Sayın arkadaşım, aynı yaştayız. bu süreçleri ben üniversite başlarında yaşadım, kaç kere dermatolojiye gittim, şunları şunları kullan dediler, aldım kullandım ama nafile. Eğer kan tahlillerinizde, böbreküstü bezi fonksiyonları, hormonal düzeylerde bir problem yoksa dökülmeniz genetik kaynaklı olabilir, net bir şey diyemem bu konuda. Genetik tip saç dökülmesi sadece 1 üst soy kaynaklı değil, 2-3 üst soyunuzda varsa dahi olabilir derler, bilimsel dayanağı var mı diye araştırmadım.
Benim saç dökülmesi yıllarca hiç durmadı, hatta bence ekim sonrası da devam edecektir, kalan saçlar da dökülecek ve muhtemelen 2. bir ekim gerekecek, hatta sırf bu yüzden ön bölge ağırlıklı ekim yapılmasını, ön çizginin abartılı şekilde önde ve geride olmayacak şekilde tasarlanıp greftten tasarruf edilmesini istedim ekipten, ilerde ikinci ekim ihtimaline uygun bir planlama yapmanızı tavsiye ederim.
Yüksek gretf sayılarından kaçınmanız yararınıza olur. Sakalı da ilk turda kullanırdım şahsen ben. Bu forumla tanışmanız bir şans. Olay hakkında fikir sahibi olmak içün güzel bir platform. Şu-bu merkez diyenleri dikkate almakla beraber iyice araştırıp somut sonuçlara göre kendş kararınızı kendinşz vermeniz. Sıklaştırma ekimlerini iyi inceleyin, mevcut saçlarınıza zarar vermeyecek yöntem ve ekipleri analiz edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.