Saç Ekimi Sonuçları
Dostum ekilir ama cok büyük beklentin olmasın. %40 kapatıcılığın olur maximum
alan çok geniş donör resmini tam algılayamadım ışık yansımış fena durmuyor donörama bu alanı kapamaz komple ön orta kel ört dediğimiz bir görüntün olur beklentin fazla olmasın.ekime uygun olup olmamak senin beklentin ile alakalı bu durumda
hintell öncelikle yorumun için çok teşekkürler senin sayende bilgilendik bu site ile 🙂 Açıkçası pek veklentim yok ama bu sitede öyle ekimler gördüm ki neden olmasın demeden de duramıyor insan.
eyvallah kardesim şimdi açıklık fazla doğal olarak açıklığı az olan biiri gigbi git yaptır gibi yorumlar yapamıyorum temkinli yaklaşıyorum. çünkü durum zor biraz bu kararı sen vermelısın umut da kırmak ıstemıyorum dediğin gibi çok kısı bu tarz açıklıklarda güzel sonuçlar aldı eğer bu işe girersen onlardan biri olmanı dilerimdiyelim yaptırdın ilk ekımde 3500 üstü çıkma sadece ön ve orta hedefle sonrasına sonra bakarsın
Dostum tüm açıklığı kapatamayacaksan hiç girme bu işe, bazıları ön tarafa ektiriyor vertex ayna gibi sırıtıyor ; kellik böylesinden daha güzel duruyor. Senin alan geniş donör bu alanı tam kapatırmı iyi araştır.
Sakal destekli ekim yapılabilir. Arkadaşların da dediği gibi beklentiniz çok yüksek değilse kel görüntüden kurtulabilirsiniz. Ancak yaşınız itibari ile donör bölgesinden de saç kayıpları yaşabilirsiniz. Bu yüzden bir zaman sonra ektirdiğiniz saçların bir bölümünü de kaybedebilirsiniz. Kısacası iyi düşünmeniz lazım. Ailenizdeki genetik dökülme donör alanında da yaşanıyor mu? Bunları düşünerek ekim yapılabilir. Ancak şahsi fikrimi sorarsanız böyle büyük bir açıklık için ben saç ekimi düşünmezdim. Başarısız bir sonuçla mevcut halinizi arayabilirsiniz.
Asmed gibi analiz yapan merkezlere resim at. Sana gerekli cevabı verirler.