Arkadaşlar 24 yaşındayım,
Ergenlik sürecinden beri saçlarım zayıflayarak seyrelmeye devam ediyor. Kabarık yani gür görünümlü saçları olan biriydim fakat hala saçlarım git gide seyrelmeye devam etmektedir. Dökülen saçlarım olmasına rağmen saç yapım kuru kaldığı sürece kabarık bir hali olduğundan hacimli gözükmektedir. Fakat yoğun ışıklı ortamda, kısa saçlı olduğum zamanlar saçımın seyreldiği belli olmaktadır. Ve yıllardır 3 numara saça büyük bir özlem duymaktayım.
Aile Saç yapısından bahsedeceğim;
Babamın saçları çok gürdü fakat 35' inden sonra biraz seyrelme oldu şuan yaşı 47 sadece belli bir dönem seyrelme oldu fakat hala yerinde ve yeterince dolu gözüküyor ekime gitse tahmince 1500 greftlik çalışma önerirler.
Annemin saçları ömrüm hayatım boyunca bukadar sağlıklı,parlak ve sık saç yapısı görmedim.
Tek dayım var kendisinin saçları sık diyebiliriz fakat Oktay Kaynarca gibi şakak alanında açıklıkları var yıllardır hep aynıdır ve dönör bölgesi kuvvetlidir istese şakakları kapattırabilir.
Amcamın saç yapısı tepe bölgesi 30 larda iken komple döküldü fakat ben şuna bağlıyorum, kendisi olağanüstü şekilde jöle kullanır, saçlarını çok uzatır, pek bakmazdı ve erken yaştada dedemi kaybedince yoğun bir stresli döneme girdi. Dönör bölgesi kuvvetli fakat tepe ve ön bölge komple dökük.
Benim asıl sorum şu; Kime ektirmemi önerirsiniz ve iyi bir ekim yapılsa saçlarımı 3 numaraya vurduğum zaman artık açıklarımın bu sekilde gözükmeyeceği garantisi verilebilir mi?
NOT: Bu arada ön saç alanımda sol bölgede bir seyrelme oluyor ve bu beni oldukça rahatsız ediyor sanki saçım uzadığı zaman sol bölge geriden geliyor gibi oluyor... Ve saç ekimi için şuan aklımda tek bir yer var ASMED. Bu saç ekimi işlemini bayadır bir araştırmaktayım işin mantığı DÖNÖR bölgesini oldukça güvenli ellere teslim etmemiz gerekiyor ki mevcut olan hazineyi kaybetmeyelim? Fakat ASMED' de hiç benim tipimde bir saça çalışma yapıldığını örneklerde görmedim, fakat yapılan çalışmalara mevcut saç ekimi teknolojisinde 5-10 sene ileride görmekteyim çünkü gerçekten başarılı yapıyorlar örneklere bakınca anladığım.
Ve arkadaşlar sorularım şunlar;
Dönör bölgem saç ekimine uygun mu?
Başarılı bir ekim yapılsa artık saçlarımı 3 numara kullanabilirmiyim?
Tahminlerinize ve deneyimlerinize göre nekadar greft çalışma önerilir benim tipimde ki bir saça?
Kısa saç ve ıslak uzun saçlı hallerimi sizlerimle paylaşmak isterim;