Gönderen Konu: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail  (Okunma sayısı 26072 defa)

delgado

• Full Member
Ynt: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail
« Yanıtla #91 : 03 Mayıs 2020, 15:21:26 »
bu kampanya eylül ekim aylarında da devam eder mi acaba

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 03 Mayıs 2020, 15:38:01 »
bu kampanya eylül ekim aylarında da devam eder mi acaba

3 ay için yazmışlar kardeşim

Olcay24_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #93 : 03 Mayıs 2020, 21:21:35 »
Çok teşekkür ederim Hintel bilgi, paylaşım ve elinden geldiği kadar herkesin sorularına cevap verdiğin için

Olcay24_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #94 : 03 Mayıs 2020, 21:31:32 »
15 bin tllik bir bütçe(olan)  ile asmed de ekim yaptırmak mı mantıklı Şahin beyde mi? Çünkü greft sayısı malum asmedde maksimum 3000 olucak ama kapatııcılık açısından tabiki asmed de ekim yaptıran kişiler daha iyi fikir verebilir , hintell abi ne düşünürsün bu konuda ?
Ben de senin karamsarlığa düştüm tabiki nedeni ekonomik maalesef sistemin kötülüğü kardesım. Asmed saç ekiminde çok çok iyi anladığım kadarıyla. Ama söylediğin gibi 3 bin greftin maliyeti blzlm gibi biraz daha kısıtlı arkadaşları yine zorlamakta maalesef. Bir yandan da bütçeyi zorlamak istiyor insan bilmiyorum. Yoksa kendimizi fazla sıkıntıya sokmadan direkt Şahin Hocaya mı gitsek diye de düşünmüyor değilim 😂

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 03 Mayıs 2020, 23:39:07 »
Güzel bir fırsat ama koray hocanın son zamanlardaki sonuçlarını insan görmek istiyor.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2020, 23:47:38 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 03 Mayıs 2020, 23:48:04 »
Çok teşekkür ederim Hintel bilgi, paylaşım ve elinden geldiği kadar herkesin sorularına cevap verdiğin için

rica ederim kardesım
Global Moderator

lavinia

• Full Member
« Yanıtla #97 : 04 Mayıs 2020, 02:59:17 »
Mail attım bakalım inşallah adımızı yazdırabiliriz.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 04 Mayıs 2020, 03:15:37 »
Yine pahalı abi en azından bana pahalı vayy arkadaş yaaww 😔☹
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #99 : 04 Mayıs 2020, 04:03:45 »
Ben de senin karamsarlığa düştüm tabiki nedeni ekonomik maalesef sistemin kötülüğü kardesım. Asmed saç ekiminde çok çok iyi anladığım kadarıyla. Ama söylediğin gibi 3 bin greftin maliyeti blzlm gibi biraz daha kısıtlı arkadaşları yine zorlamakta maalesef. Bir yandan da bütçeyi zorlamak istiyor insan bilmiyorum. Yoksa kendimizi fazla sıkıntıya sokmadan direkt Şahin Hocaya mı gitsek diye de düşünmüyor değilim 😂
Benim aslında demek istediğim bütçeyi verip vermemek değilde olan bütçe gereken grefti karşılamazsa diye 3000 greft ekicek bütçe var ama gereken 4000 üzeri ise ne olucak yarın ekim nasıl sonuç verir buydu :)yoksa ben yeterli olucağını bilsem saniye düşünmem direk asmed yani:)

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
« Yanıtla #100 : 04 Mayıs 2020, 04:07:08 »
Ben Korkuyorum Fırça Gibi Saçı Olan Dinodin Başkan bile Bu Kampanyayı kaçırmayıp Saç Ektirecek .Yapar mı Yapar Valla 😀
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 04 Mayıs 2020, 04:17:46 »
Benim aslında demek istediğim bütçeyi verip vermemek değilde olan bütçe gereken grefti karşılamazsa diye 3000 greft ekicek bütçe var ama gereken 4000 üzeri ise ne olucak yarın ekim nasıl sonuç verir buydu :)yoksa ben yeterli olucağını bilsem saniye düşünmem direk asmed yani:)

asmed senin büççene göre sayı vermez açık alanın ihtiyacı neyse o sayıyı verir bunu karşılarsın ya da karşılamazsın artık orası büççe meselesi oluyor

yanı benım 5 liram var bana 10 ekmeyin 6 ekin diye bir durumu olmaz Asmed in

sadece su olur tepeyi sonraya bırakırsın mesala

o yüzden böyle durumlarla boşuna kafanı meşkul etme yaptırabileceğin en iyi planlamayı yaparlar.

herkes için hayırlısı
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2020, 04:25:33 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #102 : 04 Mayıs 2020, 04:20:57 »

Asmed dr. koray erdogan anladigin kadariyla iyimi.. adam turkiyede zirvedeeee..  tek basina.. ve zirve soguktur üşüyodur:) bilmeden kiyaslama yapmissiniz bidaha yapmayin😁.. saka bi yana benim onerim pisman olmak istemiyosaniz ben dr. koray erdogan derimki bu fiyatlar bi daha olmaz.. herseyin en guzeli olur herkez icin sureç sikintili bu temennimi kalpten dedim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #103 : 04 Mayıs 2020, 04:29:48 »
Vallahi başkan hem bekleme derdi yok hem de fiyatlar çok iyi seviyeye gelmiş. Bende bir Koray Beyle görüşeyim ne diyor saçlarım için. Geçen sene 2400 - 2800 arası ekeriz demişlerdi. Bir de karantina dönemi yazın da muhtemelen böyle geçecek. Tek görüşme şansımız yarın değil değil mi? Online görüşmeler 4 Mayıs'ta başlıyor anladığım kadarıyla.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 04 Mayıs 2020, 04:30:13 »
Yine pahalı abi en azından bana pahalı vayy arkadaş yaaww 😔☹

büççe meselesi cartel  kafana takma inşallah sende büççene göre güzel bir ekim yaptırıcaksın biz yanındayız :)

seversin sen : 95' Cartel dile gelir sana
iner für alle und alle für ein
das Cartel jetzt pass' auf denn wir dringen in
dich ein zieh dich warm an man dann lan komm ran
denn die Disziplin zeigt nicht allein was sie kann
wir haben Karakan im Nacken und ihr Reim wird dich
packen Erci-E deckt denn Rücken um den Abzug zu drücken
jetzt kommt das Cartel also macht euch bereit
denn es reicht euch die Hand wer immer seit. :)
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2020, 05:10:26 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram