Bu kadar detaylı ve bilgilendirici bir yazı için teşekkür ederim gerçekten. Emeğine sağlık. Oldum olası bu tarz önlemlere uzak durmuş bir insan olarak durmakla ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Parasını geç, meşaketi için bile girilmeyecek bir iş anladığım kadarıyla. Hele benin gibi pimpirikli insanlar asla giremez sanırım. Ben saat künye bileklik vs bile takamıyorum. Onu mu takıcam kafama?
Asıl ben teşekkür ederim abi , sana ve sürecini paylaşan bütün arkadaşlara.
Bu sitede ki sonuçlar olmasaydı cesaret edip ektiremezdim ya da çeşitli reklamlara inanıp kasaplara gidip Ekim yaptırabilirdim.
Neyseki bu değerli forumu ve sizleri buldum da şu an ki sürecimden çok memnunum.
Kesinlikle sinir hastası olurdun abi eğer yaptırsaydın, iyi ki bulaşmamışsın.
Bir de öyle bir meret ki bu , bir kere bulaşan insanların seni öyle görmesinden dolayı alışıyor ve bir daha çıkaramıyor kafasından.
Sürekli yenisini yaptırma ihtiyacı hissediyor.
Bu arada protez saçın kafamdayken çekildiğim bi foto yok malesef , ancak merak edenler olursa diye protez saçın en son halini paylaşmak istiyorum sizlerle.
Kullanmayı bıraktığım günden beri bi çekmece de duruyor , bizimkiler at artık diyor , saç ektirdin artık ne yapacaksın diyor ama neden bilmiyorum atamıyorum
İnsanın 5 bin tl verdiği kafasında gezdirdiği bir şey sonucta
Bu protez saçı ben 5-6 ay kullandım.
Kullandığım 5-6 aylık sürecin zaten son 2-3 aylık kısmında protezin hali buna benzer birşeydi, yani son 1 ay da bu hale gelmedi. 2-3 ay sık saçlı halde kullandım, sonra protez saç bile döküldü.
Kader midir bilinmez ama protez saçta bile kel kalıyoruz valla ben anlamadım bu nasıl bir hayat
Yine de buna da bin şükür.
İlk foto da dikkat ederseniz tülün altından parmaklarım gözüküyor arkadaşlar
3. Foto ise flashlı hali.
Foto çekmek için dokundum elim yapış yapış oldu şimdi bile, cidden sıkıntılı bişe, o günleri yeniden hatırladım.
Bu arada fotoları şu an çektim , oda ışığı yani , gün ışığında açıklığı , seyrekliği varın siz düşünün.
Ön hattın arkası nerdeyse silme kel oldu , geriye doğru tarayarak bile kapatamıyordum bu kelliği...
Alın size 5 bin tl verdiğim protezin hali...
NOT: bu hale 6. Ayda gelmedi.
Dökülme 3, Aydan sonra başladı ve son 3 ay bu haldeydi protez saç.