Gönderen Konu: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail  (Okunma sayısı 26052 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail
« Yanıtla #76 : 03 Mayıs 2020, 04:06:13 »
Ben ikinci ekimi bir yil sonra dusunuyordum sikilastirma ve tepe icin agustosa alirsam 9 ay olacak gecen sure ilk ekimden, tabi kabul ederlerse beni koray bey e yaptirmak isterim bu firsat bir daha gelmez

iletişime geç durumu anlat adını yazdır kardeşim  gene sen
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 03 Mayıs 2020, 04:45:28 »
iletişime geç durumu anlat adını yazdır kardeşim  gene sen

Aynen kardesim eger kabul ederlerse agustos icin randevu talep edecegim bakalim ne diyecekler.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 03 Mayıs 2020, 04:47:56 »
Aynen kardesim eger kabul ederlerse agustos icin randevu talep edecegim bakalim ne diyecekler.

sen Abd yaşıyordun dımı ?
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 03 Mayıs 2020, 04:49:41 »
sen Abd yaşıyordun dımı ?

Aynen kardesim, ucuslar basladimi ilk ucakla gelmeyi dusunuyoruz ailecek. Su sikintili sureci orda atlatmak istiyoruz. O sure zarfinda da kabul ederse koray hoca ona ekim yaptirmak isterim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 03 Mayıs 2020, 04:51:16 »
Aynen kardesim, ucuslar basladimi ilk ucakla gelmeyi dusunuyoruz ailecek. Su sikintili sureci orda atlatmak istiyoruz. O sure zarfinda da kabul ederse koray hoca ona ekim yaptirmak isterim

abd uçuş için baya sıkıntılı şu durumda umarım ağustos düzelir sen adını yazdır inşallah yetişirsin kardeşim
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 03 Mayıs 2020, 04:52:55 »
abd uçuş için baya sıkıntılı şu durumda umarım ağustos düzelir sen adını yazdır inşallah yetişirsin kardeşim

Ben temmuz gibi en kotu ucuslarin baslayacagini dusunuyorum. Bu boyle gitmez daha fazla, haziranda yavas yavas hayat normale doner en gec temmuzda ucuslar baslar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 03 Mayıs 2020, 04:54:53 »
Ben temmuz gibi en kotu ucuslarin baslayacagini dusunuyorum. Bu boyle gitmez daha fazla, haziranda yavas yavas hayat normale doner en gec temmuzda ucuslar baslar

bende o şekil de düşünüyorum hayırlısı dikkat et kendine ve ailene orada önce sağlık gerisi içinde hayırlısı olsun
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 03 Mayıs 2020, 05:00:46 »
bende o şekil de düşünüyorum hayırlısı dikkat et kendine ve ailene orada önce sağlık gerisi içinde hayırlısı olsun

Tesekkurler kardesim, siz de.
En azindan siz daha sanslisiniz gibi geliyor bana, turkiyedeki saglik hizmetleri daha iyi. Umarim biz de gelebiliriz. Gelebilirsen koray hocaya gitmeden sana danisacagim:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 03 Mayıs 2020, 05:03:59 »
Tesekkurler kardesim, siz de.
En azindan siz daha sanslisiniz gibi geliyor bana, turkiyedeki saglik hizmetleri daha iyi. Umarim biz de gelebiliriz. Gelebilirsen koray hocaya gitmeden sana danisacagim:)

elimden ne gelıyorsa  beşiktaş burdayız ıkımız de :)

evet Abd sağlık sistemi çok pahalı  Her ne kadar çok daha şanslı olduğumuzu düşünmesem de sistemi iyi bildiğim için sana hak veriyorum :)
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 03 Mayıs 2020, 05:22:01 »
elimden ne gelıyorsa  beşiktaş burdayız ıkımız de :)

evet Abd sağlık sistemi çok pahalı  Her ne kadar çok daha şanslı olduğumuzu düşünmesem de sistemi iyi bildiğim için sana hak veriyorum :)

Kardesim aslinda saglik sektoru hizmet olarak cok iyi ama sistem kotu. Yani saglik sektoru burda business, devlete ait degil. Dolayisi ile boyle bir pandemic’de patlak verdi. Suan hastaneler kimseyi kabul etmiyor, evde tedavi oneriyor. Ilac yok.
Hastaneye gidebilmen icin dudaklarin mor olacak da yuzun beyaz olacak da, titreyeceksin atesin olacak, kendinde olmayacaksin da, nefes alamayacak durumda olacaksin da yani olmeden gelme diyorlar:) arkadasim icin aradim aynen bunlari dedi bana hastane gorevlisi.

LegendTR

• Full Member
« Yanıtla #86 : 03 Mayıs 2020, 05:42:28 »
Sadece 3 ay içinmi geçerli yani eylül ya da ekim için fırsat tanımazlarmı acaba gerçekten iyi bi fırsat çünkü ??

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 03 Mayıs 2020, 05:43:25 »
Sadece 3 ay içinmi geçerli yani eylül ya da ekim için fırsat tanımazlarmı acaba gerçekten iyi bi fırsat çünkü ??

Sadece haziran temmuz agustos
Ama gidisata gore bu isler normale donmez ise uzatabilirler

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #88 : 03 Mayıs 2020, 12:49:51 »
besiktasli.. benim en az 12 ay beklemem gerektigi söylenmisti 2 ekim icin , tabi benim durumum farkliydi öncesinde nekroz olayindan dolayi olabilir 12 ay süre .
bu firsati bende degerlendirmek isterim ama malum ucuslar ne olacak ,Türkiye ucak biletimi coktan almistim haziran icin . hayirlisi

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 03 Mayıs 2020, 14:28:46 »
Aksamci kardes thy 28 mayis ve sonrasina satis yapiyor suan ama ben acikcasi ertelenecegini dusunuyorum tekrar haziran sonu veya temmuz basina

Facebook Twitter Instagram