. Finasteride den %20 daha fazla dht bloke edebilir. Doktor kontrolünde testler dahilinde olması çok gerekli değil ama kontrollü gitmek daha mantıklı tabi. Yanetki gösterirse olurda %2 lik kısma denk gelirse ilacı bırakır  nw6 olmayı beklemeden ufak bir operasyon yaptırsın , arenamed e . En azından gençlik yıllarını kel geçirmez. 28-30 da ufak bir revize ekim ile kellik defterini kapatır.
Geçenlerde de bir arkadaş yazmıştı donörde hala saçın varken ekim yaptır, ilerde donördende kayıpların olursa ekimde yaptıramassın diye.. oda çok mantıklı geldi. Donör sağlamken ektirmeli ilerleyen yaşlarda donörde gidiyor..

Bu yazdıklarımı mutlaka doktora danışarak testlerini yaparak gerçekleştirmene gerek yok ama olursa iyi olur.. bahsi geçen ilaçlar prostat kanserlerine verilen kimyasal ilaçlar. Reçetesiz satılıyor ama doktor onayı ile kullanmakta fayda var.

+1

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Mayıs 2020, 13:32:16 »

peki yan etki görmediği taktirde saçlara fayda olurmu sizce? Ayrıca bir arkadaş minoxil onerip kolaya kaçan doktorlar dan uzak dur diyor ama finasterid önerdiği zaman zorami kaçıyor çok tuhaf bir dusunceydi evet çoğu doktor minoxil önerir fakat turkiyede en iyi dermatologda minoxil önerir  ve bana göre minoxil sanki finateride göre daha faydalı oluyor saçlara tabi arasındaki farklara vs girmicem sonuçta sürekli kullanmak lazım başlanildigi zaman .yoksa ikisindede bırakıldığı zaman hüsranla sonuclanabiliyor.sizce yan etki hiç görmeyen biri (az veya çok  böyle bisi mümkün değil bence ) saçlara fayda sagliyormu yinede öyle seylerde okumuştum bazı forumlarda ve ayrıca bir doktor görüşüde okumuştum.çünkü bana göre çoğu kişi yan etki görüp bunu ilaca vurmuyor kendi beyninde çürütüyor olayı o yüzden herzaman derim forumda ben hiç yan etki görmüyorum demek o kişiyi hiç araştırma yapmadan kullandirmaya yöneltir.konu saç olduğu zaman  gerçekten araştırma yapmadan kullanan kişiler var kusura bakma bir soru sordum ama uzattim.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2020, 01:00:53 Gönderen: Beysev »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Mayıs 2020, 13:43:39 »
peki yan etki görmediği taktirde saçlara fayda olurmu sizce? Ayrıca bir arkadaş minoxil onerip kolaya kaçan doktorlar dan uzak dur diyor ama finasterid önerdiği zaman zorami kaçıyor çok tuhaf bir dusunceydi evet çoğu doktor minoxil önerir fakat turkiyede en iyi dermatologda minoxil önerir  ve bana göre minoxil sanki finateride göre daha faydalı oluyor saçlara tabi arasındaki farklara vs girmicem sonuçta sürekli kullanmak lazım başlanildigi zaman .yoksa ikisindede bırakıldığı zaman hüsranla sonuclanabiliyor.sizce yan etki hiç görmeyen biri (az veya çok  böyle bisi mümkün değil bence ) saçlara fayda sagliyormu yinede belki çok saçma soru oldu ama öyle seylerde okumuştum bazı forumlarda ve ayrıca bir doktor görüşüde okumuştum.çünkü bana göre çoğu kişi yan etki görüp bunu ilaca vurmuyor kendi beyninde çürütüyor olayı o yüzden herzaman derim forumda ben hiç yan etki görmüyorum demek o kişiyi hiç araştırma yapmadan kullandirmaya yöneltir.konu saç olduğu zaman  gerçekten araştırma yapmadan kullanan kişiler var kusura bakma bir soru sordum ama uzattim.

Sorularının hepsi çok mantıklı sorular.. sorulması gereken üzerinde kafa yormak gereken sorular.
Alıntı yaptığın iletim aslında kinaye içeren bir ileti  bu sebeple Ben cevap vermeyeyim bu yazdıklarına sonra tepki alıyorum.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Mayıs 2020, 13:54:15 »
Sorularının hepsi çok mantıklı sorular.. sorulması gereken üzerinde kafa yormak gereken sorular.
Alıntı yaptığın iletim aslında kinaye içeren bir ileti  bu sebeple Ben cevap vermeyeyim bu yazdıklarına sonra tepki alıyorum.

Eyvallah anladım sağolun.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Mayıs 2020, 14:26:27 »
Saçında bişey yok sadece yönleri farklı olduğu için fotoda öyle gözüküyor sloccer abi de zaten demiş telaş yapma.
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Facebook Twitter Instagram