Gönderen Konu: dr Hakan doğanay 2300 greft saç ektirdim  (Okunma sayısı 18562 defa)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: dr Hakan doğanay 2300 greft saç ektirdim
« Yanıtla #16 : 02 Şubat 2017, 15:18:12 »
Dostum arkadaslarin dedigi gibi kendini sok dokulmeye hazirla :) psikolojik olarak cok sikintili bi donem. Bnm de yarin 1 ay bitecek benmde senin ekiminin aynisi gbi. 1900 greft ektirdim sakaklara sadece. Su an cogu dokuldu diger saclar da uzadigi icin ekim bolgesi zayif gibi gorunuyor. Ama arastirdigim kadari ile sakak bolgesinde sac tutma orani baya yuksekmis. Umarim hayirlisi olur. Ama saclar dokuldukce icinden bi parca onlarla beraber gidecek :) hazirla kendiini

ruadrash

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2017, 15:55:08 »
hakan hoca yine basite kaçmış :)

osmantaner

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2017, 23:18:04 »
iyi dilekleriniz için teşekkürler,  inşallah sizinkiler de hepimizin saçları da iyi olur,  hocanın ısrarla bana söylediği, kendi saçlarını koruyabilmen saç ekiminden daha önemli demişti bi krem verdi hakan hoca bunu  15 gündne sonra kullanmaya başla dedi, markası falan yazmıyo  faydası olacaktır demişti 15 günden sonra onu kullanmaya başlayacam , radrash basite kaçmış derken anlamadım dediğini  baştan savmamı olmuş

ruadrash

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Şubat 2017, 02:08:07 »
yok kardeşim ekimin çok güzel olmuş.demek istediğim hakan hoca ile ilgiliydi garantör ekimm yapıyor her zaman

osmantaner

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2017, 11:42:36 »
1 ay dolmak üzere saçlar gitti ama çok korktuğum gibi fazla olmadı,  dökülme kaç günde bitiyor arkadaşlar? ense tarafı normale döndü, hocanın verdiği yağ gibi  bi krem var bunu kullan demişti 20 günden sonra o yağı hem ekilen yere hem de tepelere sürmeye başladım , bekleyeceğiz bakalım  28 günlük resimler

osmantaner

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Mart 2017, 22:59:51 »
50. günü devirdim. saçların yarısı döküldü  artık sabır sabır bekliyoruz bakalım, dökülme daha devam ederm son günlerde ele gelen fazla bir saç yok

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Mart 2017, 00:07:34 »
hayırlı olsun. artık ektirmişsiniz zevkler renkler tartışılmaz ama bu saça neden ekim olmuş onu çözemedim. sağ şakak hafif geride orayı anladım da ön kısmı da 1cm aşağı almışsınız çok gür saçlıların saçı alnında olur ya öyle olacak sonuçta sanırım. 25 yaşındasınız ve fotoğraflar yanıltmıyorsa bu saç dökülmez bence. saçınızı kafaya takmayın doğal haline bırakın bu saçın dökülmesi için kafayı bozmak lazım:) genelde 20 li yaşlarda seyrelmeler vs başlıyor ben bir şey göremedim.

wolfman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Mart 2017, 12:55:26 »
ekiminiz hayırlı olsun sık ve güzel bir ekim olmuş hakan hocanın Fınasteridli bir krem çıkardığını duymuştuk ama geniş alana sahip ekim yaptıran arkadaşlara verdiğini biliyordum size neden verdi ? Fınasterid krem olduğunu biliyormusunuz ? ve ne kadar kullanacaksınız ?

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Mart 2017, 14:10:02 »
tatmin edici bir ekim olacaktır. alan çok az. geri saçlarınız zaten varmış.

osmantaner

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 23 Mart 2017, 15:40:06 »
ekiminiz hayırlı olsun sık ve güzel bir ekim olmuş hakan hocanın Fınasteridli bir krem çıkardığını duymuştuk ama geniş alana sahip ekim yaptıran arkadaşlara verdiğini biliyordum size neden verdi ? Fınasterid krem olduğunu biliyormusunuz ? ve ne kadar kullanacaksınız ?
Sağol wolfman bekliyorum şu an 2 ay doldu, ekilenlerin yarısı döküldü hoca ilk 3-4 ay fazla bir şey bekleme demişti. Hakan hoca bana bir krem verdi  ama içinde ne var bir şey demedi bilmiyorum . Yaşın genç  kendi saçlarını korumak için fayda edebilir demişti zaten para da almadı o krem için ,faydasını gördümmü dersen, saçlarımın canlandığını hissediyorum  şu an kendi saçlarımda dökülme yok gibi ama kremin etkisimidir emin değilim

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 23 Mart 2017, 17:27:26 »
Ekiminiz hayırlı olsun arkadaşım nasıl bir krem nasıl kullanıyorsunuz merak ettim içerik hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz teşekkür ederim şimdiden

oklkvn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 13 Mayıs 2017, 21:36:07 »
yeni fotolar var mı acaba?

ringo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 22 Haziran 2017, 14:10:19 »