Gönderen Konu: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail  (Okunma sayısı 26035 defa)

Barbarez

• Sr. Member
Ynt: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail
« Yanıtla #136 : 19 Mayıs 2020, 18:59:16 »
Arkadaşlar merhabalar, siteyi 13 aydan beri aktif olarak yakından takip ediyorum. Bugün Asmed ' e ekteki fotoları gönderip iki ayrı ekim yapmayı düşündüğümü ilk ekimde ön ve tepe bölge ikinci ekimi de bir yıl sonra verteks için düşündüğümü belirttim. Ayrıca ASMED TEAM ' e ekim yaptırmak istediğimi belirttim. 5-6 aydan beri saç ekimine hazırlık için 2-3 günde bir 1/5 proscar alıyorum yanında biotin ve multivitamin desteğiyle beraber.

Sizce ön ve tepeye 3000,3500,4000 veya donörden ne çıkarsa ekim yaparlarmı?

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 19 Mayıs 2020, 20:19:09 »
Yüzde 60 bir sene veya 6 ay daha proscara devam et ondan sonra ekelim der. Yüzde 40 uygun değilsiniz der gibi.

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #138 : 19 Mayıs 2020, 20:48:30 »
Forumu takip ettiğim kadarıyla haklı olma ihtimaliniz çok yüksek, bir ihtimal belki ön tarafa bir 3.500 greft ekebiliriz derlerse benim içinde sürpriz olur.

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #139 : 19 Mayıs 2020, 21:01:57 »
Kardeşim aslında saç ekimine pek müsait bir donör'un yok Koray hoca pek bu tip saç ekimine girmez cesaret gerektiren bir operasyon bence sen saç+sakal ekimi yapan ekimcilere gir senin açık alan çok fazla, saç+sakal önce ön tarafa ekimini yaptır vertex için harçayacağın greftlere yazık olur.

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #140 : 19 Mayıs 2020, 21:25:13 »
Ben ön tarafa saç, bir yıl sonra saç yetmez ise sakal ile karışık bir vertex ekimi düşünmüştüm.

Hayırlısı bakalım, teşekkürler yorumunuz için

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #141 : 19 Mayıs 2020, 21:25:56 »
Finasterid ile bu saçlar biraz daha hacim kazanır şu halinden daha iyi bir görüntüye ulaşabilirsin.

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #142 : 19 Mayıs 2020, 21:36:51 »
Bu da önden görüntü, saç çizgisi var. Ekecek kişi saç çizgisi için fazla uğraşmayacak sanırım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 20 Mayıs 2020, 02:18:50 »
Arkadaşlar merhabalar, siteyi 13 aydan beri aktif olarak yakından takip ediyorum. Bugün Asmed ' e ekteki fotoları gönderip iki ayrı ekim yapmayı düşündüğümü ilk ekimde ön ve tepe bölge ikinci ekimi de bir yıl sonra verteks için düşündüğümü belirttim. Ayrıca ASMED TEAM ' e ekim yaptırmak istediğimi belirttim. 5-6 aydan beri saç ekimine hazırlık için 2-3 günde bir 1/5 proscar alıyorum yanında biotin ve multivitamin desteğiyle beraber.

Sizce ön ve tepeye 3000,3500,4000 veya donörden ne çıkarsa ekim yaparlarmı?

gayet mantıklı bence asmed de bence o sekılde planlayacaktır
Global Moderator

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 21 Mayıs 2020, 12:24:43 »
Dilek hoca asmed ekibinde kanal açma işlemi yapıyor mu? Onun çok tecrübeli olduğunu duydum

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #145 : 29 Mayıs 2020, 23:23:57 »
Arkadaşlar merhaba, Asmed yanıt verdi. Ben Asmed Team de ekim yaptırmak istediğimi belirtmiştim. Asmed Team kayıtları dolduğundan Koray Hoca 3000-3500 greft ön ve tepeye ekim yapabilir diye cevap yazdılar,

Koray hocaya bütçem yetmediğinden başka bir yere ekim yaptırdım.

Merak eden arkadaşların bilgisine

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 30 Mayıs 2020, 00:15:47 »
Arkadaşlar merhaba, Asmed yanıt verdi. Ben Asmed Team de ekim yaptırmak istediğimi belirtmiştim. Asmed Team kayıtları dolduğundan Koray Hoca 3000-3500 greft ön ve tepeye ekim yapabilir diye cevap yazdılar,

Koray hocaya bütçem yetmediğinden başka bir yere ekim yaptırdım.

Merak eden arkadaşların bilgisine

Demek ki gerçekten bir yoğunluk söz konusu olmuş. Asmed Team kayıtları hangi aylar için dolmuş bilgi verdiler mi?

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #147 : 30 Mayıs 2020, 02:34:17 »
Bana verilen bilgi 10 gündür Asmed Team e yeni kayıt almadıkları yönündeydi, gerçektende yoğun bir talep var gibi duruyor

Bernard marie

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #148 : 30 Mayıs 2020, 09:12:13 »
Ben 3 gün önce görüştüm. Sadece temmuz da bir kaç günlük boşlukları kalmış. Diğer günler dolu. Görüşme kabul etmiyolar Corona sebepli. Zoom görüşmelerini de sonlandırmışlar. Ben de niyetlendim açıkçası ama tamam ektirmeye geliyorum dediğinizde görüşebilirsiniz dedi telefondaki kişi. Bana biraz anlamsız geldi hoca çok başarılı olsa da ikna olmam gerekir sonuçta. Öyle hadi tamam ekelim diyemezsin ki bir ön görüşme olmadan.
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2020, 09:32:36 Gönderen: Bernard marie »

legorn

• Full Member
« Yanıtla #149 : 30 Mayıs 2020, 11:25:28 »
Ben 3 gün önce görüştüm. Sadece temmuz da bir kaç günlük boşlukları kalmış. Diğer günler dolu. Görüşme kabul etmiyolar Corona sebepli. Zoom görüşmelerini de sonlandırmışlar. Ben de niyetlendim açıkçası ama tamam ektirmeye geliyorum dediğinizde görüşebilirsiniz dedi telefondaki kişi. Bana biraz anlamsız geldi hoca çok başarılı olsa da ikna olmam gerekir sonuçta. Öyle hadi tamam ekelim diyemezsin ki bir ön görüşme olmadan.

Saç fiyatları konusunda da yazmıştım bu indirim olayının firma tarafından suistimal edilmesi gibi bir durum olabilir mi diye. Ne kadar çok başarılı dünya çapında tanınan bir isim ve eğiticileri de olsalar ticari bir iş yapıyorlar ve para tatlıdır.
Dediğiniz şey de kafamdaki düşünceleri pekiştirdi. Ne demek o hadi ektirmeye geliyorum. Şey gibi ilk görüşmede bindirim üzerinden indirim yapan ve kabul etmezseniz ikinci görüşmede bu fiyatı alamazsınız diyen yerler gibi.

Facebook Twitter Instagram