Saç Ekimi Sonuçları
öncelıkle hayırlı olsun kaardeşim aramızda sadece 1 gün var inşallah istediğimiz sonuçları alırız takip edicem ekimini..
Ekimden once saclarin daha fazla gorunuyor.var olan saclarin zarar mi gordu acaba.sok dokulme bitti mi ?
Alıntı yapılan: Safak3859 - 26 Şubat 2017, 21:55:40öncelıkle hayırlı olsun kaardeşim aramızda sadece 1 gün var inşallah istediğimiz sonuçları alırız takip edicem ekimini..Teşekkür ederim kardeşim , senin konun var mı ? İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur
Gecmis olsun. Guzel gidiyorsun tepenin sıklığını merak ettim. Şok dökülme bittikyen sonra da süreci izleyelim .
hayırlı olsun. ekim öncesi saçlarınıza bakınca komple yok sayılsa sizi 7-9 bin greft arası çok mutlu edecek greft sayısı. mutlu edecek sayı da 6 -7 bin diye tahmin ediyorum. 3300 ekilmiş 2. bir ekim planı da yapıldı mı? donör kapasitesi hesaplandı mı? inşallah hepsi çıkar sonra da sıklaştırma ile iyi bir sonucunuz olur.
İnşallah tamami firesiz çıkar ama alana bakilinca sayi yetersiz kalabilir.yine de ilerisi için greft varsa sorun yok.kendi tercihiniz tabiki 2.ekim olayı..
hocam aynı gün ekim yaptırmışız benim açıklık senden fazlaydı ve senin saçların daha güçlü duruyor beklediğiniz şekilde çıkar inşallah