Gönderen Konu: Saç Sıklaştırma Ekimi Yaptırmayı Planlıyorum Yaşım 24 Öneriniz?  (Okunma sayısı 6036 defa)

aykutsanli1453

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar 24 yaşındayım,
Ergenlik sürecinden beri saçlarım zayıflayarak seyrelmeye devam ediyor. Kabarık yani gür görünümlü saçları olan biriydim fakat hala saçlarım git gide seyrelmeye devam etmektedir. Dökülen saçlarım olmasına rağmen saç yapım kuru kaldığı sürece kabarık bir hali olduğundan hacimli gözükmektedir. Fakat yoğun ışıklı ortamda, kısa saçlı olduğum zamanlar saçımın seyreldiği belli olmaktadır. Ve yıllardır 3 numara saça büyük bir özlem duymaktayım.
Aile Saç yapısından bahsedeceğim;
Babamın saçları çok gürdü fakat 35' inden sonra biraz seyrelme oldu şuan yaşı 47 sadece belli bir dönem seyrelme oldu fakat hala yerinde ve yeterince dolu gözüküyor ekime gitse tahmince 1500 greftlik çalışma önerirler.
Annemin saçları ömrüm hayatım boyunca bukadar sağlıklı,parlak ve sık saç yapısı görmedim.
Tek dayım var kendisinin saçları sık diyebiliriz fakat Oktay Kaynarca  gibi şakak alanında açıklıkları var yıllardır hep aynıdır ve dönör bölgesi kuvvetlidir istese şakakları kapattırabilir.
Amcamın saç yapısı tepe bölgesi 30 larda iken komple döküldü fakat ben şuna bağlıyorum, kendisi olağanüstü şekilde jöle kullanır, saçlarını çok uzatır, pek bakmazdı ve erken yaştada dedemi kaybedince yoğun bir stresli döneme girdi. Dönör bölgesi kuvvetli fakat tepe ve ön bölge komple dökük.
Benim asıl sorum şu; Kime ektirmemi önerirsiniz ve iyi bir ekim yapılsa saçlarımı 3 numaraya vurduğum zaman artık açıklarımın bu sekilde gözükmeyeceği garantisi verilebilir mi?
NOT: Bu arada ön saç alanımda sol bölgede bir seyrelme oluyor ve bu beni oldukça rahatsız ediyor sanki saçım uzadığı zaman sol bölge geriden geliyor gibi oluyor... Ve saç ekimi için şuan aklımda tek bir yer var ASMED. Bu saç ekimi işlemini bayadır bir araştırmaktayım işin mantığı DÖNÖR bölgesini oldukça güvenli ellere teslim etmemiz gerekiyor ki mevcut olan hazineyi kaybetmeyelim? Fakat ASMED' de hiç benim tipimde bir saça çalışma yapıldığını örneklerde görmedim, fakat yapılan çalışmalara mevcut saç ekimi teknolojisinde 5-10 sene ileride görmekteyim çünkü gerçekten başarılı yapıyorlar örneklere bakınca anladığım.

Ve arkadaşlar sorularım şunlar;
Dönör bölgem saç ekimine uygun mu?
Başarılı bir ekim yapılsa artık saçlarımı 3 numara kullanabilirmiyim?
Tahminlerinize ve deneyimlerinize göre nekadar greft çalışma önerilir benim tipimde ki bir saça?

Kısa saç ve ıslak uzun saçlı hallerimi sizlerimle paylaşmak isterim;

aykutsanli1453

• Yeni üye
  • *
Ekler..

aykutsanli1453

• Yeni üye
  • *
Bakın buda uzun hali ışık, kuruluk ve uzun olması sizi yanıltmasın.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmede bütçeniz yetiyorsa iyi bir sonuç alabilirsiniz, türkiyedeki diğer merkezlere ekim olacaksanız saçınızı 3 no yapıp gezmek zor olur çünkü saç ekiminden sonra ancak saçı uzun tutup dolgun görüntü yakalanıyor. ayrıca ensenizide harap ederler 3 no kestirince belli olur.. açılmanız önden arka vertexe doğru gidiyor önce ön orta ektirip arka tarafı daha sonraya bırakır büyük ihtinmal ..

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmede bütçeniz yetiyorsa iyi bir sonuç alabilirsiniz, türkiyedeki diğer merkezlere ekim olacaksanız saçınızı 3 no yapıp gezmek zor olur çünkü saç ekiminden sonra ancak saçı uzun tutup dolgun görüntü yakalanıyor. ayrıca ensenizide harap ederler 3 no kestirince belli olur.. açılmanız önden arka vertexe doğru gidiyor önce ön orta ektirip arka tarafı daha sonraya bırakır büyük ihtinmal ..

Asmede butce yetmiyorsa iyi bir sonuç alınamaz mı ? Anladığım kadarıyla asmed dışında greft almasını bilen yok :)

Konuya dönecek olursak  maalesef babanız ve dayınız kadar şanslı değilsiniz saç konusunda .  Dökülme daha da devam edecek gibi gözüküyor . Bence bir doktora ( virüs işlerinden sonra ) gidip kan değerlerine falan baktırın . Dökülme tipi değişik . Yerinizde olsam bir süre saç ekimi düşünmem . En azından 1-2 sene idare edin . Dokulmenin seyrine göre bütçeniz yettiği bir doktora Ekim yaptirirsiniz .

Şu durumda kötü bir Ekim yerinde ehil olmayan ellerde olan saçta gidebilir
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
donör saçlarınız yoğun ama ince yapılı gibi geldi bana

genetik dökülme saç dökülmeniz deki sorun

en iyi adım 1 sene ılaç kullanıp saçar güçlenınce bır ekım yaptırmak ya da 6 ay

bu sıra da da ıyı bır merkez araştırıp karar verırsınız büççenize göre
Global Moderator

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmede butce yetmiyorsa iyi bir sonuç alınamaz mı ? Anladığım kadarıyla asmed dışında greft almasını bilen yok :)

Konuya dönecek olursak  maalesef babanız ve dayınız kadar şanslı değilsiniz saç konusunda .  Dökülme daha da devam edecek gibi gözüküyor . Bence bir doktora ( virüs işlerinden sonra ) gidip kan değerlerine falan baktırın . Dökülme tipi değişik . Yerinizde olsam bir süre saç ekimi düşünmem . En azından 1-2 sene idare edin . Dokulmenin seyrine göre bütçeniz yettiği bir doktora Ekim yaptirirsiniz .

Şu durumda kötü bir Ekim yerinde ehil olmayan ellerde olan saçta gidebilir

forumdaki konuları incelemediniz galiba 4-5 ay saç kıran gibi gezenler var.  ben arkadaşın yorumuna göre değerlendirdim diğer merkezlerde alınan saçlar saçları 3 no kestirince enseden belli olur.  2 kere saç ektirmiş birisi olarak ve gördüklerime göre söylüyorum. iyi araştırmak ve beklentiye göre araştırmak lazım  hem saç ektirip hem 3 numara ile gezmek biraz zor çünkü alınan yerler belli oluyor ense seyreliyor.. siz ekim yaptırdınız mı ?

KaiserSS

• Hero Member
Reklamvari değil direk adres vermişsin,bunca ekim yapanada yaptıranada çamur atmışsın, olmamış...
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

KaiserSS

• Hero Member
Aykut kardeşim,yaş henüz genç,genetik yapıdan bahsetmişsin,tavsiyem hekim kontrollü ilaç tedavisi olmandır,analiz yapılır,kan testlerine bakılır en uygun süreç belli olur, şu ilacı kullan bu ilacı kullan fayda görürsün doğru seçim olmaz. Bence saçı şimdilik güzel tarayıp en az 1-2 sene sonra ekim işi güzel olur, sık ve homojen ekim bu kafayı kurtarır.Sağlıkla kal.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reklamvari değil direk adres vermişsin,bunca ekim yapanada yaptıranada çamur atmışsın, olmamış...

adres vermedim hocam arkadaşın konusunu okursanız asmedi dşünüyorum demiş ve saçları 3 no gezebilirmiyim demiş.. ona göre yorum yaptım. deseydiki 3-5 bin tl lik merkez arıyorum ona göre yorum yazardım.. çamurda yok ortada bence gerçekler var ..

BJKKARA

• Hero Member
adres vermedim hocam arkadaşın konusunu okursanız asmedi dşünüyorum demiş ve saçları 3 no gezebilirmiyim demiş.. ona göre yorum yaptım. deseydiki 3-5 bin tl lik merkez arıyorum ona göre yorum yazardım.. çamurda yok ortada bence gerçekler var ..

2 ekim yaptırmış pakitonun  ne demek istediğini herkes iyi anlayamaz ama ben anlıyorum yaşayan bilir

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada bir doktor tarafından reçete veya tavsiye edilmeden buradaki yorumlara vs bakarak ilaç kullanmayın . Her ilacin vücuda zararı var . Pakito üstadım şöyle bir cümle kurmussunuz asmed dışında alınırsa 3 numara ile belli olur demişsiniz . Aynı enseden manuel serdar gokrem , asmed , Muttalip keser alım yapsın bir fark olmaz . Aynı sayıda grefti micromotor ile alıp aynı sonucu verecek doktorlar var ülkemizde ...

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada bir doktor tarafından reçete veya tavsiye edilmeden buradaki yorumlara vs bakarak ilaç kullanmayın . Her ilacin vücuda zararı var . Pakito üstadım şöyle bir cümle kurmussunuz asmed dışında alınırsa 3 numara ile belli olur demişsiniz . Aynı enseden manuel serdar gokrem , asmed , Muttalip keser alım yapsın bir fark olmaz . Aynı sayıda grefti micromotor ile alıp aynı sonucu verecek doktorlar var ülkemizde ...

dediğiniz doktorlara katılıyorum onlarda sıkıntı yok ama mikromotorla alım konusunda aynı şeyi söyleyemem mikromotorla alımda enseyi bozmayan çok nadirdir.  forumdada resimlerle örnekleri var bir elin 5 parmağını geçmez sayısı. arkadaş sadece asmedi düşünüyorum dediği için ona göre yazdım zaten. 

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dediğiniz doktorlara katılıyorum onlarda sıkıntı yok ama mikromotorla alım konusunda aynı şeyi söyleyemem mikromotorla alımda enseyi bozmayan çok nadirdir.  forumdada resimlerle örnekleri var bir elin 5 parmağını geçmez sayısı. arkadaş sadece asmedi düşünüyorum dediği için ona göre yazdım zaten.

Evet bir elin beş parmağını geçmez haklısınız . Zaten ülkemizde doğru dürüst bu işi yapan bir elin parmakları kadar

aykutsanli1453

• Yeni üye
  • *
donör saçlarınız yoğun ama ince yapılı gibi geldi bana

genetik dökülme saç dökülmeniz deki sorun

en iyi adım 1 sene ılaç kullanıp saçar güçlenınce bır ekım yaptırmak ya da 6 ay

bu sıra da da ıyı bır merkez araştırıp karar verırsınız büççenize göre
Nokta atışı bir tespit, dediğiniz doğru dönör bölgem fena değil ama saçlarımın yapısı ince telli fakat şöyle bir durum saçlarım kabarık bir yapıda olduğu için mevcut saçlarımda şuan uzadığı  zaman dahi açıkların çoğu kabarık bir saç yapısına sahip olduğum için kapanabiliyor.
forumdaki konuları incelemediniz galiba 4-5 ay saç kıran gibi gezenler var.  ben arkadaşın yorumuna göre değerlendirdim diğer merkezlerde alınan saçlar saçları 3 no kestirince enseden belli olur.  2 kere saç ektirmiş birisi olarak ve gördüklerime göre söylüyorum. iyi araştırmak ve beklentiye göre araştırmak lazım  hem saç ektirip hem 3 numara ile gezmek biraz zor çünkü alınan yerler belli oluyor ense seyreliyor.. siz ekim yaptırdınız mı ?
Bu konuda sizlere katılıyorum, ben bu işi çok inceledim fakat anladığım kadarıyla, ortalama bir dönör ile sadece uzun saçlı hal ile değil kısa saçlı haldede dolgun bir görünüm ile gezmek istiyorsanız iyi bir tedavi merkezi bir elin parmağı kadar vardır yoktur.
Aykut kardeşim,yaş henüz genç,genetik yapıdan bahsetmişsin,tavsiyem hekim kontrollü ilaç tedavisi olmandır,analiz yapılır,kan testlerine bakılır en uygun süreç belli olur, şu ilacı kullan bu ilacı kullan fayda görürsün doğru seçim olmaz. Bence saçı şimdilik güzel tarayıp en az 1-2 sene sonra ekim işi güzel olur, sık ve homojen ekim bu kafayı kurtarır.Sağlıkla kal.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim fakat tedavinin dibini gören biriyim S Clinic' te 6 ay 8.000 Tl karşılığı tedavi gördüm gözle görülür net değişiklikler olmadı. Ben bu işi şu şekilde yorumluyorum ya ekim ya ekim. Diğer türlü olan tedavilerin çoğu insan umudu pazarlama olarak  geliyor yada geçici tedavi. Yani bir yere tedavi olmaya gidiyorsunuz daha sonra tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra gene aynı hale dönüyor. Fakat ekim işi iyi bir çalışma ve iyi bir verim alınırsa ömürlük oluyor. Değerli yorumlarınızı bekliyorum... Koray Bey'e mesaj attım bakalım geri dönüş nasıl olacak.

İlaç kullanayım diyorum ama üstad yok kalıcı isteksizlik vs yapıyor diyorlar o beni biraz ürkütüyor bu işte şöyle birşey 10 kişi el bombasını tutar 1 kişide patlar..

GREFT tahmini alamadım benim dönörümden ne kadar bir greft çalışması çıkar ortaya? ve benim bu açıkları kapatabilmem için tahmini nekadar GREFT'e ihtiyacım var? Lütfen bu sorulara cevap bekliyorum.

Facebook Twitter Instagram