Gönderen Konu: Bu saç için Koray Erdoğan mı Muttalip Keser mi?(Institute of Hair ile anlaşıldı)  (Okunma sayısı 10651 defa)

cardura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar gecen seneden beri ciddi olarak saç ektirmeyi düşünüyorum. Hatta buraya da konu açıp tavsiye istemiştim. Bu sefer iş ciddiye bindi 1-2 ay içinde hocalar da müsaitse hemen halletmek istiyorum artık. Kesin kararım bu iki doktordan biri, diğer herkesi eledim kafamda. Şimdilik sadece ön hat bölgesine ekim planlıyorum, şakakları doldurmak ve ön saç çizgisini hafifçe aşağı çekmek istiyorum. Vertex bölgesindeki seyreklik icin Finasterid denedim ama yan etkisinden dolayı bıraktım ve bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Sadece medobiocomplex diye bir hap kullanıyorum ona da 3 gün önce başladım içeriğinde saw palmetto, biotin vs var. Vertex ve tepe bölgesini 1-2 sene sonra ekimle halletmeyi planlıyorum. İkinci bir ekim düşündüğüm için de ön hatta çok yüksek sayılarda greft harcanmasını istemiyorum çünkü vertex ve tepeye lazım olacak. Geçen sene iki hocaya da mail atmıştım Koray hoca 2.700 greft demişti Keser hoca ise 1.000-1.200 greftle hallederiz ön bölgeyi demişti. Açıkçası Koray hocaya yaptırma taraftarıyım hem sonuçlarını gördüğümden hem de evime çok yakın olmasından dolayı. Ama verdiği greft sayısı Keser hocanın verdiginin iki katından fazla ve bu da beni korkutuyor ilerideki ekimler için donör rezervi çabuk tükenecek diye. En azından 2.000 greft deseydi düşünmeden ona giderdim belki. Bu arada 30 yaşındayım. Bu bilgiler doğrultusunda sizce seçimimi nasıl yapmalıyım? Yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirim.

cardura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saç için Koray Erdoğan mı Muttalip Keser mi?
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2017, 14:55:49 »
Donör bölge:

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2017, 15:45:33 »
Ilk yorumun benden olsun kardes.oncelikle saclarin cok iyi gorunuyor kalin telli ve 30 yasina kadarda iyi sac kalmis kafanda durumun cok iyi.simdi dokulme seklin kimine gore hic ekim gerektirmeyen bi dokulme hatta bazilari senin saclarina kavusmak icin binlerce euro harcio ama bana gore oyle degil on tarafta incelme oldugu icin sol ve sag tarafta sekil veremiosun saclarina saga tarasan ayri dert sola tarasan ayri dert.on ortada hafif seyreldigi icin seni rahatsiz edio.vertextede hafif bi acilman mevcut hani  sinir bozucu  bir dokulme benim gorusume gore psikolojini cok iyi anliorum doktorlara gelirsek belki muttalip keser ekmem deyip gonderebilir seni cunku sifir riskli ekimler yapio tmm onunda basarisi yadsinamaz ama on tarafa 1000 greftlik ekim cozum degil bence koray erdogan daha mantikli 2700 demisse vardr bildigi hem bos kisimlari doldurur hem sac arasina girer ben dusunmeden koray erdogana git derim ayrica 2700 greft oyle senin donorunu etkilemez hic belli bile olmaz.

cardura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2017, 16:44:45 »
Ilk yorumun benden olsun kardes.oncelikle saclarin cok iyi gorunuyor kalin telli ve 30 yasina kadarda iyi sac kalmis kafanda durumun cok iyi.simdi dokulme seklin kimine gore hic ekim gerektirmeyen bi dokulme hatta bazilari senin saclarina kavusmak icin binlerce euro harcio ama bana gore oyle degil on tarafta incelme oldugu icin sol ve sag tarafta sekil veremiosun saclarina saga tarasan ayri dert sola tarasan ayri dert.on ortada hafif seyreldigi icin seni rahatsiz edio.vertextede hafif bi acilman mevcut hani  sinir bozucu  bir dokulme benim gorusume gore psikolojini cok iyi anliorum doktorlara gelirsek belki muttalip keser ekmem deyip gonderebilir seni cunku sifir riskli ekimler yapio tmm onunda basarisi yadsinamaz ama on tarafa 1000 greftlik ekim cozum degil bence koray erdogan daha mantikli 2700 demisse vardr bildigi hem bos kisimlari doldurur hem sac arasina girer ben dusunmeden koray erdogana git derim ayrica 2700 greft oyle senin donorunu etkilemez hic belli bile olmaz.

Dostum öncelikle yorumun için teşekkür ederim, resmen hissettiklerimi birebir anlatmışsın eksiksiz. Bazen ailedekilere ya da arkadaşlara bahsediyorum saç ektiricem diye, "dalga mı geçiyorsun" "manyak mısın" gibi tepkiler alıyorum. Saçı sola yatırıp soldaki boşluğu kapatsam sağ şakak boş kalıyor sağa yatırsam tam tersi. Geriye tarasam bu sefer iki şakakta boş kalıyor. Fotoğraflarda kötü çıkıyor vs çok rahatsız oluyorum doğrusu. Vertexi ise toppik falan idare ederim 1-2 sene daha. Ayrıca dediğin gibi saçın önünün tam ortasında seyreklik var o da ayrı sinir bozucu. Bir an önce halledip kafamdan atmayı istiyorum bu stresi artık. Ama dediğim gibi tek korkum ileride vertex ve tepeye yaptıracağım ekim için donörde yeterli rezervi bırakmak. Diyelim ki donörde 6.000 civarı greft var ise Koray hoca şimdi ön hat için 2.700'ünü harcasa geriye 3.300 greft kalacak. Bu 3.300 greft ileride vertex+tepe bölgesini kapatmaya yetecek mi? Keser hoca 1.200 harcasa geriye 4.800 greft kalır bu bir şekilde kapatır ama 3.300 greft ile kapanır mı diye korkum var açıkçası. Yoksa düşünmeden randevuyu alıp gideceğim Koray hocaya.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2017, 17:42:47 »
Hocam senin donor kapasiteden 6000 binden cok fazladir emin olabilirsin bak mesela sitede saglam abinin ekimi var donorune ilk baktiginde burdan 3000 anca cikar dersin adam yanilmiyosam 8000 bin  greft cikardi.seninki bence 6000  binden fazladir.bence git gorus hocayla icini rahatlatrsin illede hemen ektrceksin diye bi kaide yok bir yil beklersin en azindan hocanin yorumunu alip plan yaparsin
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2017, 17:44:24 Gönderen: Cem »

cardura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2017, 18:47:26 »
Koray hocanın ekibinden Çağrı bey'e mail attım bugun, bakalım ne zaman cevap gelecek ve ne diyecekler. Dediğin gibi Kora hocanın müsait bir zamanında gidip yüzyüze görüşmem lazım ama vakit ayırabilir umarım 10-15 dakika da olsa.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2017, 18:56:23 »
Donör ile ilgili sıkıntın olmaz senin hiç kafana takma bu konuyu ( manuel alım yapan bir yeri tercih edersen tabiki arenamed e uğrarsan degil ikinci Ekim ilk ekimde bile mağdur olabilirsin)
Ekime ihtiyacı in varmı yokmu? Bu konu tartışılır orası ayrı bir konu.
Ama ekim düşünüyorsan böyle bir saç için senğn belirtmiş olduğun iki ekimcinin dışında herhangi bir yer düşünme sakın.

cardura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2017, 20:06:19 »
Donör ile ilgili sıkıntın olmaz senin hiç kafana takma bu konuyu ( manuel alım yapan bir yeri tercih edersen tabiki arenamed e uğrarsan degil ikinci Ekim ilk ekimde bile mağdur olabilirsin)
Ama ekim düşünüyorsan böyle bir saç için senğn belirtmiş olduğun iki ekimcinin dışında herhangi bir yer düşünme sakın.

Donör kaliteli mi sizce? Evet kesinlikle manuel ekim yaptıracağım zaten ve bu iki yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünmüyorum. Institute Hair diye manuel alım yapan bir yer daha varmış forumda gördüğüm kadarıyla ama onun da yeterli sayıda sonucu olmadığı için kendimi riske atmak istemiyorum.

gölge

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2017, 22:02:50 »

Donör kaliteli mi sizce? Evet kesinlikle manuel ekim yaptıracağım zaten ve bu iki yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünmüyorum. Institute Hair diye manuel alım yapan bir yer daha varmış forumda gördüğüm kadarıyla ama onun da yeterli sayıda sonucu olmadığı için kendimi riske atmak istemiyorum.

kesinlikle keser. hem maddi hem de graft konusunda çok daha mantıklı.
bence bu konuda çok fazla düşünmene gerek yok

cardura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2017, 22:36:00 »

Evet bir de öyle bir durum var. Keser'e yaptırırsam hem maliyet olarak daha uyguna gelecek hem de ilerideki ekimler için daha fazla donör rezervi kalacak ama işte Keser hoca dediği gibi 1.200 greft ile halledebilir mi ön hattı? Daha doğrusu şöyle sorayım, 1.200 greft benim şakakları ve ön hattı doldurmak için yeterli midir daha fazlası mı gerekir?

gölge

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2017, 23:01:00 »

Evet bir de öyle bir durum var. Keser'e yaptırırsam hem maliyet olarak daha uyguna gelecek hem de ilerideki ekimler için daha fazla donör rezervi kalacak ama işte Keser hoca dediği gibi 1.200 greft ile halledebilir mi ön hattı? Daha doğrusu şöyle sorayım, 1.200 greft benim şakakları ve ön hattı doldurmak için yeterli midir daha fazlası mı gerekir?

nasıl bir ön çizgi istedğinizi bilmiyorum ama ne olursa olsun, asmed keserin söyleyeceği graftin iki katından fazla söyler.(yanlış anlaşılma olmasın asmed de bu işin zirvesindeki ilk 3 te) bence kesere güven o 1200 diyorsa o dur. ha olmazsa 1300 yapar :) :) :)
hocam sen boşyere zamanını harcama ikiside  iyi yer ama senin ilacın keser. sağlıcakla

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2017, 10:11:12 »
Koray Erdoğan Türkiye sınırları içinde kimseyle kıyas kabul etmez. Hatta bana göre dünyada 1 numara doğallık ve sık ekim konusunda.. Fazla greft olmasını neden dert ediyosun? Benim görüşüm ne kadar fazla greft ekerse o kadar iyidir çünkü saçın o kadar sık ve doğal durur. İleriye dönük greft kalır mı sorusunu kafana takma sonuçta Koray Erdoğan'dan bahsediyoruz, saç ekimine dün başlayan birisi değil, hepsinin planını yapar zaten.. Gücün yetiyorsa Koray Erdoğan en iyi seçim olur.

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 24 Ocak 2017, 21:32:21 »
Bence her yönüyle Muttalip Keser.Hem plastik cerrah, hemde kullandığı teknik ile (iğne tekniği) bir adım önde.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 21:35:15 Gönderen: pete71 »

cardura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Ocak 2017, 11:46:16 »
Arkadaşlar yeni bir foto daha koyuyorum burada önlerdeki boş alanlar daha çok belli oluyor. Institute Hair ile de görüşmeye gideceğim haftasonu, onlar da manuel ekim yapıyorlarmış. Onlar fotoğraflardan 2.300 greft diye yorumlamışlardı. Sizce normal mi verdikleri sayı?

« Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 11:58:19 Gönderen: cardura »

cardura

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Ocak 2017, 11:55:17 »
İstediğim ön çizgi ise yaklaşık böyle birşey:

Facebook Twitter Instagram