Arkadaslar gecen seneden beri ciddi olarak saç ektirmeyi düşünüyorum. Hatta buraya da konu açıp tavsiye istemiştim. Bu sefer iş ciddiye bindi 1-2 ay içinde hocalar da müsaitse hemen halletmek istiyorum artık. Kesin kararım bu iki doktordan biri, diğer herkesi eledim kafamda. Şimdilik sadece ön hat bölgesine ekim planlıyorum, şakakları doldurmak ve ön saç çizgisini hafifçe aşağı çekmek istiyorum. Vertex bölgesindeki seyreklik icin Finasterid denedim ama yan etkisinden dolayı bıraktım ve bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Sadece medobiocomplex diye bir hap kullanıyorum ona da 3 gün önce başladım içeriğinde saw palmetto, biotin vs var. Vertex ve tepe bölgesini 1-2 sene sonra ekimle halletmeyi planlıyorum. İkinci bir ekim düşündüğüm için de ön hatta çok yüksek sayılarda greft harcanmasını istemiyorum çünkü vertex ve tepeye lazım olacak. Geçen sene iki hocaya da mail atmıştım Koray hoca 2.700 greft demişti Keser hoca ise 1.000-1.200 greftle hallederiz ön bölgeyi demişti. Açıkçası Koray hocaya yaptırma taraftarıyım hem sonuçlarını gördüğümden hem de evime çok yakın olmasından dolayı. Ama verdiği greft sayısı Keser hocanın verdiginin iki katından fazla ve bu da beni korkutuyor ilerideki ekimler için donör rezervi çabuk tükenecek diye. En azından 2.000 greft deseydi düşünmeden ona giderdim belki. Bu arada 30 yaşındayım. Bu bilgiler doğrultusunda sizce seçimimi nasıl yapmalıyım? Yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirim.