Gönderen Konu: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail  (Okunma sayısı 26046 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail
« Yanıtla #150 : 30 Mayıs 2020, 13:34:25 »
Ben 3 gün önce görüştüm. Sadece temmuz da bir kaç günlük boşlukları kalmış. Diğer günler dolu. Görüşme kabul etmiyolar Corona sebepli. Zoom görüşmelerini de sonlandırmışlar. Ben de niyetlendim açıkçası ama tamam ektirmeye geliyorum dediğinizde görüşebilirsiniz dedi telefondaki kişi. Bana biraz anlamsız geldi hoca çok başarılı olsa da ikna olmam gerekir sonuçta. Öyle hadi tamam ekelim diyemezsin ki bir ön görüşme olmadan.

saç ekımınden bır gün önce görüşme oluyor o an sorun olursa vaz gecebılırsınız.

Bernard marie

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #151 : 01 Haziran 2020, 07:54:27 »
saç ekımınden bır gün önce görüşme oluyor o an sorun olursa vaz gecebılırsınız.
cok tesekkurler cevabiniz icin zaten 26 yasindayim bu yasta biraz zor ekiyolar genelde. Tepem ve onlere dogru seyreklikler bayagi artti. Baktiginizda %40 azaldigini goruyosunuz ama kel de degilim. Onden onlemini alma istegim var bu sene olmazsa bile onumuzdeki seneler asmed te olucam gibi :)

Misafir41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #152 : 22 Haziran 2020, 09:06:55 »
Evet bugun beklenen gun heyecan 1040 😆

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 22 Haziran 2020, 12:54:34 »
Evet bugun beklenen gun heyecan 1040 😆

Yarın mı operasyon?
Global Moderator

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 23 Haziran 2020, 20:56:48 »
Arkadaşlar Asmed'in bu kampanyasından yararlanmak istiyorum ama bir sorum olacak. Daha önce ben Asmed'e fotolarımı göndermiştim ve sonrasında Asmed bana 4 ay finansterid kullanmamı ve öyle ekim yapılacağını söylemişti. Sanırım Donör bölge saçlarım inceydi. 3-4 ay kadar Finans kullandım ama bu ilaç beni çok fazla etkiledi. Sperm kıvamı su gibi oldu eklem yerlerimde çok fazla ağrılar oldu ve bu nedenle ilacı bırakmak zorunda kaldım. Finans kullanmadan bu işi yaptırsam iyi sonuç alamaz mıyım ? Görüşleriniz nedir?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #155 : 23 Haziran 2020, 22:21:13 »
Arkadaşlar Asmed'in bu kampanyasından yararlanmak istiyorum ama bir sorum olacak. Daha önce ben Asmed'e fotolarımı göndermiştim ve sonrasında Asmed bana 4 ay finansterid kullanmamı ve öyle ekim yapılacağını söylemişti. Sanırım Donör bölge saçlarım inceydi. 3-4 ay kadar Finans kullandım ama bu ilaç beni çok fazla etkiledi. Sperm kıvamı su gibi oldu eklem yerlerimde çok fazla ağrılar oldu ve bu nedenle ilacı bırakmak zorunda kaldım. Finans kullanmadan bu işi yaptırsam iyi sonuç alamaz mıyım ? Görüşleriniz nedir?

Kampanya için yer kalmadı sanırım ama yine de Asmed'le iletişime geçmenizde fayda var. Finasterid yanetki yapıyorsa kullanmayın yanetki yaptığını da merkeze iletin. Donör alanınız yeterliyse finasterid kullanmadan da başarılı sonuç alabilirsiniz. Asmed'e saç ektirip finasterid kullanmadan başarılı olan ekimleri de var.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

rafetmutlu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 22 Mayıs 2021, 15:25:25 »
Ben nasıl ulasabilirim asmed e ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları