Gönderen Konu: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail  (Okunma sayısı 26227 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail
« Yanıtla #105 : 04 Mayıs 2020, 04:32:17 »
Vallahi başkan hem bekleme derdi yok hem de fiyatlar çok iyi seviyeye gelmiş. Bende bir Koray Beyle görüşeyim ne diyor saçlarım için. Geçen sene 2400 - 2800 arası ekeriz demişlerdi. Bir de karantina dönemi yazın da muhtemelen böyle geçecek. Tek görüşme şansımız yarın değil değil mi? Online görüşmeler 4 Mayıs'ta başlıyor anladığım kadarıyla.

dostum açıkcası ben hiç sormadım şöyle mi böyle mi mail gelince hemen forum dan düşünen arkadaşlar varsa faydalansın diye paylaştım bunu kendilerine  sorabilirsin zaten su an ıletışme geçiçeksen güzel fırsat değerlendirmeni isterim düşünüyorsan ihtiyaç varsa  seni severim bilirsin :)

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #106 : 04 Mayıs 2020, 04:38:50 »
asmed senin büççene göre sayı vermez açık alanın ihtiyacı neyse o sayıyı verir bunu karşılarsın ya da karşılamazsın artık orası büççe meselesi oluyor

yanı benım 5 liram var bana 10 ekmeyin 6 ekin diye bir durumu olmaz Asmed in

sadece su olur tepeyi sonraya bırakırsın mesala

o yüzden böyle durumlarla boşuna kafanı meşkul etme yaptırabileceğin en iyi planlamayı yaparlar.

herkes için hayırlısı
Abi zaten sorun orada oluyor yoksa 3000 ekin geçin denmez kafaya göre haliyle :)) eyvallah herkes için en hayırlısı olsun nerede yaptıracaksa da diyelim :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #107 : 04 Mayıs 2020, 04:38:54 »
dostum açıkcası ben hiç sormadım şöyle mi böyle mi mail gelince hemen forum dan düşünen arkadaşlar varsa faydalansın diye paylaştım bunu kendileri ile sorabilirsin zaten su an ıletışme geçiçeksen güzel fırsat değerlendirmeni isterim düşünüyorsan ihtiyaç varsa  seni severim bilirsin :)

Eyvallah Başkan yarın bir iletişime geçmekte fayda var. Benim de bu corona derdinden aklımda saç ekimi tamamen çıkmıştı. Yoksa normalde aklımda olmasa bile gider yaptırırdım. Büyük fırsat :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 04 Mayıs 2020, 04:41:21 »
Eyvallah Başkan yarın bir iletişime geçmekte fayda var. Benim de bu corona derdinden aklımda saç ekimi tamamen çıkmıştı. Yoksa normalde aklımda olmasa bile gider yaptırırdım. Büyük fırsat :).

aynen sorma kendimi bilimkurgu filminde hiisediyorum sırada zombiler var heralde 2020 sonunda :)  kardeşim benim hayırlısı diyelim senin için
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 04 Mayıs 2020, 04:44:36 »
aynen sorma kendimi bilimkurgu filminde hiisediyorum sırada zombiler var heralde 2020 sonunda :)  kardeşim benim hayırlısı diyelim senin için

Aynen öyle. Saç ektirsek bile dışarı çıkamayacağız herhalde kendi kendime ayna da bakarım artık :D. Eyvallah başkan teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 04 Mayıs 2020, 04:48:50 »
Aynen öyle. Saç ektirsek bile dışarı çıkamayacağız herhalde kendi kendime ayna da bakarım artık :D. Eyvallah başkan teşekkür ederim iyi dileklerin için.

yok be ben kabukları döktükten sonra gece ulus 29 daydım :)  tabi siz mecbur evde olacaksınız hiç anlaşılmıyordu  neyse koray hoca duymasın çok uymadık söylediklerine  5 ci gün yaptıklarımı yazmayayım :P
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 04 Mayıs 2020, 04:53:31 »
yok be ben kabukları döktükten sonra gece ulus 29 daydım :)  tabi siz mecbur evde olacaksınız hiç anlaşılmıyordu  neyse koray hoca duymasın çok uymadık söylediklerine  5 ci gün yaptıklarımı yazmayayım :P

;D ;D ;D ;D ;D

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 04 Mayıs 2020, 10:32:15 »
Koray Hocayı tercih etmek isteyenler anlık :D bende dahil

luzumsuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 04 Mayıs 2020, 17:15:19 »
fotoğrafları mail ile gönderdim dönüş yapmalarını bekliyorum. saç ekimi için 15.000 tl bütçe hazırlamıştım uygun bir merkeze ektirmeyi düşünüyordum. ama madem asmed bize bir adım attı bir adım da biz atalım dedim ve bütçeyi arttırmaya karar verdim. kalanı için hangi banka düşük faiz alıyor onu araştırıyorum şuan :)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 04 Mayıs 2020, 20:18:36 »
Bugün hocanın online bir görüşmesini Instagram'da izledim . Tüm personel ve binaya girecek tüm hastalar covid19 testi olacak şeklinde bir açıklama yaptı . Güzel bir önlem . Havalandırma sistemi hakkında bilgi verdi fakat bu konuda teknik bilgim yok bu sebeple yorum yapmayacağım . Güzel adımlar bunlar . Hoca da kendi ağzıyla söyledi 110 kişi çalışıyor burada diye . Bütçesi sınırlı olanlar icin güzel bir adım . İnşallah pandemi bitince Koray bey türk hastalara biraz daha anlayışlı fiyatlar sunar . Kur sabitleme vs gibi ... Bir alışkanlık haline gelmesini temenni ediyorum.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

opramoas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #115 : 04 Mayıs 2020, 21:20:53 »
Randevu aldım umarım herkes için hayırlısı olur. İnsanların yüzü güler.

delgado

• Full Member
« Yanıtla #116 : 04 Mayıs 2020, 21:27:38 »
Randevu aldım umarım herkes için hayırlısı olur. İnsanların yüzü güler.

kac günde geri dönüş yaptılar hocam

opramoas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #117 : 04 Mayıs 2020, 21:30:25 »
kac günde geri dönüş yaptılar hocam

Bir gün içinde

luzumsuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 05 Mayıs 2020, 02:50:06 »
Bir gün içinde

Ben pazar günü göndermiştim. Pazar tatil pazartesi dönüş yaparlar diye düşündüm ama dönüş yapmadılar :( yarın arayıp bilgi alsam mı acaba

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 05 Mayıs 2020, 03:33:30 »
Inşallah yakında böylesi kaliteli ekim merkezleri taksitle ödeme imkanıda sağlarlar. Forum üyeleri içinde özel indirim imkanı olsa fena olmaz. Nihayetinde başarılı ekim merkezlerini göklere çıkarırken, merdiven altı yerleride yerin dibine sokuyoruz.

Hintell başkan biraz dillendirirse oda olabilir gibi geliyor bana.😉

Facebook Twitter Instagram