Gönderen Konu: dhi ekim  (Okunma sayısı 1096 defa)

balbasar

• Yeni üye
  • *
dhi ekim
« : 01 Mayıs 2020, 17:49:04 »
herkese merhaba,

ben 36 yaşındayım. yaklaşık 24-25 yaşımda şakaklardan saçım dökülmeye başladı sonra arkadan tepem açılmaya başladı en son da üstler ortadan açılmaya başladı ve saçlarım zayıfladı. son zamanlarda dökülme epey yavaşladı. artık saç ektirmeyi düşünüyorum.

benim için en önemli şey doğal görünüm. sökülen saçlar ziyan olmadıktan sonra doğal görünmesi sıklıktan daha önemli, zaten yaş da 40'a yaklaştı :)

manuel+dhi ekim düşünüyorum. manuel olmayabilir de ama dhi aklıma yatıyor, durumuma dhi uygunmuş gibi geliyor.
sizce nasıl yöntemlerle kaç grefte ihtiyacım var?
istanbul'da yaşıyorum ama bir seyahat engelim yok. 3 aşağı 5 yukarı 10 bin lira civarı bütçe makul geliyor, 20 binlere çıkabileceğimi sanmıyorum. bana uygun tavsiye edeceğiniz merkezler var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: dhi ekim
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2020, 19:30:55 »
dhı ya da slit farketmez önemli olan ıyı bır ekım yaptırmak

2 ayrı seans ıle güzel bır sonuç alabılırsınız
Global Moderator

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2020, 19:41:53 »
dhı diyerek kendini şartlandırma istersen ,dhıninde dezavantajları var avantajları olduğu gibi burda önemli olan doğru ekim merkezine karar vermek.
bence senin açıklığın için normal slit ile ekim daha mantıklı ,dhı biraz riski az olabilir kötü sonuç alma olasılığın daha az ama slit ile ekimlerde yüksek başarı yani daha sık bir sonuç elde etme olasılığın daha az.

Xyor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2020, 19:46:41 »
dhı diyerek kendini şartlandırma istersen ,dhıninde dezavantajları var avantajları olduğu gibi burda önemli olan doğru ekim merkezine karar vermek.
bence senin açıklığın için normal slit ile ekim daha mantıklı ,dhı biraz riski az olabilir kötü sonuç alma olasılığın daha az ama slit ile ekimlerde yüksek başarı yani daha sık bir sonuç elde etme olasılığın daha az.

Hocam slit ekim nedir dhi nedir ? bende traşsız ekim araştırıyorum da şuan görüntü bu şekilde

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2020, 21:00:44 »
dhı ekımın ya da slıt ın ne olduğu bılmeden nasıl bunu ıstıyorum dıyorsun bende onu anlamadım :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Mayıs 2020, 21:06:28 »
kafanız da saç yok ki hocam traşsız ekım sıze uygun değıl boşa araştırmayın normal ekım yaptırın
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2020, 00:05:58 »
Dhi yöntemine ben inanmıyorum başarı oranı diğer tekniklere göre düşük.  Donor fena durmuyor . Dökülme de durmuş gibi . Ön ve orta bölüme ilk etapta bir Ekim düşünebilirsiniz. 
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

balbasar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2020, 10:09:20 »
dhı ekımın ya da slıt ın ne olduğu bılmeden nasıl bunu ıstıyorum dıyorsun bende onu anlamadım :)
araya başka soru kaynamış, ne olduğunu bilmeyen ben değilim ;D .

balbasar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2020, 10:17:25 »
dhı ya da slit farketmez önemli olan ıyı bır ekım yaptırmak

2 ayrı seans ıle güzel bır sonuç alabılırsınız

Dhi yöntemine ben inanmıyorum başarı oranı diğer tekniklere göre düşük.  Donor fena durmuyor . Dökülme de durmuş gibi . Ön ve orta bölüme ilk etapta bir Ekim düşünebilirsiniz.

cevaplarınız için teşekkür ederim. ben doğallığa, ekim olduğunun anlaşılmamasına çok önem verdiğim için hep dhi ya da iğneli (perkutan) ekim üzerinde durmuştum.
geniş alan ekileceği için slitte de olumsuzluk olmayacağını, ehil ellerde bir ön ve üst, bir de tepe ekim seansıyla doğallıktan yana sorun olmayacağını mı değerlendirdiniz?

Facebook Twitter Instagram