Gönderen Konu: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail  (Okunma sayısı 26037 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr Koray Erdoğan'dan foruma gelen Mail
« Yanıtla #60 : 02 Mayıs 2020, 23:53:09 »
Asmed bütün saç ekim piyasasını alt üst eder.Yakında bir çok saç ekim firması fiyatlarında %50 gibi indirimlere giderler kanısındayım.
Yüksek fiyatla ekim yapan

Adamlar 4500 liraya ekim yapıyor:) piyasanın %90 I.. hatta Asmed fiyatlarına yakın (yeni fiyatlarına dahil) ekim yapan merkez sayısı 3 yada 4 ... onlarda 2 gğnde 1 ekim yapıyor...
yani kısaca bu indirim piyasanın fiyatına etkimez etkileyemez.. 5000 lira verip ekim yaptrcak adam Koray hoca 25.000 e düşürmüş fiyatı başka yere gitmem demeyecektir.
Ama 1-1.5 Euro’ya ekim yapan 3-4 merkez var onlarda ayda 20 hasta alıyor max. Onları etkileyebilir

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 03 Mayıs 2020, 00:41:22 »
Harika fiyat valla değerlendirmek istiyorum umarım başvurum kabul olur deniycem ben.bidaha Koray baba fırsatı ele geçmez ...

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 03 Mayıs 2020, 00:45:12 »
Malum bir süre yurt dışından hasta gelmeyecek , gelemeyecek . Dolayısıyla yerli hasta bu süreci atlatmak için önemli bir nokta . Asmed ve benzeri iş yerlerinde çalışan sayısı ciddi anlamda fazla . Bu tip şirketler her sektörde bir çözüm üretmek zorundalar . Büyük dağın karı büyük olur . Bu sebeple yapılan kampanyayı ticari olarak mantıklı buluyorum . Asmed düşünüp parası yetmeyen kişiler için iyi bir fırsat olur . Yapılan iskonto ve Euro kurundan anladığım ulkece ve tüm dunya zor bir ekonomik süreçten geçeceğiz . Asmedde bu süreci en azından kayıpsız atlatmak istiyor haklı olarak . Sonuçta kaç kişi çalıştırıyor . Ticari kaygıyı haklı buluyorum ve destekliyorum.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 03 Mayıs 2020, 00:46:30 »
1. Ekimden 8-9 ay sonra ikinci ekimi yaparlar mi?
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 03 Mayıs 2020, 01:01:32 »
1. Ekimden 8-9 ay sonra ikinci ekimi yaparlar mi?

Yaparlar

babacan

• Full Member
« Yanıtla #65 : 03 Mayıs 2020, 01:23:58 »
benim için çok ters zamana geldi lanet olsun ama aklımdasın Asmed elbet 1 gün

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 03 Mayıs 2020, 01:26:40 »
benim için çok ters zamana geldi lanet olsun ama aklımdasın Asmed elbet 1 gün

Estefirullah bu sitede lanet iyi niyetten bile okunmamalı

babacan

• Full Member
« Yanıtla #67 : 03 Mayıs 2020, 01:29:10 »
Estefirullah bu sitede lanet iyi niyetten bile okunmamalı

haklısın kardeşim 1 gün kavuşacağım normal fiyattan ama onu demek istedim
yararlanan arkadaşlar gerçekten çok şanslı inşallah hayırlısı olur onlar için

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 03 Mayıs 2020, 01:35:03 »
haklısın kardeşim 1 gün kavuşacağım normal fiyattan ama onu demek istedim
yararlanan arkadaşlar gerçekten çok şanslı inşallah hayırlısı olur onlar için

Kim bilir
Belki öyle bir zamana denk gelirsin ki dersin ki iyiki o kampanyadan yararlanmadım. Hayat sürprizlerle dolu.

babacan

• Full Member
« Yanıtla #69 : 03 Mayıs 2020, 01:37:45 »
Kim bilir
Belki öyle bir zamana denk gelirsin ki dersin ki iyiki o kampanyadan yararlanmadım. Hayat sürprizlerle dolu.

allah bundan daha kötü bir zamanla inşallah bir daha bizi sınamaz her şey düzelsin işimize gücümüze bakalım normal fiyata razıyım
tam zaten Asmed de ekim yaptırmaya hazırlanırken tüm her şey alt üst oldu

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 03 Mayıs 2020, 03:02:36 »
Don Vito Corleone bilgi almış paylaşmış buraya da koyalım fiyatı

Koray Beyi tercih ederseniz:
1.50 Euro (Greft başı)

ASMED TEAM’ i tercih ederseniz:
1.00 Euro (Greft başı)

Buna ek Euro kurunu 5 TL olarak sabitlemiş bulunmaktayız (1 Euro=5 TL)

Konaklama fiyata dahil değildir kalınacak gece için 50 Euro dur (Geldiğiniz günün kurundan)

Bu kampanyamız Haziran-Temmuz-Ağustos ayları için geçerlidir.

Asmed bu fiyattan ekim yapmaya devam etsin merkez çalışanları kendini asar yoğunluktan :)
bizim mahallede ki kur yemişçi bile bu siteyi bulmuş Asmed den başka yere saç ektirmem diyor lan dedim senin neyine asmed demez olaydım :)

tabi şu an durum farklı insanlar geçim derdine düştü normal zamanda olsa off diyorum metrobüs asmed'e çalışır  kurşun atıp kurşun yerdik :)
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2020, 03:13:01 Gönderen: Nhympex »

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 03 Mayıs 2020, 03:10:03 »
Malum bir süre yurt dışından hasta gelmeyecek , gelemeyecek . Dolayısıyla yerli hasta bu süreci atlatmak için önemli bir nokta . Asmed ve benzeri iş yerlerinde çalışan sayısı ciddi anlamda fazla . Bu tip şirketler her sektörde bir çözüm üretmek zorundalar . Büyük dağın karı büyük olur . Bu sebeple yapılan kampanyayı ticari olarak mantıklı buluyorum . Asmed düşünüp parası yetmeyen kişiler için iyi bir fırsat olur . Yapılan iskonto ve Euro kurundan anladığım ulkece ve tüm dunya zor bir ekonomik süreçten geçeceğiz . Asmedde bu süreci en azından kayıpsız atlatmak istiyor haklı olarak . Sonuçta kaç kişi çalıştırıyor . Ticari kaygıyı haklı buluyorum ve destekliyorum.

çok olgun ve mantıklı bir ileti kardeşim bu zamanda yapılacak en doğru adım Hocaya helal olsun  kaç kişiye kaliteli ekmek veren bir merkez inşallah bu süreci hep beraber atlatacağız 

bu forum gerçekten çok önemli  gerçekten çok profesyonel yönetiliyor bu zor günler de yönlendirmeleri kaliteli Allah razı olsun saldırgan bir dönemden en doğru adımlarla geçeriz her sektörde inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 03 Mayıs 2020, 03:25:57 »
Asmed bu süreçte kendini yormadan yoğunluk yaratmadan kalitesini koruyarak devam edecektir doğru adımları ile.
 Türk hastalar da bu başarılı merkezden yararlanacaktır. Tabi süreç hepimiz için gerçekten zor en azından bu iş için birikim yapmış arkadaşlarımıza fayda sağlayacaktır. 

umarım hepimiz için Hayat en kısa zamanda normale döner Tek derdimiz saç dökülmesi olur forum içinde
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2020, 03:33:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 03 Mayıs 2020, 03:43:31 »
fiyat pahalı diye söyleniyoruz ama Asmed devamlı bu fıyattan ekim yapsa Türkiye'de saç ekim piyasası düzelir çünkü dandik yerlerin hepsi batar

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 03 Mayıs 2020, 03:49:05 »
keşke koray hoca bu forumla daha çok ilgilense en azından bize saç hakkında arada güzel bilgilerini aktarsa ama tabi adamın vakti yok hangi biriyle uğraşacak dünya ile yarışıyor Allah'ına kurban olduğum

Facebook Twitter Instagram