Gönderen Konu: İlaç kullanmaya başlasam mı?  (Okunma sayısı 1341 defa)

Cn346346

• Yeni üye
  • *
İlaç kullanmaya başlasam mı?
« : 01 Mayıs 2020, 13:53:39 »
Ortalama 6-7 ay sonra saç ektirmeyi düşünüyorum. Sizce şimdiden finasterid başlasam mı?
Bu ilaçları hangi dr. Yazar yada başlamadan hangi doktora danışmalıyım?
Dökülme az az devam ediyor.

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
Ynt: İlaç kullanmaya başlasam mı?
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2020, 13:55:40 »
Saç ekimi için biraz daha beklemeni öneririm dökülmen devam ettiği için ektiğinde ilerde saçlarını kaybetmeye devam ediceksin 2.Ekim yaptırmak zorunda kalabilirsin finasteride bu kafayı toparlayabilir

Konku

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2020, 19:16:41 »
Finasterid 1 sene kullan sonra ekimden vazgeçebilirsin.

Olcay24_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2020, 23:48:47 »
Ben de böyle bir başlık açacaktım.. 4-5 ay sonra saç ekimi düşünüyorum.. Saçlarım arkadaşın saçlarından ön kısım biraz daha seyrek ve dar geri kalan hemen hemen aynı... Sizce ilaç kullanmaya başlasam olur mu? Minoxil veya finanstreid

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2020, 23:54:21 »
İlaç doktor reçete etmedikçe kullanmayın . Bu ilaçlar burada ekmek , su gibi kullanın deniyor fakat doktor tarafından verilmelidir . Ekim için bence biraz daha beklemelisiniz
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Cn346346

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2020, 00:04:52 »
İlaç doktor reçete etmedikçe kullanmayın . Bu ilaçlar burada ekmek , su gibi kullanın deniyor fakat doktor tarafından verilmelidir . Ekim için bence biraz daha beklemelisiniz

Hocam şimdi 27-30 lu yaşlarda gür ve beğendiğim bir saç tipim olsun istiyorum 33 den sonra ektirsemde şimdiki hevesim ve özgüvenim olmayabilir diye düşünüyorum o sebebten ekimi şuan yapmayı eğer gerekirse ilerleyen senelerde tekrar ekim yaptırmayı düşünüyorum
Haksızmıyım?

Cn346346

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2020, 00:07:23 »
Finasterid 1 sene kullan sonra ekimden vazgeçebilirsin.
Hocam ilaçtan aşırı korkuyorum buradaki yorumlardan dolayı bende bi korku oluştu. Ayrıca youtubede Üroloji Dr Berk Karataş bu ilaç ile ilgili bir video hazırlamış onun söyledikleri dahilindede dahada ilaçtan uzaklaştım.
Ayrıca ilaç şakak bölgemi tam anlamıyla doldururmu kapatırmı. Ben fön çekmeden dışarı çıkmıyorum bu saçımla bile.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2020, 00:09:12 »
Hocam şimdi 27-30 lu yaşlarda gür ve beğendiğim bir saç tipim olsun istiyorum 33 den sonra ektirsemde şimdiki hevesim ve özgüvenim olmayabilir diye düşünüyorum o sebebten ekimi şuan yapmayı eğer gerekirse ilerleyen senelerde tekrar ekim yaptırmayı düşünüyorum
Haksızmıyım?

Tamamen haklısın saç bana bu yaşta lazım diyorsun fakat dökülme daha yeni başlamış . En fazla sakaklar ekilir bu durumda . Arka ve orta açılacak ileride . Yerinde olsam çok hafif toppikle orta ve arkayı idare ederdim hiç belli olmaz . En fazla on kısma ( açılmış kisma) çok rahatsizsan Ekim yaptir yoksa elindeki saçlar ekime kurban gider .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2020, 00:28:12 »
Saclar ekimlik gibi durmuyor. Ilaç kullanmazsan daha dökülecek ve tepe açılacak. Finasterid tepede etkili onlere pek fayda etmez. Finası Bi arastir yan etkilerini göze aliyosan bence 1 sene kullanman ve sonrasında duruma göre sac ekimi yapılabilir.   

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2020, 00:37:26 »
Ön şakaklardaki açıklık için ilaçlar fayda etmez yani iyi bir planlama ile ön bölümdeki açıklığa saç ekimi yapılabilir. Ancak sizin de yazdığınız gibi dökülmeleriniz devam ediyormuş ve etmeye de devam edecekler. Eğer karar alıp ilaç kullanacaksanız bunu uzun süre yapmanız gerekecek çünkü ekim yaptısanız dahi mevcut saçlarınızda dökülmeler maalesef devam edecekler. Eğer ilaç kullanmazsanız bu sefer de yaşayacağınız dökülmeler ile kötü bir görüntü ortaya çıkacaktır. Zayıflayan saçlarınız için medikal tedavi saçlarına iyi gelecektir ama dediğim gibi bu tedavileri sürekli kullanmanız gerekir. Yoksa yeniden güçlense de saçlarınız dökülür. Ona göre karar verip planmanızı yapın derim ben.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2020, 00:43:13 »
Kullan

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2020, 00:55:12 »
Başla

Cn346346

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2020, 02:00:57 »
Hiç ilaç kullanma taraftarı değilim fakat dökülmenin devam etmesi ve ekimin şuanki mevcut saçlarımada zarar vereceği düşücesi beni ilaca yanaştırıyor. Olmadı 5-6 ay ilaç kullanıp tekrar durumu değerlendireceğim. Bu zamanlarda gür saçlarım olmasını ve kolay fönle şekillenmesinide çok istiyorum şakaklarda saç olmaması bu durumu aşırı bozuyor

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2020, 02:18:27 »
Hiç ilaç kullanma taraftarı değilim fakat dökülmenin devam etmesi ve ekimin şuanki mevcut saçlarımada zarar vereceği düşücesi beni ilaca yanaştırıyor. Olmadı 5-6 ay ilaç kullanıp tekrar durumu değerlendireceğim. Bu zamanlarda gür saçlarım olmasını ve kolay fönle şekillenmesinide çok istiyorum şakaklarda saç olmaması bu durumu aşırı bozuyor

San ki biz çok kullanma taraftarıyız
Dışarda her önüme gelene bedavadan ayna olmak istemiyorum.
Güneşin ulaşamadığı karanlık köşelere başımla ışık taşıyıcısı olmak istemiyorum.
Yağan her yağmur damlasının başıma ŞIPPP diye sert zemine vurmasını istemiyorum. Aksine yumuşak süngerler gibi yay misali her saç teline temas ettikçe narin bir edayla düşsün başıma istiyorum. Bunun için saç gerekli, bunun için ilaç ve tedavi gerekli, son çare ekim gerekli...

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2020, 02:20:18 »
5 6 ay kullananlar saç ekimi yaptırmadan önce saçlarını güçlendirmek için kullanıyorlar. Eğer ekim yaptırmadan kullanıp bırakacaksanız hiç kullanmayın derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram